Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

canım 1 haftada çıkması lazımdı işallah yanılıyorumdur.işallah hamilesindir.ayrıca her klomen kist yapacak diye bişey yok.bende sadece 2 defa oldu dünya bi klomen içtim.

canım seninki sadece over kist düşüne düşüne pko yapacaksın kendini.korkma oda geçer belkide geçmiştir bile.

Over kisti cnm sendeki.Tabiki en iyi teşhisi dr.un koyacaktır ben bildiğimi söylüyorum.Pcos olması için öncede dediğim gibi birden fazla çatlamamış yumurta olması gerek.yerimseniben

canım seninki sadece over kist düşüne düşüne pko yapacaksın kendini.korkma oda geçer belkide geçmiştir bile.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis evet yaa hastalık hastası olacak yakında zemuszemus

canım 1 haftada çıkması lazımdı işallah yanılıyorumdur.işallah hamilesindir.ayrıca her klomen kist yapacak diye bişey yok.bende sadece 2 defa oldu dünya bi klomen içtim.

bnde oyle dusuunuyoyorum bence yok sanırım bır sey.bılmıyorum ısde umarım kıst faln
yoktur zaten pco da var kıst.

anlıyorum arkadsımı ama ben onun yerınde olsaydım ınan kı saoylerdım musayıt bır
dılle anlatmaya caısırdım.bnde her ıkı taraflı normalde pco ama bırde klomen yuzunden
cıkarmıkı

zannetmıyorum be canım hamıle degılım gıbı me gelıyor.yok canım bnm agrım falan sadece normal adet sancılarım var okadar vucumdumda degısık agrı tarzında hıc bır
seyım yok.sekırım bnm ınan kı bu ay hele hıc takmadım kafama emın ol hep olursa
olur olmazsa ne yapayım dedım nedense gun gecdıkce ben dahada rahatlıyorum sadece ısde bu ıs bırazcık kafama takıldı.ahhhh ahhhhh keske burada olmus olsaydı gelsın ama
dıyecem doktora ılk once buradakı hastalrını hallet sonra gıt turkıyeye hastalrının tarıhıne gore gıtmesı lazım bence ama soyle bır sey de olabılr belkı aıleden bırısı rahatsızdır amannn ne bılem ben ısde.eger kı burada olmus olsaydı coookkkkdannnnn gıtmıstım hemde hıc test yapmadan.artık test yapmakdan bak bole oldumdelikafadulden

benimki 8. gün daha tık yok gelmiyor bi türlü sinir ediyor insanı böyle olması.

hadı hayırlısı canım bnm test yapmadın mı vallahı bnm bugun ıle bırlıkte 5. oldu
esım dıyor tup bebek yaptırsak daha kardayız dıyor hıc yokdan devlet yuzde 25 ını
karsılıyor dıyor.adam kalpden gıdecek bnm testlerleakannehir

neyse kızlar ben cıkıyorum yarın gorusuruz.ben bırazcık gec acabılırım.malum hafta ıcı ev ıle
ılgılenmedıgı zman her yer karısıyor bıraz dıpden temızlık yapacam yarın.mutlaka acarım ısım
bıttıkden sonra kıb opuyorumnanaktan...hihoyyyt

evet canım bnm 3 aylık verdı.2 ayım da 29 gunde bır adet oldum.bu son ayımda
adetım baya gecıktı bugun 7.gunum test yaptım bır sey yok
Gebelik adet gününden on gün sonra kendisini belli ediyor cnm.a.s.

Klomen
YAN ETKILER / ADVERS ETKILER :
Tavsiye edilen dozlarda görülebilecek yan etkiler önemsizdir ve tedaviyi nadiren etkiler. Uzun süreli yüksek doz
uygulamalarinda yan etkilerde artis olabilir.
En çok görülen yan etkiler : Vazomotor kizarmalar, karin bölgesinde huzursuzluk, anormal uterin kanamalar, over
hipertrofisi, gögüslerde gerginlik ve dolgunluk, görmede bulanikliktir.
Seyrek olarak da ; Bulanti, kusma, gerginlik,uyku bozuklugu, bas dönmesi, poliüri, ürtiker görülebilir.

Bunların haricinde kistte büyüme değil de kist oluşturabileceğine dair bilgilere ulaştım.Uzun vadede kullanılmamalıyerimseniben

günyadın kızlar. galiba haklısınız hastalık hasta oldum çıktım yani. rabbimden hepmizi için acil şifa sağlık sıhat bide bebekler istiyorum :) bu arada kistim geçmediğini düşünüyorum çünkü ara ara ağrım var yine. geçseydi ağrı da kesilirdi . neyse hayırlısı artık. ya gece yattınca sizleer geliyorsunuz aklıma zaten burda yazarak rahatladığım gibi insanlarla birebir konuşarak rahatlayamıyorum emin olun. iyiki burası var iyiki sizler varsınız

yaptırdım negatif çıktı canım şimdi adeti bekliyorum karnım gergin ama gelmiyor bi türlü

yaptırdım negatif çıktı canım şimdi adeti bekliyorum karnım gergin ama gelmiyor bi türlü

kızlar ltfn sabırlı olun ya zaten hamileyseniz bebeğinmiz sizinle değilseniz adet olucaksınız bunu beklemek çok zor evet ama sakin olun bekleyin. evanur sen doktoruna bu sıralar gidemicektin . yaban gülü sen git bari doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…