teşekkür ederiz canım bizimle paylaştığın için
ya çok sğl . ama inanın ben hala gerçekten bi pco lumuyum onu bile çözemedim önümüzdeki hafta gidicem doktora. bende pco da olan kist şekli yok bildiğin yuvarlak içi dolu bi kist en sonra çağreler ya iğneyle patlatıp içini boşaltıyolarmış yada ameliyatla alıyolarmış
ya çok sğl . ama inanın ben hala gerçekten bi pco lumuyum onu bile çözemedim önümüzdeki hafta gidicem doktora. bende pco da olan kist şekli yok bildiğin yuvarlak içi dolu bi kist en sonra çağreler ya iğneyle patlatıp içini boşaltıyolarmış yada ameliyatla alıyolarmış
ne demek hiç önemli değil bakın ilk çocuğu oldu olmasının yanında hiçbir tedavi olmaksızın düzensiz adete rağmen hamile bile kaldı allah büyük şimdi ablamla konunştum oda sizler için diyorki umutsuzluğa kapılmasınlar ve doktorlarını iyi seçsinler diyor şansınız bol olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederiz canım, ablacın 2. bebişni bizde ilk bebeişleirmiz kucağımıza alırız inşallah cok teşekkürler.
soğan yazcaktım kusura bakmayın:kedi:
Yabanum sana diyorum boşver şu pkoyuuu ..Bırak artık nan şu bebek mevzusunuu :mymeka:
bebek bekleyen arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inş bize de dua edin olur mu ben de soğan kürünü deneyip devam ettiremeyenlerdenim 3. gün bıraktım midem kabul etmedi ama bi şekilde tekrar yapıp sonuna kadar götürmeyi planlıyorum
Ya cok fena oluyor kac kere denedim yok içemiyorum nasıl içicez yaa:sm_cool::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?