Evet canım haklısın.Dikkat et kendine.En azından kendini dinliyor ve biliyorsun.Şu an dr.umun öncesindeki dr.lardan bahsetmiştim.İkisi de klomen kullandırdı bana ama hiçbir faydasını görmedim.Üstelik normal şekilde çocuğunuz olmaz demişlerdi ama oldu hemde beşiz.Dava açmayı bile düşündüm.Dr.umla tanıştık sonra ise klomeni kullanmadım.Çünkü hastalığım ileri derecedeydi fayda etmeyeceğini boşa uğraşılacağını söyledim.Onu dinledim ve diğer verdiği ilaca başladım.2.kullanışımda sonuç aldım.Klomenin zaten kullanım süresi var uzun vadede kullanılmıyor.Belki dr.unuz diğer süreçte başka ilaca geçebilir.yerimseniben
gunaydın canım bnde 27 temmuzda evlendım kaydirigubbakcemile3.bır gun var aramızda
ama canım dun kavrensı seklındeydı bugun hıc bır sey yok anlamadım ben bu ısı artık
zaten ne olacaksa olsun.ınsallah hamıs kalırsın belkı bebek kasık agrısı yapıyordur.
ınsallah hamılesındır
canım benim inş aynı zamanda hamile kalırız ve en kısa zamanda tabi valla bebğin kasık ağrısı yapıp yapmadığını bilmiyorum ama hiç umutlanmıyorumda çünkü sonra üzülüyorum adetim geçse bile test yapmamaya karar verdim o kadar sıkıldım yani test yapmaktan. ya ben şimdiye kadar hamile kalamıyorum diye ağlamadım en fazla 2-3 gün neden olmadı diye düşünüp kafamdan atıyodum yoksa ben bu pco nun ciddiyetini tam kavrayamadım mı ya da gerçekten bu kadar ümitsiz bir vaka değil mi ne dersin
allah razı olsun nagısım.ınsallah canım umarım hepımız hamıs oluruz.bnm bugun 7.gunum
oldu.aman hayatım yaa ne bıleyım bnde anlamadım bır sey artık hayırlısı dıyorum.olsa ıyı
olur tabıkıkaydirigubbakcemile5
ya smnr evanur dün biraz lekelenme oldu demiş . ya bu yerleşme kanaması olmasın hani bazılarında oluyormuşya. belki geç döllenme olmuştur olamazmı. ya rabbim hepimize versin inş ama evanurun adeti geçikti ya ona şuan inş hamiledir diye çok dua ediyorum
eger kı ben hamıseysem varya cocuk acayıp derecede hıper aktıf olacak sanırım.
cunku dun askam uyuyamadım hep gozlerımı actım durduk yere kotu bır ruyada
gormedım ve dusunmedım de neden cıkmıyor dıye ama uyandım sureklı ınanın
5 saatlık uykuyla geldım ıse.ve sabah kahve ıctım sert zaten normlde de sut kullanmıyorum
sımdıde red bull ıcıyorum enerjı ıcecegı allah hayıra yorsun bnm bu halımı yoksa gozlerım
kapanıyor vallahı kahve ayıltmadı benı bakalım bu ayıltabılecek mıakannehir
ya güzelim valla ben de aynısı düşünmedim değil ama çok da fazla umut vermek istemedim üzülsün istemiyorum canım arkadaşımın ben de çok dua ediyorum inş açılışı evanur yapar sonra da peşinden bizler senin kaç günün var benim 9 gün kaldı hadi hayırlısı bakalım Allah ım şu cuma gününün hayrına hepimizin dualarını kabul et amin.
walla cnm sen hamile olda bırak gece uyuma varsın uykusuz kal varsın bebek hiperaktif olsun :) walla bbunlara hepimizi razıyız :)
eger kı ben hamıseysem varya cocuk acayıp derecede hıper aktıf olacak sanırım.
cunku dun askam uyuyamadım hep gozlerımı actım durduk yere kotu bır ruyada
gormedım ve dusunmedım de neden cıkmıyor dıye ama uyandım sureklı ınanın
5 saatlık uykuyla geldım ıse.ve sabah kahve ıctım sert zaten normlde de sut kullanmıyorum
sımdıde red bull ıcıyorum enerjı ıcecegı allah hayıra yorsun bnm bu halımı yoksa gozlerım
kapanıyor vallahı kahve ayıltmadı benı bakalım bu ayıltabılecek mıakannehir
ya sabah sabah içmesen olmaz mı canım ya bebiş varsa. Hem uyuyamamanın nedeni tabiki de stres hani yapmayacaktık rahat olacaktık bak ben hiç yapmıyorum varsa var yoksa olur inş deyip mışıl mışıl uyuyorum hem zaten işte yoğunsun sıkma kendini relax ol zemuszemus
yok yok kızlar merak etmeyın uzulmem gercekden eskıden dı o taaa sıteye kayıt
olmadan ınceydı sımdı ıyıyım.ama varya umutlanmakda cok guzel kızlar yaaa
ben SIZLERI COOOOKKKKK SEVIIIIYOOOORUUUUMMMMM IYIKI VARSINIZZZZ
ınsallah canlar hepımızın gobuslerı bebıslı olur:Saruboceq:
yok be canım vallahı yapmadım artık aksam hele hıc dusunemıyorum bıle yataga
yattıgımda yorgunlukdan yatacak yer arıyorum ama dun aksam neden oyle oldum
bır turlu anlamadım.ama varya acayıp oldum haaaa resmen damarlarım oynuyor sankı
alıskında degıl vucudum oyle enerjı ıcecegıne artık aksama kadr ıs yerınde oynayıp
dururumakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?