- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
Bu ilaci herkes kullanabilir mi emziren annelere de oneriliyormu bilgilendirir misiniz tsk
arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen
Allah yardım etsin canım gerçekten bu hastalık benim gözümde kanserden pekde farklı değil... olduk olmadık zamanlarda çoğalıyor dikkat etmek gerekli... canım diane 35 2 ay kullandım bırakmaya karar verdim çünkü bu hapın vucuda çok zararı varmış hatta yurtdışında yasaklanmış kalkmış ama burada doktorların çoğu vermekte bunu anlamış değilim soğan kürü ve metformine başlayacağım bende ....
bende bıraktım canım bugün doktora gittim kan degerlerim normal cıktı bi hipotroit cıktı onada hap verdi doktor.doktorum bana lutenyl liyi verdi adet görmem için bide corasprin verdi.ve en yakın zamanda evlen dedi.ultrasonda baktı 2 tane yumurtamın olustugunu söyledi.sogan kürünede devam edecegim
Mrb arkadaşlar. Benim merak ettiğim konu bu ilacı kullanırken hiça kan şekeriniz düştü mü?
ben bugün glifor aldım başladım miğde bulantım yok ama acayip iştahım gitmiş durumda ...hayırlısı bakalım ...lutenyl ilk defa duydum cnm inşallah herşey yoluna girer hakkında hayırlısını dilerim...ben reglden sonra küre başlayacağım 2. Ayım.
ben bugün glifor aldım başladım miğde bulantım yok ama acayip iştahım gitmiş durumda ...hayırlısı bakalım ...lutenyl ilk defa duydum cnm inşallah herşey yoluna girer hakkında hayırlısını dilerim...ben reglden sonra küre başlayacağım 2. Ayım.
bende kullanıyorum tüm o başbelası yanetkileribaşlarda bende yaşadım soğuk terleme bayılacak gibi olma bulantı ama dr söylemişti alışacak vücudun zamanla dedi oyüzden bırakmadım. herkese tavsiyem sabredin sakın bırakmayın ilacınızı!!
Evlendiğimde 43kg dım.
2.çocuk genetik hipoglesimi ve hiper tansiyon sonrası 80kg bile gördüm tartıda.
Şubat ayında şeker ilacı birazbdiyetle 5kg verdim.
Ama ilacın yan etkilerine dayanamadım bende çok baş ağrısı yaptı.
Gece tatlı nöbetlerim bitmek bilmiyor yeniden başlıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?