isyan etmek ıstemıyorum sabır dıyorum bunlarda gececek dıyorum RABBIM den sıfa dılıyorum ogrenelı neredeyse 1 sene oldu 1 senede ufak yol bıle kattedemedım hala saclarım dokuluyor hala tuylenme oluyor hormonlrım normal cıkıyor adetlerım normalken doktorların dıaneye baslattılar saolsunlar adetlerımıde duzensız yaptılar gobekten hep kılo alıyorum dıkkat edıyorum ama yok yok yok bu hastalıktan kurtulmanın hıcbır yolu yok kafayı yıyecem vallaha artık yeter
merhaba, bende kilo artışı(evlendiğimde) ve tüylenme (öncedende) var.Adet düzensizliğim yok..Kilo vermede zorlandığımı farkettim..Bende de olma olasılığı ne kadar
kızlar ben diane 35 kullanıorum polifistik kis var..3.cü aya gireli 10 gün oldu hapımı kullanalı doktorum 3 ay kullan gel dedi.benim aşırı derejede saç dökülmem var önjeden böyle bi sorunum yoktu zaten kis oldugumuda farketmem saç dökülme sorunumla basladı cildiye cildiye gezerken ögrendm kisden dolayı döküldüğünü.
herneyse kızlar size sorum su 2 ay diane 35 kullandım ve adetm oldu 2 ay da.bu hormonlarımın yavas yavas düzeldiginn belirtisi olabilirmi.ama saçlarım hala çok dökülüyor20 güne kdr doktora gtjem tekrar
kızlar ben diane 35 kullanıorum polifistik kis var..3.cü aya gireli 10 gün oldu hapımı kullanalı doktorum 3 ay kullan gel dedi.benim aşırı derejede saç dökülmem var önjeden böyle bi sorunum yoktu zaten kis oldugumuda farketmem saç dökülme sorunumla basladı cildiye cildiye gezerken ögrendm kisden dolayı döküldüğünü.
herneyse kızlar size sorum su 2 ay diane 35 kullandım ve adetm oldu 2 ay da.bu hormonlarımın yavas yavas düzeldiginn belirtisi olabilirmi.ama saçlarım hala çok dökülüyor20 güne kdr doktora gtjem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?