valla ben genç kızken bu tedaviyi gördüm 6 sene boyunca hatta dr rahimimi aldırmamı bile önerdi bu şekilde cocuk sahibi olamassın dedi rahimle yumurtaslık arasında yapışıkdı kistler.ve üstelik kızdım ben bide .ama devamlı dogum kontrol hapı kullandım.bu şekilde düzeldi .ama tabi tekrarlıyo bu hastalık tamamen geçmiyo.saygılarşutarafagittidoktor senin tedavinde ne uygulamıştı?
canım normal degerlerı yazıyodur karsısında banada ilaç vermedı doktorum zayıfla dedı bende pko luyum
bende ilaç verir sanmıştım çünkü buradan okuduğuma göre pcoslu olan çoğu arkadaş ilaç kullanıyor hatta bu yüzden sonuçlarımı alıp başka bir doktora gitmeyi bile düşünmüştüm ama sana da ilaç vermediklerine göre içimi ferah tutayım,fsh ve lh dışında diğer tahlilleri yanında normal değerler yazıyor ama bunlaın yanında 4'er tane değer olduğu için anlayamadım,o yüzden sormuştum.
merhaba kızlar bende de pco rahatsızlığı var ben 9 ay diane-35 kullandım hiç kilo almadım aksine çok zayıfım bende kilo almak istrdim ve sivilcelenme yok aşırı tüylenme var ve adet düzensizliği. klomen ilacını kullanmaya başladım çocuk için çok doktora gittim bazısı birşey yok dedi bazısı pco var dedi aslında sadece bir doktor var dedi
Arkadaşlar benim teşhisim daha yeni kondu.Klomen kullandım 2x1.Daha sonra çatlatma iğnesi yapıldı.Bunlar bir işe yaramadı.1 ay ara verdim.Şimdide adetim 4 gün geçti.Test yaptım negatif.Acaba hamile olma olasılığım hala varmı?Yoksa kist yüzünden mi gecikmiştir?Yarın doktora gidicem.Hayırlısı...
Arkadaşlar Görüyorum Ki Hepimizin Ortak Sorunu Bu Kistler.
Bende De Adet Düzensizliği Sorunu Var Doğum Kontrol Hapi Kullanmama Karşin Bi Sonuç Elde Edemedim.hala Düzensizlik Devam Ediyor.peki Aranizda Bu Tedaviden Başarili Sonuç Elde Eden Var Mi??
Bende Tüylenme Sorunu Da çikti .sizde De Var Mi??
slm arkadaşlar ya bu pko ultrasonda görünmüyo mu?benim doktorum göremedi ve bugün gebe kalmak için en şanslı günümd eoldumu söledi. umarım bu kez tutar. ben çok umutlandım dua edin nolurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?