Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

hanımlar slm . bende pco rahatsızlığıyla uğraşanlardanım.5yıllık evliyim.genç kızlığımdan beri düzensiz adetim olur.ne ilaçlar kullandım.ama malesef düzensizliğe devam.dr her gittiğimde senin çocuğun olmaz yada zor olur diyorlardı.hatta geçenlerde kontrol amaçlı gittiğim bi dr bana korunmamı bırakmamı söyledi.zaten çocuğum olmazmış.şuanda 3buçuk yaşında kızım ve 2 yaşında oğlum var.çocuğumun olduğunu duyuncada afallamaya başladı.veren Allah.nasipte ne varsa onları yaşıyoruz.bende10ayuğraştım çocuk için tam artık kendi haline bıraktım gebe kaldım.ikincisinin hala nasıl olduğunu bilmiyorum.çocuklarım var diyemi bilmiyorum biraz daha rahat konuşuyorum.stres yapmayın.inancınız tam olsun Yaradan isterse olmayacak şey yok.şimdilerde yine düzensiz adetimi düzene sokmaya çalışıyorum ama çokta tkmıyorum.her günüm geçtiğinde istediğin zaman gel diyorum adetime.ben gayet iyiyim deyip moralleniyorum.ne kadar stres o kadar kist.Allaha emanet olun

20 yaşındayım bekarım 2 yıl once pco olduğumu öğrendim adetlerim düzenli fakat uzundu hormonlarım da normaldi sadece goruntude kistler vardı. ilk doktorum ilaç vermedi ama ikinci gittiğim doktor diane35 verdı 1 yıl kullandım. ilacı bıraktık ve obur ay adet oldum,adetimde de hormonlar normaldi ama 21-24.gunler yapılan progesteron hormonum 0.34 çıktı. araştırdıgıma göre yumurtlama olmamış demek bu daha yolun başındayım doktora da henüz gozukmedım ama çok korkuyorum çocuk sahıbı olamamaktan.Tabi ki her şey Allahtan ama insan kafaya takmadan da edemiyor işte

Soğan kürü bir çok kisti bitiriyor ve hamile kalmak isteyen bayanlar adetten 1 hafta sonra başlıyorlar Kafana takma henüz bekarsın adetlerin düzenliyse kistle hamile kalan en yakın çevremde annem var bununla moralini bozma

ilaçtan sonr ilk adetim normaldı çok şukğr ikincisi için de var daha bekliyorum bakalım. Yumurtlama olmaması zaten sorun ilaç takviyesiyle o da olur inşallah.Anneniz normal yollarla mı oldu acaba uğraştı mı ?

Annemin sağ yumurtalığına tembel dendi klomen kullandı kist yaptı aynı zamanda da yumurtlamaya yardımcı oldu klomen ve 3 ay sonra hamileydi

Annemin sağ yumurtalığına tembel dendi klomen kullandı kist yaptı aynı zamanda da yumurtlamaya yardımcı oldu klomen ve 3 ay sonra hamileydi
anneniz çok şanslıymış inşallah ben de onun gibi şanslılardan olabilirim. Reglimi bekliyorum bakalım olsam da doktora gidebilsem

Böyle hikayeleri okuyunca insan iyi oluyor ben de inofolik combi kullanıyorum artık yumurtam çatlamaya başladı Allah bu ilacı vesile eder inşallah bebek için ..

bana da pkosun dediler bi yil korundum sonra korunmayı bıraktım 4 .ay hamile kaldim soğan kürü ne sans verin o ay soğan kuru içtim pkolular mutlaka inofolic combi folik asit için. Günübirlik ilişkiye girin.stresten uzak durun.Allahım hepinizin gönlüne gore versin aminn

Bana da doktor gynositol verdi infolic combi benzeriymiş yanlış anlamadıysam. Ama benim anlamadığım kaç gün kullanacağım bu ilacı adete kadar devammı yoksa yumurtlama gerçekleşince bırakıyormmuyuz ?

Böyle hikayeleri okuyunca insan iyi oluyor ben de inofolik combi kullanıyorum artık yumurtam çatlamaya başladı Allah bu ilacı vesile eder inşallah bebek için ..
Bu ilaç sürekli kullanılıyor mu ? Yoksa yumurtlama olumca bırakmak mı lazım ? Bana da gynositol verdi doktor sizinkinin benzeri sanırım

Bana da doktor gynositol verdi infolic combi benzeriymiş yanlış anlamadıysam. Ama benim anlamadığım kaç gün kullanacağım bu ilacı adete kadar devammı yoksa yumurtlama gerçekleşince bırakıyormmuyuz ?

Adetken bile iceceksin cnm her gün ayni saatte ic

Evet dediginiz aktara hep giderim ben mukemmel bi yer ve oyle ilgileniyolarki ezbere birsey vermiyolar soruyorlar konusuyorlar baya ilgi var daha sonra veriyolar gereken bitki yada baska biseyi .Hepinize gecmis olsun kizlaar

Merhaba geçmiş olsun. Kullandığınız bu ilaçların zararı oldu mu. Yan etkileri ?

Merhaba daha sonra tekrarladi mı kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…