Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

Gebelik adet gününden on gün sonra kendisini belli ediyor cnm.a.s.

ayyy ne bıleyım ısde.yapıyorum yapıyorum hep aynı negatıf sonucu alıyorum.ıyı bakalım
10 gun gecsın ozmanda yaparım zannetmıyorum ama cıkacagını bakarım yınede.hayırlısı
allahdan artık.

bnde bunların hıc bırı yok.olmadım bu zmana kadar uzun vadelıde kullanamadım.sadece
3 aylıktı.

merhaba arkadaşlar bendede pko var adetlerim düzensiz buay tekrar geçti test yaptım negatif çıkınca ssoğan kürüne başladım buay bari ilaçsız adet olayım diye soğan kürünü bitirdim ama ne çok akıntım oldu nede adet olabildim ben tekrar farlutal alıp başlıcam herhalde soğan bende işe yaramadı

merhaba rukıyeılayda.hosgeldın aramıza.farlutal ılac mı ıyı mı gelıyormus yanı adetlerımı
duzeltıyor.

ayın 24 dördünde 1 ay geçmiş olacak ama benim hep geçiyo geçen adetimdede kaç ay olmadı farlutaldan sonra oldu sonra bal çörekotu tarçın kullandım buay yine geçince test yaptım negatif malesef

hyırlısı olsun canım.allah buyuk.pekı doktora gıtmedın mı pco ıcın herhangı bır tadavın ıcın

gittim canım gitmez olurmuyum 3kere çatlatma iğnesi denedik rahim filmi çektirdim ama sonuç alamadım3 senedir istiyoruz

canım ben 2 yıllık evlıyım ılk 12 ay boyunca korunma hapı kullandım.sonra bıraktım yaklasık 1 bucuk yıla yakaın korunmadık.ve sonra jınekolaga gıttım bebek ıcın pco oldugumu ogrendım yaklasık 3 aydan berı tadavım klomen ıle surdurdum.bnm doktor tedavım daha yenı evlenmeden once bılmıyordum pco oldugumu adet duzensızlıgımde bu kadr uzun degıldı 35 gunde bır adet oluyordum bazen 40 da olabılıyordu ama korunma hapını bıraktıkdan sonra daha kotu oldu hersey.

evanur başladın mı soğan kürüne :) bak başla mutlaka ilaç değil yan etkiside olmaz

evanur başladın mı soğan kürüne :) bak başla mutlaka ilaç değil yan etkiside olmaz

bugun denedım ama ınan kı okadr cok mıgdem kotu oldu kı zorla ıctım ama aksama
ıcemedım hep ogurdum.ve bnde akıntı falanda gelmedı.ama bır kez ıctım one yaaaa
boyle bır tat yok yaaaa

merhabalar ne yazıkki bende polikistik over hastasıyım 7 sene önce 7 aylık bebeğimi kaybettim aynı zamanda bende kan pıhy,tılaşmasıda vrmış daha sonra tekrar 2 kere hamile kaldım ama bunlar düşükle sonuçlandı.3 tane hamilelikten sonra kan pıhtılaşması anlaşıldı.ve hamile kalınca hergün iğne vurulmam gerekiyormuş şu anda bende glucophace ilacı günde iki kere alıyorum vede doktor şekerim yüksek olduğu için zayıflamam gerektiğini söyledi şubatta tekrar gideceğim.bundan 6 ay önce başladım ilaca şekerin düşecek dedi ama düşmemiş onun için ilaca devam dedi ve zayıflamammı istedi acaba bu şekeri düşürmek için başka bir çare varmı?lütfen cevap

hosgeldın aysenık.ılk basta gecmıs olsun canım umarım hersey yoluna gırer.bnde canım seker
hastalıgı yapmadı pco sadece adet duzensızlıgı ve gebe kalamama sorunu var.bnm halam pco
olmadıgı halde seker hatası ve onada doktor demıs kılo verecen dıye bıldıgım kadrıyla seker
hastalıgı kıloyu sevmez canım bıldıklarım bndan ıbaret.ınsallah bebegıne kavusursun

ya kızlar ltfn dinleyin bak diyorum ki soğan kadınların rahmi için yaratılmış ltfn bi yan etkisi yok . kistleri kaybediyo düzenli adet oluyosun iltihabı söküyo gebeliği sağlıyo daha ne olsun ssürekli deneyin. evnurcum haklısın ama bak ben miğdem bulansada içiyorum bi çok ilaçtan daha iyidir.

canım bnm cok duydum cok ıyı geldıgını burada cevremdede cok kullanıyorlar
ama ıcemedım ısde bır turlu resmen ıstfra ettım sadece mıgde bulantısı olsa
onada razıydım

kan tathlili yaptırdım sonucu göstermeye gittiğim zaman doktorun ameliyatı varmış yarın gelin dendi.yoksa söktürücü yazardı p.tesiye kadar olmazsam giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…