merhaba bendede polikistikover var napıcam bilmiyorum ya bu yumurtaları nasıl çatlatıcam bemafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız bakalım haftasonu eşimin anneanesi ve teyzesi gelmişti yoğundum bakamadım baya kaynatmışsınız
öncelikle evanur canım benim geçmiş olsun adet olmuşsun hayallerimiz bi dahaki aya kaldı inş Rabbim o güzel yüreğini en kısa zamanda bebek heyecanıyla doldurur
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum
kızlar sizleri çooooooooooooooooooooook seviyorum hepimiz için güzel bi gün olur inş
günaydın şekerim iyi diyelim iyi olalım :) bende sabah eşimi yolcu ettikten sonra şöle güzel bi temizlik yaptım :) bi ton ütüm var aslındaama üşeniyom daha sonra yapıcam. bizde seni çok seviyoruz sanada hayırlı işler :)
canım benim ya ev işleri hiç bitmiyo ya bi haftasonum var onu da temizlikle ütüyle geçiriyorum bebişim olsa ona hangi ara bakıcam bilmiyorum. bu arada çok heyecanlanmaya başladım son 6 günüm bakalım bu sefer bi şeyler var mı delikafadulden
bi şey sorsam çok mu ayıp olur ya kızlar nasıl desem bilmiyorum :kedi: hani çalışmalara devam ediyoruz ya peki diyelim ki bebiş rahime yerleşti ama daha haberimiz yok eee öğrenene kadar olup olmadığını bilmediğmizden çalışmalara devam ediyoz ya işte eğer varsa bebiş bu durum ona zarar vermez mi sormak istediğim şu ki belli bi çalışma süresinden sonra ara veriyor muyuz? ay çok utandım yaaaaaaaa :kedi::kedi::kedi: bu arada çok da acayip bi cümle oldu valla
bi şey sorsam çok mu ayıp olur ya kızlar nasıl desem bilmiyorum :kedi: hani çalışmalara devam ediyoruz ya peki diyelim ki bebiş rahime yerleşti ama daha haberimiz yok eee öğrenene kadar olup olmadığını bilmediğmizden çalışmalara devam ediyoz ya işte eğer varsa bebiş bu durum ona zarar vermez mi sormak istediğim şu ki belli bi çalışma süresinden sonra ara veriyor muyuz? ay çok utandım yaaaaaaaa :kedi::kedi::kedi: bu arada çok da acayip bi cümle oldu valla
yok kuşum ya ben onu ablama sormuştum gebe kaldıktan sonrada korunmasız ilişkiye girmenin bi sakıncadsı yok bebeğe de zararı yok :)
canım bnm kesınlıkle hıc bır zararı yok hatda burada dıyorlar kı son derece ıyıymıs
canım bnm annem babam sakarya----adapazarı ama ben belcıkada yasıyorum
adetlıyken sogan kuru kullanılıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?