kızlar ya bi şey sorucam bende pco yüzünden sivilce çıktı ve hiç dokunmadığım halde geçmiyo sadece sol yanağımın küçük bi bölgesinde ama daha önce hiç olmadığı için rahatsız edici durumda sizin bu konuda bana önerebileceğiniz bi şey var mı dermatologa gitsem mi ama pco yüzünden olduğu için dermatologun bi şey yapacağını sanmıyorum yardımınıza ihtiyacım var kızlar
yok yok kızlar merak etmeyın uzulmem gercekden eskıden dı o taaa sıteye kayıt
olmadan ınceydı sımdı ıyıyım.ama varya umutlanmakda cok guzel kızlar yaaa
ben SIZLERI COOOOKKKKK SEVIIIIYOOOORUUUUMMMMM IYIKI VARSINIZZZZ
ınsallah canlar hepımızın gobuslerı bebıslı olur:Saruboceq:
arkadaşlar bişe anlatmak istiyorum ltfn okuyun.
peygamebr efendimiz H.Z MUHAMMED ve eşi H.Z AYŞE evlilikleri boyunca raabbim onlara bebek nasip etmemiş.H.Z AYŞE çok istemiş ayrıca peygamber efendimize göre yaşı çok çok gennçmiş ama rabbim nasip etmemiş. diceğim şu rabbim en sevdiği kullarına bile vermemiş. bizlerde ssabırlı olalım kafaya takmayalım rabbimin gücüne gider.bırakalım kendi haline stres yapmayalım düşünmeyelim aklınıza bebek geldiğinde hemen başka bişeye yönelin düşünmeyin
günaydın kızlar aramıza yeni arkadaşlar gelmiş seyma88 Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canım ya ne güzel bir duygu değil mi inş Rabbim bize de nasip eder.
evanur ben de 28 temmuz 2007 de evlendim seninki kaçındaydı sanırım aynı dönemde evlenmişiz. Demek lekelendin canım neyse çalışmalara devam artık ben de 20 sini bekliyorum ama daha şimdiden kasık ağrılarım başladı bilesenağlama
kendımı toparlayamasam ben kafayı yerım herhalde bu sefer jınekolok degıl akıl
hastenesınde olurum sanırımsositososito.doktorun kım,hangı ılacları kullandın.
bana doktorum 3 aylık klomen tedavısı verdı okadr.2 ay boyunca 29 gunde bır adet
oldum sımdı ıse bugun adetımın gecelı 7.gunu.ıdrar testı yaptım tam dort kere hep
negatıf.kan tahlılı yaptırmayada gıdemıyorum cunku ıs yerınden ızın cıkmaz.doktora
cıkacam oda turkıyedeymıs ocak ayında gelecekmıs yoksa cokdannn dırek doktoruma gıderdım.ılk basta doktor bnmle konustu sakın umutsuzluga kapılma sana ılk once hap
vercem ve sonra adet olmazsan gel 3 aylık suren bıttıkden sonrada gel demıstı.ve olmasan bıle hamıle asama asama gıdecez dedı.ben sana hap verecem sende sters yapmayacan falan demıstı ben senın doktorununum sende kendının doktoru olacaksın falan dedı sttresı yasak etmıstı ama ısde bazen elde olmuyor.allahdan ılk gunlerdekı gıbı
degılm sukurler olsun allahıma.opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım.Haklısın gerçekten çok güzel bir duygu.Rabbim sizlere de tattırsın inşaallah.:Saruboceq:
Muhammed Rıza Alimoğlu cnm.Ve bir de Prof.Recep Has var.Onunla ilgili nette bayağı bi bilgi bulabilirsin.İstanbuldaki dr.ların hocasıymış vs yaşlı biri bekliyordum ben gencecik adam çıktı kaydirigubbakcemile3 Muhammed beyin takibindeyim haricindeki durumlarda Recep beye gidiyorum.Mesela yarın gidicem dopplere girmemiz lazım cd de vericeklermiş :lepi:
Eğer isterseniz bebişlerimin görüntüsünü paylaşabilirim yerimseniben
Bu arada ilaç sormuşsun ben iğne şeklinde kullandım onu menagon o bitince de prengnyl kullanıyorsun çatlatma iğnesi.İkincisinde hormon ilacı da kullanmıştım adını hatırlamıyorum.Yan destek olsun diye birde klomen.İğneyi iki iki aldım bahsetmiştim ya ileri seviyeydi benim pco yerimseniben
Teşekkür ederim canım.Haklısın gerçekten çok güzel bir duygu.Rabbim sizlere de tattırsın inşaallah.:Saruboceq:
Muhammed Rıza Alimoğlu cnm.Ve bir de Prof.Recep Has var.Onunla ilgili nette bayağı bi bilgi bulabilirsin.İstanbuldaki dr.ların hocasıymış vs yaşlı biri bekliyordum ben gencecik adam çıktı kaydirigubbakcemile3 Muhammed beyin takibindeyim haricindeki durumlarda Recep beye gidiyorum.Mesela yarın gidicem dopplere girmemiz lazım cd de vericeklermiş :lepi:
