Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

canım bnm ınsallah analı babalı buyutsun allahım saglıkla bebegını kucagına
alamaya nasıp etsın.aallahım darısı basıma ınsallah.bnde yapmayı dusunuyrm
ama gercekden duzenlı ıcecek vaktım yok sabah evden cıkıyorum aksam gelıyrum
ısden.bnm de gectı adetım bakalım ne olacak hayılısı allahdan ınsallah bebegım
benımledır:Saruboceq:

gerçekten mi ya. bende başladım soğan kürünü öğlen akşam yemeklerden önmce yapıp içiyorum. inş iyi gelir hatta bazen ağrımı bile dindiriyo diyebilirim. cnm şu incir kürünü nasıl yapıyorsun bana tarif edersen sevinirim bide adet bitimimndemi yoksa adet başladığındamı içicez. bu arada soğan kürü doğm kntrol hapı gimi adet bitimi başlayıp adet olduğum da bırakıyorum . incir kürüde öylemi

evanur işallah müjdeli haberi verirsin.hayırlısı canım stres yapma kendine.

kızlar ben bu ısden hıc bır sey anlamadım bırturlu bana bırı akıl versın.bugun ısden
cıkdıkdan sonra testımı aldım yaptım evde ne cızgı ne bır sey negatıf anlamadım
gıttı.annemlere falan sordum kımılerınde cıkmaz hemn dedıler ıdarar testınde bır
hafta gecsın dedıler.bugun adetımın gecelı 5.gun oldu acaba gercekden erken mı
yoksa bebegım bnm le degıl mı.cumartesı yapacaktım ama artık hevesım kalmadı.
anlamadım ben bu ısı bır turlu.hamıle degılsem ozman neden adet oluyorum.klomnle
her ay duzenlı oldum sımdı neden olmadım bır turlu aklım almıyorsenağlama

canım pkoda mmlik kistler var.klomen kullandınmı vs onun gibi yumurtlama ilacı?

yok cnm ya ben de bi tane kist var 3,5 - 4 mm arası ebatlaarı. ayrıca benim adetlerimde düzenliydiama 3 aydır ara kanama yaşıyorum ve bu kist 3 aydır var. pco daki kist şekli bi çok kist yanyana süzgeç gibi ama bende ki yuvarlak bi tane klomen falanda kullanmadım doktor ocakta gel dedi tekraar ama ben önümüzdeki hafta gidicem tekrar

peki tedavin sona erdimi ? sonuç ne oldu merak ettim açıkcası

smnr cim evet haklısın bende bu tarz şeyler okudum peki bu durumda bende pcolumuyum siz glofen klomen falan kullanıyonuz yani doktor çatlatma hapı falan vermedi ondan endişe ediyorum bişelere geç mi kalıyorum diye

en iyisi kan testi yaptırmak emin olmak için.gecikme psikolojik olabilir.ama işallah hamilesindir.

tamam canım seninki over kisti.eğer geçmemişse doğum kontrol hapı geçirir.pko filan yok sende.

smnr cim evet haklısın bende bu tarz şeyler okudum peki bu durumda bende pcolumuyum siz glofen klomen falan kullanıyonuz yani doktor çatlatma hapı falan vermedi ondan endişe ediyorum bişelere geç mi kalıyorum diye

canım bak bence sende yumurtalık kisti var yani pcolu değilsin klomenin prospektüsünde de bu ilacın yumurtalık kistlerinde kullanılmaması gerektiği kisti daha da büyüteceğinden bahsediyo ama dediğim gibi orda da laparoskopi yani iğneyle sıvıyı boşaltma işlemine çok zorda kalmadıkça başvurulmaması gerektiği yazıyodu önce ilaç kullan derim ben korkmana da gerek yok canım benim tedavisi olmayan bi şey değilki mutlaka doktorunla bunu paylaş

tatlım ya ne söylesem bilmiyorumki bizim bi arkadaşta adetten 6 gün önce kanda bile çıkmamıştı ama sonradan öğrendiki hamileymiş o yüzden erken de olabilir ama yoksada umudunu yitirme benim de adetime 10 gün kaldı bakalım sonuç nedir gerçi bi şey hissetmiyorum ama olsun ben inanıyorumki az kaldı çok yakın zamanda Rabbim hepimizin kucağını dolduracak Allah büyüktür

evet bılıyorum bazılarında oyle oluyormus yengemde bıle 2 aylık hamıleymıs hala cıkmamıs.artık hayırlısı dıyorum.normalde hanı bu kadr da cok takmıyordum ama
adet olmayınca ve sonucda hep negatıf olunca ısler arap sacına donuyor hayırlısı
artık allahdn.umarım hamıs olursun.

smnr hayırlıs günler nasılsın. bu arada çok haklısın doktora gidince uzun uzun bi konuşayım bana iyi bi açıklama yapsın. rabbim hepimiz için herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah
evanur naptı acaba dün tes yapyım ama bişe çıkmadı diyordu okuduğum kadarıyla ya biraz daha beklesin bakalım en azından en son adetim 5 gün geçti diyordu snaırım bu gün 7 yada 8 ci gündür bence gayet sakin bi şeklide 1 hafta daha beklesin toplam 15 gün olunca test yapsın . çünkü bildiğim kadarıyla adetten en az 10 gün geçmeliymiş ki idrar testinde kesin sonuç alınıyomuş. gerçi bi çoğunda adet günü yapsa bile çıkıyo ama. olsun bence sabretsin. gebelik belirtileri nası herkezde farklı hboy gösteriyosa testte böle bişe bence

kızlar bugün herkes yoğun galiba yazan yok benim de ikinci öğretime dersim var biraz çalışayım 20:30 a kadar burdayım sonra görüşürüz

ahhh cnaım ahhh herkes dıyor onun bana ama dınleyene.zaten bekleyecem artık bıraz
daha bncede oyle kısıden kısıye degısıyor kımısnde hemn cıkıyormus.bışlmıyorum artık hayırlısı.bebek yoksa adet olayım varsa da cıksın artık boyle bır seyı bılmemekde cok
kotu hayırlısı allahdan artık

kızlar bugün herkes yoğun galiba yazan yok benim de ikinci öğretime dersim var biraz çalışayım 20:30 a kadar burdayım sonra görüşürüz

oyle canım bugun su saate kadr ılk kez gırıyorum cok yogun ısler.aksama
gorusuruz canım kolay gelsın sana.

selam kızlar 1 hafta gecikmenin ardında bu gün test yaptırdım negatif çıktı(doktor bekleme tüp bebek yaptırın diyor.7 yıllık gebelik olmaması tüp bebeğe geçmek için sebepmiş.çok moralim bozuldu tüp bebek yaptıracak durumumuz olsa zaten yaptırırız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…