Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

merhaba bendede polikistikover var napıcam bilmiyorum ya bu yumurtaları nasıl çatlatıcam bemafoldumben

bnce ılk once doktora cık ılac falan verırı buyuk bır ıhtımal.baksın baaklım doktor hangı
asamada pco.canım bnm sakın morelını bozma catlar yumurtalıkların artık tıp okadr
cok ılerledıkı.bır tek olume care yokmus.uzulme pco olmayıpta yumurtarında catlama
olmayanlarda var veya hamıle kalamama sorunları sen veya bızler degılız sadece sorun
hıc yokdan hastalıgımız adı var ya bılınmeyen bır sey olsaydıkaydirigubbakcemile5

gerçekten de öyle naparsak yapalım kaderin önüne geçilmiyo. ALLAH nasip etmişmişse herne olursa olsun bi gün o bizi gelip buluyo. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım haftasonu eşimin anneanesi ve teyzesi gelmişti yoğundum bakamadım baya kaynatmışsınız
öncelikle evanur canım benim geçmiş olsun adet olmuşsun hayallerimiz bi dahaki aya kaldı inş Rabbim o güzel yüreğini en kısa zamanda bebek heyecanıyla doldurur
aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum
kızlar sizleri çooooooooooooooooooooook seviyorum hepimiz için güzel bi gün olur inş

günaydın şekerim iyi diyelim iyi olalım :) bende sabah eşimi yolcu ettikten sonra şöle güzel bi temizlik yaptım :) bi ton ütüm var aslında ama üşeniyom daha sonra yapıcam. bizde seni çok seviyoruz sanada hayırlı işler :)

canım benim ya ev işleri hiç bitmiyo ya bi haftasonum var onu da temizlikle ütüyle geçiriyorum bebişim olsa ona hangi ara bakıcam bilmiyorum. bu arada çok heyecanlanmaya başladım son 6 günüm bakalım bu sefer bi şeyler var mı delikafadulden

walla haklısın cnm çalışın zor :) ALLAH yardımcınız olsun. demek son 6 gün ! bak sayma unut 6 yı falan sen başka şeylerle oyalan aklına gelince düşünme hemen başka bişeye yönel unut :))) hakkında hayırlısı

bi şey sorsam çok mu ayıp olur ya kızlar nasıl desem bilmiyorum :kedi: hani çalışmalara devam ediyoruz ya peki diyelim ki bebiş rahime yerleşti ama daha haberimiz yok eee öğrenene kadar olup olmadığını bilmediğmizden çalışmalara devam ediyoz ya işte eğer varsa bebiş bu durum ona zarar vermez mi sormak istediğim şu ki belli bi çalışma süresinden sonra ara veriyor muyuz? ay çok utandım yaaaaaaaa :kedi::kedi::kedi: bu arada çok da acayip bi cümle oldu valla

yok kuşum ya ben onu ablama sormuştum gebe kaldıktan sonrada korunmasız ilişkiye girmenin bi sakıncadsı yok bebeğe de zararı yok :)

canım bnm kesınlıkle hıc bır zararı yok hatda burada dıyorlar kı son derece ıyıymıs

yok kuşum ya ben onu ablama sormuştum gebe kaldıktan sonrada korunmasız ilişkiye girmenin bi sakıncadsı yok bebeğe de zararı yok :)

canım benim çok teşekkür ederim valla uzun zamandır aklımdaydı hatta olmamasına bi sebep olarak da bunu görüyodum ama bi etkisi yokmuş iyi bari sevindim şuan hiç bi şey hissetmiyorum tam tersi ağrılarım var normalde pcos da ağrı olmaz diye biliyorum ama ben son iki aydır ağrı çekiyorum özellikle sağ tarafım ağrıyor sanki içimde sert bi şey var gibi batıyo kasıklarıma. yatarken sağa dönmede zorlanıyorum tatlım ya sende kist varmış ya onda da böyle ağrıların oluyo mu

kızlar buradaki güzellikleri eşimle paylaşıyorum da geçen akşam nereli olduğunuzu sormuştu evet kızlar ben de merak ettim nerelisiniz?

smnr ve benim sağ taraf bazen şiddetli ağrıyo kasık ve bacağıma vuruo ama ben soğan kürü içiyorum ve daha da aza indirdi ağrımı çok şükür rabbime.

canım bnm annem babam sakarya----adapazarı ama ben belcıkada yasıyorum

benim de babam erzurum annem trabzon lu aslında köken olarak trabzonluyuz dedemler erzurum a göç etmiş babam amcamlar orda doğmuş ben de orda doğmuşum ama çok küçük yaşta çıktığım için neredeyse oraları hatırlamıyorum bile. adapazarında ormanköy de tanıdıklarımız var çok güzel oralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…