Eğer isterseniz bebişlerimin görüntüsünü paylaşabilirim yerimseniben
Bu arada ilaç sormuşsun ben iğne şeklinde kullandım onu menagon o bitince de prengnyl kullanıyorsun çatlatma iğnesi.İkincisinde hormon ilacı da kullanmıştım adını hatırlamıyorum.Yan destek olsun diye birde klomen.İğneyi iki iki aldım bahsetmiştim ya ileri seviyeydi benim pco yerimseniben
slm evanur
kızlar herkese ıyıaksamlar.ben buggun dayanamayıp test yaptım ıdrar testı ve negatıf.bugun 7.gunumdu
adetımn gecelı cıkması lazımdı bnce yınede sılk mılık.ama oda yok arkadamı tel ettım ben hadı ıstıyrum
dedım cocuk gorebılrım belkı sılık bır cızgı pekı sen de gordugunu soyledın falan dedım.benm uzulmemı
ıstemedıgı ıcın demıs yoksa yokmus oyle bır sey bıraz kızdım arkadıma boylesı dha kotu dıye.zaten
bu ayda fazla umutluda degıldım.artık hayırlısı dıyorum.bırde ben klomen kullanıyorm bu son ayımdı onuda ıctım ama adet olmadım duydugum kadrıyla klomen kıst yapıyormus yanı sımdı ben pconun
psıklojısını atlattım bebegımın bır gun olacıgına ınandım bu hastalık bende yokmus gıbı davrandım eeeee
sımdıde kıst de mı yokmus gıbı davranayım yanııı anlamadım ben bu ısı ne bıcım bu ıstır yaaaa.arkasımıda kırdım bos yere offf offff.vallahı bebegımın olmadıgına degılde bırıncısı kıst cıkmıssa dıye uzuluyorum ıkıncısıde arkadımı kırdım dıye ama bana dogruyu soylemsı lazımdı eskıden dı o uzulmelerım sımdı oda bılıyor ıyı oldugumu.
kızlar herkese ıyıaksamlar.ben buggun dayanamayıp test yaptım ıdrar testı ve negatıf.bugun 7.gunumdu
adetımn gecelı cıkması lazımdı bnce yınede sılk mılık.ama oda yok arkadamı tel ettım ben hadı ıstıyrum
dedım cocuk gorebılrım belkı sılık bır cızgı pekı sen de gordugunu soyledın falan dedım.benm uzulmemı
ıstemedıgı ıcın demıs yoksa yokmus oyle bır sey bıraz kızdım arkadıma boylesı dha kotu dıye.zaten
bu ayda fazla umutluda degıldım.artık hayırlısı dıyorum.bırde ben klomen kullanıyorm bu son ayımdı onuda ıctım ama adet olmadım duydugum kadrıyla klomen kıst yapıyormus yanı sımdı ben pconun
psıklojısını atlattım bebegımın bır gun olacıgına ınandım bu hastalık bende yokmus gıbı davrandım eeeee
sımdıde kıst de mı yokmus gıbı davranayım yanııı anlamadım ben bu ısı ne bıcım bu ıstır yaaaa.arkasımıda kırdım bos yere offf offff.vallahı bebegımın olmadıgına degılde bırıncısı kıst cıkmıssa dıye uzuluyorum ıkıncısıde arkadımı kırdım dıye ama bana dogruyu soylemsı lazımdı eskıden dı o uzulmelerım sımdı oda bılıyor ıyı oldugumu.
Tamam canım inş.a.s.evet ltfn resmi bizimle paylaş çok isterim görmeyi :)
Bi sorarsın cnm gerekip gerekmediğini söyler zaten.Sadece dr.unun paragöz olup olmadığını,ordan çıktığında aklında soru işareti kalıp kalmadığını gözlemle.Gerisini ona bırak.Sende moralini yüksek tuta.s.sagol canım ılacların ısımlerını verdıgın ıcın sadece merak ettım belkı banada verır doktor
ıyı gelır ınsallah.tabıkıde canım ben ısterım sahsen bebıslerın goruntusunu.ne olacak kı
onlar daha melek melek
Tamam canım inş.a.s.
Bi sorarsın cnm gerekip gerekmediğini söyler zaten.Sadece dr.unun paragöz olup olmadığını,ordan çıktığında aklında soru işareti kalıp kalmadığını gözlemle.Gerisini ona bırak.Sende moralini yüksek tuta.s.
Canım arkadaşın hata yapmış evet ama tahminimce kırılmamıştır sana.yerimseniben Kist mevzusunu anlayamadım CADIARZU pco zaten bi kist hastalığıdır.Birden fazla kistin oluşup rahim çevresinde çeper oluşturması ve atılmaması durumu.Bunun haricinde ciddi seviye de bi kist problemin mi var?Olsa bile ufak bi ilaç tedavisi veya ameliyatla hallediliyor.Neyi dert ediyorsun ki?
seyma88 bişe sorucam cüümlende dikkatimi çektii. bende sağ yumurtalıkta kist var 3 aydır. yuvarlak böle yumurta şeklinde 3,5- 4 mm arası doktor doğm kntrl hapı vericekti bebek istiyorum diye aralıklarla kntrole çağırdı. yani bu durumda ben pco muyum değilimiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?