- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
Soğan kürü bir çok kisti bitiriyor ve hamile kalmak isteyen bayanlar adetten 1 hafta sonra başlıyorlar Kafana takma henüz bekarsın adetlerin düzenliyse kistle hamile kalan en yakın çevremde annem var bununla moralini bozma20 yaşındayım bekarım 2 yıl once pco olduğumu öğrendim adetlerim düzenli fakat uzundu hormonlarım da normaldi sadece goruntude kistler vardı. ilk doktorum ilaç vermedi ama ikinci gittiğim doktor diane35 verdı 1 yıl kullandım. ilacı bıraktık ve obur ay adet oldum,adetimde de hormonlar normaldi ama 21-24.gunler yapılan progesteron hormonum 0.34 çıktı. araştırdıgıma göre yumurtlama olmamış demek bu daha yolun başındayım doktora da henüz gozukmedım ama çok korkuyorum çocuk sahıbı olamamaktan.Tabi ki her şey Allahtan ama insan kafaya takmadan da edemiyor işte
ilaçtan sonr ilk adetim normaldı çok şukğr ikincisi için de var daha bekliyorum bakalım. Yumurtlama olmaması zaten sorun ilaç takviyesiyle o da olur inşallah.Anneniz normal yollarla mı oldu acaba uğraştı mı ?Soğan kürü bir çok kisti bitiriyor ve hamile kalmak isteyen bayanlar adetten 1 hafta sonra başlıyorlar Kafana takma henüz bekarsın adetlerin düzenliyse kistle hamile kalan en yakın çevremde annem var bununla moralini bozma
Annemin sağ yumurtalığına tembel dendi klomen kullandı kist yaptı aynı zamanda da yumurtlamaya yardımcı oldu klomen ve 3 ay sonra hamileydiilaçtan sonr ilk adetim normaldı çok şukğr ikincisi için de var daha bekliyorum bakalım. Yumurtlama olmaması zaten sorun ilaç takviyesiyle o da olur inşallah.Anneniz normal yollarla mı oldu acaba uğraştı mı ?
anneniz çok şanslıymış inşallah ben de onun gibi şanslılardan olabilirim. Reglimi bekliyorum bakalım olsam da doktora gidebilsemAnnemin sağ yumurtalığına tembel dendi klomen kullandı kist yaptı aynı zamanda da yumurtlamaya yardımcı oldu klomen ve 3 ay sonra hamileydi
İnşallah herşey gönlünce oluranneniz çok şanslıymış inşallah ben de onun gibi şanslılardan olabilirim. Reglimi bekliyorum bakalım olsam da doktora gidebilsem
Kizlar size hikayemi anlatmak istiyorum bende polkistik overim.evlendikten yaklasik 6 ay sonra ogrendim ve doktor yuzume yuzume senn cocugun zor olur dedi daha once bu rahatsizlgi hic duymamistm bile ogunden sonra gunlerce agladim zirladim ben ben degildm sanki doktor yuzumdeki gulumsemeyi orda ald cok kotu zamanlar gecrdim anliyacaginiz .2 ay önce tedawiye basladim yumurta buyutup olgunlastiktan sonra doktor igneyle catlatyodu.ilk ay cok heycanlandik ama maaalesf cocuk olmadi.2. Ay hic kafama takmaadim doktr dedi yine olmazsa tuplerine bakicaz dedi bnde tamm demistm bna ole bi dediki doktr senn cocugun olmaz die bn hic umitli deilim sonra dun ogrendim ki hamileyim dunyalar sanki benim oldu cok ama cok mutluyum.tarfi imkansz ne desem az .stres yapmayin biraz kilo verin ve bol bol dua edin Rabbim o kadar buyukki onun gonlude cok buyk sadece isteyin dio hayrlisini istedik ve Yuve RAbbim bizi gordu dualarimizi geri cevirmedi.eger hamile kalirsam hep buraya azcam diyodum ve yaziyorum suanesimin mutlulugu hele cok guzel bir supriz yaptim oda cok mutlu oldu Allahim insalllah bu yazdiklarm baskalrinda umut isigi olur bnde buralara gelip cok yazi okudum inanin agladim .Inanin sizinde olucak Allah cok buyuk hic bir zaman isyan etmeyin...
allah bağışlasın valla çok haklısın allahtan.. progestron değerleriniz hep yuksek mıydı acaba onceden depco yum ve 4 aylik bi evladim var Allah istedikden sonra hersey bahane kizlar
Bana da doktor gynositol verdi infolic combi benzeriymiş yanlış anlamadıysam. Ama benim anlamadığım kaç gün kullanacağım bu ilacı adete kadar devammı yoksa yumurtlama gerçekleşince bırakıyormmuyuz ?bana da pkosun dediler bi yil korundum sonra korunmayı bıraktım 4 .ay hamile kaldim soğan kürü ne sans verin o ay soğan kuru içtim pkolular mutlaka inofolic combi folik asit için. Günübirlik ilişkiye girin.stresten uzak durun.Allahım hepinizin gönlüne gore versin aminn
Bu ilaç sürekli kullanılıyor mu ? Yoksa yumurtlama olumca bırakmak mı lazım ? Bana da gynositol verdi doktor sizinkinin benzeri sanırımBöyle hikayeleri okuyunca insan iyi oluyor ben de inofolik combi kullanıyorum artık yumurtam çatlamaya başladı Allah bu ilacı vesile eder inşallah bebek için ..
