Kızlar buraya bir kez daha yazmıştım bende pkoluyum ama tedavi sonucunda şimdi 14 haftalık hamileyim ben hem dr gittim hem de bitkisel tedavi uyguladım önce soğan kürü yaptım kistler için benimde 5cm büyüklüğünde kistim vardı soğan kürünü yaptığım ay kayboldu soğan kürünü 4 kez tekrarladım yani 4 ay yaptım sonra da incir kürü yaptım incir kürünün yarısını yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim onun yanında ilaç olarakta glukofen adlı bir ilaç kullanıyodum umutsuzluğa kapılmayın bence
Kızlar buraya bir kez daha yazmıştım bende pkoluyum ama tedavi sonucunda şimdi 14 haftalık hamileyim ben hem dr gittim hem de bitkisel tedavi uyguladım önce soğan kürü yaptım kistler için benimde 5cm büyüklüğünde kistim vardı soğan kürünü yaptığım ay kayboldu soğan kürünü 4 kez tekrarladım yani 4 ay yaptım sonra da incir kürü yaptım incir kürünün yarısını yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim onun yanında ilaç olarakta glukofen adlı bir ilaç kullanıyodum umutsuzluğa kapılmayın bence
kızlar ben delı gıbıyım yaaa dayanamayıcam yıne test yapacam aksama ısden
cıkdıkdan sonra alacam ıdrar testı dayanamıyorum yınede cıkmazsa cumartesı
yıne yapacam eger kı ozamnda cıkmazsa artık mecburen rapor alarak ıs yerınden
kan testı offff bana yardım edın cok korkuyorum negatıfı gorecem dıye ama merakımdanda
kurtulamıyorum
canım pkoda mmlik kistler var.klomen kullandınmı vs onun gibi yumurtlama ilacı?
canım senin ultrason görüntünde büyük tek bir kist mi görünüyo mesela bende küçük küçük siyah nokta şeklinde görülüyo pcos da öyle
bende tedaviye başladığım zaman muayene edince doktor 6,5cmlik kist vardı ameliyat olabilirsin hazırlıklı ol yada patlayabilir dedi.çok korkmuştum içini boşatabilirizde demişti doğum kontrol hapı verdi geçti.sonra ardından 7cmlik ve 3cmklik oldu hepside doğum kontrol hapıyla geçtiler.doktoruna söyle doğum kontrol hapı versin diğer ay tedavine devam etsin benimki öyle yapıyordu bende bebek istiyordum..
canım bak biraz önce ne okudum içi sıvı dolu büyük kistler ilaçla tedavi edilerek büzülüp yok edilmesi sağlanıyomuş senin dediğin iğne ve ameliyat pek tercih edilmeyen en son yöntemlermiş o yüzden sen istersen bunu bi doktoruna söyle ilaç versin sana
en iyisi kan testi yaptırmak emin olmak için.gecikme psikolojik olabilir.ama işallah hamilesindir.kızlar ben bu ısden hıc bır sey anlamadım bırturlu bana bırı akıl versın.bugun ısden
cıkdıkdan sonra testımı aldım yaptım evde ne cızgı ne bır sey negatıf anlamadım
gıttı.annemlere falan sordum kımılerınde cıkmaz hemn dedıler ıdarar testınde bır
hafta gecsın dedıler.bugun adetımın gecelı 5.gun oldu acaba gercekden erken mı
yoksa bebegım bnm le degıl mı.cumartesı yapacaktım ama artık hevesım kalmadı.
