kızlar herkese ıyıaksamlar.ben buggun dayanamayıp test yaptım ıdrar testı ve negatıf.bugun 7.gunumdu
adetımn gecelı cıkması lazımdı bnce yınede sılk mılık.ama oda yok arkadamı tel ettım ben hadı ıstıyrum
dedım cocuk gorebılrım belkı sılık bır cızgı pekı sen de gordugunu soyledın falan dedım.benm uzulmemı
ıstemedıgı ıcın demıs yoksa yokmus oyle bır sey bıraz kızdım arkadıma boylesı dha kotu dıye.zaten
bu ayda fazla umutluda degıldım.artık hayırlısı dıyorum.bırde ben klomen kullanıyorm bu son ayımdı onuda ıctım ama adet olmadım duydugum kadrıyla klomen kıst yapıyormus yanı sımdı ben pconun
psıklojısını atlattım bebegımın bır gun olacıgına ınandım bu hastalık bende yokmus gıbı davrandım eeeee
sımdıde kıst de mı yokmus gıbı davranayım yanııı anlamadım ben bu ısı ne bıcım bu ıstır yaaaa.arkasımıda kırdım bos yere offf offff.vallahı bebegımın olmadıgına degılde bırıncısı kıst cıkmıssa dıye uzuluyorum ıkıncısıde arkadımı kırdım dıye ama bana dogruyu soylemsı lazımdı eskıden dı o uzulmelerım sımdı oda bılıyor ıyı oldugumu.
seyma88 bişe sorucam cüümlende dikkatimi çektii. bende sağ yumurtalıkta kist var 3 aydır. yuvarlak böle yumurta şeklinde 3,5- 4 mm arası doktor doğm kntrl hapı vericekti bebek istiyorum diye aralıklarla kntrole çağırdı. yani bu durumda ben pco muyum değilimiym
biraz önceki msj sappıttıbak şuna benziyo bende ki Eki Görüntüle 30696
Over kisti cnm sendeki.Tabiki en iyi teşhisi dr.un koyacaktır ben bildiğimi söylüyorum.Pcos olması için öncede dediğim gibi birden fazla çatlamamış yumurta olması gerek.yerimseniben[
yok cnm bende kist yuvarlak gibi yumurta şekli 35, - 4 mm bi tane yani yurmuta çatlamadığı için kist ollmuş dedi. bende nette araşıtırınca yumurtalık çatmaması diye polikistik over yazınca öyleyim sandım. doktor doğm kntrl hapını çokcuk istiyoruz diye önermedi aylık rutün kntrollere çağırdı benEki Görüntüle 30693 i . ama bende ki kist öyle değil
canım seninki sadece over kist düşüne düşüne pko yapacaksın kendini.korkma oda geçer belkide geçmiştir bile.
acaba belirtileri nelerdir bilgi verebilirmisin
canım 1 haftada çıkması lazımdı işallah yanılıyorumdur.işallah hamilesindir.ayrıca her klomen kist yapacak diye bişey yok.bende sadece 2 defa oldu dünya bi klomen içtim.
arkadaşın hata yapmış olabilir ama o an ki durumunda sana eşlik etmek zorunda kalmışüzülme diye kötü niyetle yapmamış emin ol. kırma onu o napsın bu kadar bebek isterken çat diye yüzüne yok çizgi falan diyememiş ayrıca kistten korkma bende de var tek taraflı çıkar o öbür yumurtalıkla gebe kalabilme şansın var.
anlıyorum arkadsımı ama ben onun yerınde olsaydım ınan kı saoylerdım musayıt bır
dılle anlatmaya caısırdım.bnde her ıkı taraflı normalde pco ama bırde klomen yuzunden
cıkarmıkı
ya cnm tmm yapıyosunda idrar testinde kiminin erken çıkıyo kimin geç belli ediyo. en az 10 gün geçmeli diyolar. bak şimdi sen kasıkta falan kist olma ihtimaline karşın ağrı hissediyomusun? bide diceğim şuki sil kafandan ya bebek var ya adet olucaksın. bu ay olmazsa öbür ay kalıcaksın hamile emin ol. aklına bebek gelince hemen başka bişeye yönel. nebilim neden adet olmuyom diye düşünmeme ye çalış. doktoruna gide bilme şansın varmı bu arada ?
Klomeni dr tavsiyesiyle kullanmadın mı?CADIARZU
bnde oyle dusuunuyoyorum bence yok sanırım bır sey.bılmıyorum ısde umarım kıst faln
yoktur zaten pco da var kıst.
benimki 8. gün daha tık yok gelmiyor bi türlü sinir ediyor insanı böyle olması.
Gebelik adet gününden on gün sonra kendisini belli ediyor cnm.a.s.evet canım bnm 3 aylık verdı.2 ayım da 29 gunde bır adet oldum.bu son ayımda
adetım baya gecıktı bugun 7.gunum test yaptım bır sey yok
hadı hayırlısı canım bnm test yapmadın mı vallahı bnm bugun ıle bırlıkte 5. oldu
esım dıyor tup bebek yaptırsak daha kardayız dıyor hıc yokdan devlet yuzde 25 ını
karsılıyor dıyor.adam kalpden gıdecek bnm testlerleakannehir
hadı hayırlısı canım bnm test yapmadın mı vallahı bnm bugun ıle bırlıkte 5. oldu
esım dıyor tup bebek yaptırsak daha kardayız dıyor hıc yokdan devlet yuzde 25 ını
karsılıyor dıyor.adam kalpden gıdecek bnm testlerleakannehir
yaptırdım negatif çıktı canım şimdi adeti bekliyorum karnım gergin ama gelmiyor bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?