Bana da doktor gynositol verdi infolic combi benzeriymiş yanlış anlamadıysam. Ama benim anlamadığım kaç gün kullanacağım bu ilacı adete kadar devammı yoksa yumurtlama gerçekleşince bırakıyormmuyuz ?
Sürekli yaniAdetken bile iceceksin cnm her gün ayni saatte ic
Evet dediginiz aktara hep giderim ben mukemmel bi yer ve oyle ilgileniyolarki ezbere birsey vermiyolar soruyorlar konusuyorlar baya ilgi var daha sonra veriyolar gereken bitki yada baska biseyi .Hepinize gecmis olsun kizlaarselam canım sizlerle paylaşmak istedim bu belki de bizim için en buyuk umut kapısı belki de tüp bebeğe gerek kalmayacak dun facebook da polikistik overle ilgili tıpta bir çözüm var mı diye bakarken bir gördüm ki istanbul pendikte yanıklar artar baharat dükkanı diye bir dükkan var bir ay sonra çoğunlukla hamile kalan çok adamlar uzman olmuş ve ibrahim saraçoğluyla fotoğrafları var facebookta yanıklar baharat aktar yaz hemen çıkar bayanların yorumlarını oku bak çok mucizevi bir kürleri var onlara hormon tahlillerini söylüyorsun onlar sana ona göre kür yolluyorlar ben tahlillerimi yaptırdım sonuçları yollayacağım onlarda bana ona göre kür yollayacaklar bence es gecmeyelim bu bize belki de en buyuk umut kapısı
Bu ilaç sürekli kullanılıyor mu ? Yoksa yumurtlama olumca bırakmak mı lazım ? Bana da gynositol verdi doktor sizinkinin benzeri sanırım
Merhaba geçmiş olsun tüylenme için ne tür bir tedavi görüyorsunuzbende polikistik over hastasiyim hafif tuylenme ve ileri sac dokulmem var benim gibi sac dokulmesi yasayan var mi
Merhaba geçmiş olsun. Kullandığınız bu ilaçların zararı oldu mu. Yan etkileri ?arakadaşlar, bende yıllardır pko var, hormonlarım ve adetlerim düzensizdi, 5 yıl boyunca farklı dr.lara gittim ve ilaçlar kullandım şükürler olsun şuan herşey düzenli yanlız kistler devam ediyor tabi, kist pko olmayan birçok bayanda vardır her 3 kadından birinde kist oluyormuş zaten, burada esas önemli olan hormonların ve adetlerin düzene binmesidir arkadaşlar,
ben önce diane 35 kullandım, sonra yanında androcur da verdiler, daha sonra 2 yıl flutamid gador 250 kullandım ve yaklaşık 2 yıldır hormonlarım ve adetim düzenli,
Merhaba daha sonra tekrarladi mı kistMerhabalar...Ben de adet düzensizliği şikayetiyle PKO la maalesef tanıştım ve doktorum bana şu çok tartışılan diane35 i verdi.Ama ben bu ilacı kullanmadan önce alternatif tıpı da araştırdım ve uyguladım, dikkatinizi çeker mi bilmem ama amaç iyi olmaksa ve kıl tüy kilo pahasına bi çok yönteme başvuruyorsak denemeye değer diyerek denedim ve çok şükür ki pişman olmadım.(İbrahim Saraçoğlu Yumurtalık kisti-polikistik over için soğan kürü-MUCİZE İKSİRLER) bu adreste ilginç bi kür çıktı sürekli karşıma ve inanmazsanız uyguladığım ilk günden itibaren pıhtı şeklinde 5 gün süren akıntım oldu, hatta bi ara adet oluyorum sandım ama değildi.Hatta tekrar doktora gittiğimde pko olduğundan emin misiniz falan dedi zaten teşhis yeniydi ikinci gidişimde aldım bu tepkiyi.Şu da var ki hormon tahlilimin yorumunda doktor, düşündüğümden azmış çatlamamış yumurtlar demişti bana, daha çok başındayım belki ama bunu avantaj olarak görüyorum ve bu uyguladığım kürün yorumlarında aynı problemi yaşayan bi çok arkadaş şaşkınlıkla memnuniyeti bi arada yaşıyolar..Sizin de dikkatinizi çektiyse dediğim gibi kıl tüy kilo vs pahasına bi çok yönteme başvuruyosanız bu doğal yöntemi neden denemeyesiniz ki???? Paylaşımlarıma devam edicem...Sağlıklı günler..... :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?