- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
3 ayda hangi şeker ilacıyla kilo verdiniz. bana da doktorum 3 aylık bi süre için verdi bu hapı. diaformin benimki..
ben glifor kullanmaya baslayacagim
ipekyol51 cnm ben ilk 3 ayda 15 kg verdim baktım gitçikçe eriyorum doktorum günde 1'e düşür dedi..şimdide gebeyim diye içmiyorum 3 ay sabah akşam içtim hiç aksatmadan 70 kg 55'e sonrada 52-53 civarı olunca içmeyi bıraktım
3 ayda hangi şeker ilacıyla kilo verdiniz. bana da doktorum 3 aylık bi süre için verdi bu hapı. diaformin benimki..
sizde diaformin mi kullandınız? isim söylemediniz de hiç merak ettim.
Benimki de diaformin 850 mg. isimleri farklı olsa da hepsi aynı arkadaşım.
Deryacim diyet yaptın mi ilacı kullanırken.Birde okuduğum Yazıların çoğunda hamilelik süresince de 3 ay kullandiriliyormus deniyor dr un seni nasıl yönlendirdiipekyol51 cnm ben ilk 3 ayda 15 kg verdim baktım gitçikçe eriyorum doktorum günde 1'e düşür dedi..şimdide gebeyim diye içmiyorum 3 ay sabah akşam içtim hiç aksatmadan 70 kg 55'e sonrada 52-53 civarı olunca içmeyi bıraktım
Deryacim diyet yaptın mi ilacı kullanırken.Birde okuduğum Yazıların çoğunda hamilelik süresince de 3 ay kullandiriliyormus deniyor dr un seni nasıl yönlendirdi
cnm özellikle bi diyet yapmadım ama sürekli meyve-sebze yoğurtlu şeyler yedim..abur cuburu kestim onun yerine canım cips falan bişi istedikçe salatalık,havuç yedimbanada doktorum gebe kalırsan 3 ay kullanıcaksın dedi ama ben gebe kalmadan aşırı zayıflamaya başlayınca günde teke indirdim sonra hepten bıraktım gebeliktede kullanmıyorum folikplus ve progestan kullandığım için daha fazla kimyasal istemiyorum doktorda önemli değil dedi kullanmasanda-kullansanda bi sakıncası yok dedi bende tercih etmedim
Anladım canim bende 4 ay protestan kullandım.normalden biraz tüylü bir kızım var protestanlar dolayıAllah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin
amin.cnm sağolasınneeeee tüymü yapıyo inş.bende aynısı olmaz progestanın öyle bi özelliğimi var canım ilk defa duyuyorum
Valla öyle canim galiba ablam ebe hemsire dr a beraber gitmiştik.dr 3.ayda bir ay daha kullanacaksınız deyince ablamda şakayla karışık tüylü kız olacak desene dedi ve de öyle oldu
cnm sen sabah akşam kaç mg kullandın? progestanı
canım böyle devam et Allah yardımcın olsun inş. kısa sürede verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?