canım kesinlikle ihmal etme ben dün alttan muayene oldum daha önce ultrasondan bakılmıştı kistleri görmemişti doktor
dün pcos olduğum ortaya çıktı çok olmasa da adet düzensizliği yaşıyordum yıllardır
korkucak hiçbir şey yok acı çekilmiyoröğrendikten sonra bir çok belirtisinin bende de olduğunu gördüm biran önce git doktora
efet okumuştum nette.kistler çok küçük olduğundan ultrasonda görülmüyormuş.inş pko falan değilimdir diyorum ama sanki bana pko değilse de yine de bunun sonucu kiste çıkacakmış gibi geliyor.Allah yardım etsin herkese. bebişin varmı( benim yoq.
peki bekarların nasıl anlasılıcak bu kistler sadece ultrason ya da alttan muayene ile mi anlaşılıyor?
ben senelerdir kullandım ama bi işe yaramadı..ilacı bıraktığın zaman
düzensizlik aynen devam ediyor...
bu konuda fikri olan varmı başka...
bir de bu hapları 10 seneden fazla kullanmak sakıncalıymış
ya arkadaşlar bende polikistik over var dokyor kilolu olduğumu zayıflamam gerktiğini söyledi ve glukofen die bi ilaç vardi ilaca devam ediyorum ama adet düüzensizliği aynen devam kiloda varemiyorum ve kocam çocuk die deliriyo ne yapcm ben ya kilo varmeden hamile kalınamıyomuki ACİL TAVSİYE BEKLİYORUMMMM LÜTFEN...
ya arkadaşlar bende polikistik over var dokyor kilolu olduğumu zayıflamam gerktiğini söyledi ve glukofen die bi ilaç vardi ilaca devam ediyorum ama adet düüzensizliği aynen devam kiloda varemiyorum ve kocam çocuk die deliriyo ne yapcm ben ya kilo varmeden hamile kalınamıyomuki ACİL TAVSİYE BEKLİYORUMMMM LÜTFEN...
peki bekarların nasıl anlasılıcak bu kistler sadece ultrason ya da alttan muayene ile mi anlaşılıyor?
ultrasonda görülemiyormuş hormon testi ile belli olur
karından ultrasyonla gayet iyi görülüyor.kan testleri değerlerin ne aşamada olduğnu anlamak için yapılıyor.
bende çocukluğumdan beri polikistik overliyim.maalesef bu sorun başlıca infertilite nedeni.ben tedaviyle hamile kaldım.çocuk istiyorsanız acilen iyi bir doktora gidin.ama sakın unutmayın her kadın doğumcu infertiliteden anlamıyor.tüp bebek uzmanı birini bulun.
canım ya saol tavsiyen için gerçekten gitmediğim doktor kalmadı istanbulda olan iyi ib doktor önerirsen sana çok dua ederim..
istanbuldaki doktorları bilmiyorum ama internetten baktığım kadarıyla tansu küçük iyi bir hekim.bir araştırmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?