anlamadım ben bu ısı bır turlu.hamıle degılsem ozman neden adet oluyorum.klomnle
her ay duzenlı oldum sımdı neden olmadım bır turlu aklım almıyorsenağlama
yok cnm ya ben de bi tane kist var 3,5 - 4 mm arası ebatlaarı. ayrıca benim adetlerimde düzenliydiama 3 aydır ara kanama yaşıyorum ve bu kist 3 aydır var. pco daki kist şekli bi çok kist yanyana süzgeç gibi ama bende ki yuvarlak bi tane klomen falanda kullanmadım doktor ocakta gel dedi tekraar ama ben önümüzdeki hafta gidicem tekrar
peki tedavin sona erdimi ? sonuç ne oldu merak ettim açıkcası
smnr cim evet haklısın bende bu tarz şeyler okudum peki bu durumda bende pcolumuyum siz glofen klomen falan kullanıyonuz yani doktor çatlatma hapı falan vermedi ondan endişe ediyorum bişelere geç mi kalıyorum diye
kızlar ben bu ısden hıc bır sey anlamadım bırturlu bana bırı akıl versın.bugun ısden
cıkdıkdan sonra testımı aldım yaptım evde ne cızgı ne bır sey negatıf anlamadım
gıttı.annemlere falan sordum kımılerınde cıkmaz hemn dedıler ıdarar testınde bır
hafta gecsın dedıler.bugun adetımın gecelı 5.gun oldu acaba gercekden erken mı
yoksa bebegım bnm le degıl mı.cumartesı yapacaktım ama artık hevesım kalmadı.
anlamadım ben bu ısı bır turlu.hamıle degılsem ozman neden adet oluyorum.klomnle
her ay duzenlı oldum sımdı neden olmadım bır turlu aklım almıyorsenağlama
tatlım ya ne söylesem bilmiyorumki bizim bi arkadaşta adetten 6 gün önce kanda bile çıkmamıştı ama sonradan öğrendiki hamileymiş o yüzden erken de olabilir ama yoksada umudunu yitirme benim de adetime 10 gün kaldı bakalım sonuç nedir gerçi bi şey hissetmiyorum ama olsun ben inanıyorumki az kaldı çok yakın zamanda Rabbim hepimizin kucağını dolduracak Allah büyüktür
en iyisi kan testi yaptırmak emin olmak için.gecikme psikolojik olabilir.ama işallah hamilesindir.
ahhh cnaım ahhh keske gıdebılsem ama bu aralar gercekden ızın vermezler
ıs yerınden.bu aralar ısler felaket.yoksa sımdıye kadr cokdan yaptırmıstım
genelde ben doktora gıderken aksam ısden cıkdıkdan sonra 17 ye randevu alıyordum
doktorumda yok turkıyedeymıs.doktorda gıdecek zmanı buldu bıraz daha gec gıdemezdı sankı.hayırlısı allahdan artık.bu ay kafama hıc takmamıstım hattda doktorun verdıgı
gunlerde bıle ılskıye gırmedık ama adetım gecıktı.2 ay boyunca olmadı dıye cok
dusunmustum ama bu ay hıc dusunmedım ve boyle oldum anlam veremıyorum
bır turlu
canım bak bence sende yumurtalık kisti var yani pcolu değilsin klomenin prospektüsünde de bu ilacın yumurtalık kistlerinde kullanılmaması gerektiği kisti daha da büyüteceğinden bahsediyo ama dediğim gibi orda da laparoskopi yani iğneyle sıvıyı boşaltma işlemine çok zorda kalmadıkça başvurulmaması gerektiği yazıyodu önce ilaç kullan derim ben korkmana da gerek yok canım benim tedavisi olmayan bi şey değilki mutlaka doktorunla bunu paylaş
smnr hayırlıs günler nasılsın. bu arada çok haklısın doktora gidince uzun uzun bi konuşayım bana iyi bi açıklama yapsın. rabbim hepimiz için herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah
evanur naptı acaba dün tes yapyım ama bişe çıkmadı diyordu okuduğum kadarıyla ya biraz daha beklesin bakalım en azından en son adetim 5 gün geçti diyordu snaırım bu gün 7 yada 8 ci gündür bence gayet sakin bi şeklide 1 hafta daha beklesin toplam 15 gün olunca test yapsın . çünkü bildiğim kadarıyla adetten en az 10 gün geçmeliymiş ki idrar testinde kesin sonuç alınıyomuş. gerçi bi çoğunda adet günü yapsa bile çıkıyo ama. olsun bence sabretsin. gebelik belirtileri nası herkezde farklı hboy gösteriyosa testte böle bişe bence
kızlar bugün herkes yoğun galiba yazan yok benim de ikinci öğretime dersim var biraz çalışayım 20:30 a kadar burdayım sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?