bugun denedım ama ınan kı okadr cok mıgdem kotu oldu kı zorla ıctım ama aksama
ıcemedım hep ogurdum.ve bnde akıntı falanda gelmedı.ama bır kez ıctım one yaaaa
boyle bır tat yok yaaaa
kan tathlili yaptırdım sonucu göstermeye gittiğim zaman doktorun ameliyatı varmış yarın gelin dendi.yoksa söktürücü yazardı p.tesiye kadar olmazsam giderim..
ya kızlar ltfn dinleyin bak diyorum ki soğan kadınların rahmi için yaratılmış ltfn bi yan etkisi yok . kistleri kaybediyo düzenli adet oluyosun iltihabı söküyo gebeliği sağlıyo daha ne olsun ssürekli deneyin. evnurcum haklısın ama bak ben miğdem bulansada içiyorum bi çok ilaçtan daha iyidir.
doktor şimdide igneye geçti yumurta gelişmesi için
canım polikistikover var bende klomen kullandım 2ay gelişmedi şeker ilacı kullanıyorum yumurtalarımı geliştirmek için igne verdi devlette karşılamadı mecbur parayla aldık pahalı bi igne senin neyin var canım paylaşalımya evet deneyin ya bıkmadan yılmadan 1 ay 2 ay 3 ay ne kadar gerekirse için arkadaşlar yaderya bu arada sende ki sorun nedir tam olarak
ya aslında neyim olduğu konusun da karışığım . durum şu. eylül ayı adetimden sonra sağ yumurtalık üzerinde şidettli bi ağrı başladı ve 3 aydır geçmiyo bu ağrı . ağrının sebebi sağ yumurtalıkta kist oluşmuş. yumurtalık çatlamadığı için. haliyle gebelikte yok. ben netten çatlamayan yumrutalığı araştırıken pco yu gördüm polikistik over . ama belirtileri benimle alakası yoktu sanırım psikolojik olarak acaba diye bu konu başlığına girdim. doktorum ocak ta gelmemi istedi şuan beklemedeyim. açıkcası pco muyum ozaman öğrenicem. soğan kürü nü adetim biter bitmez içmeye başladım gerçekten farkedilecek kadar ağrılarımı azaltıyo tamamen geçmedi ama en azından gün içerisinde ağrı çekmediğim anlar oluyo. rabbim sizinde yardımcınız olsun inş. en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin inş[/QUOTEpolikistikover olmasında o basit seninkisi rabbim isteyen herkese versin inş. aratmasın çok zor ama sabredecegiz sabreden derviş muradına ermiş demişler allah razı olsun canıma.s.
bizdeki tesbih gibi sıralanmış küçük içisıvı dolu kistcikler 2.3.5milim en fazla büyüklügü seninki büyük kist anladım allah şifa versin inş.
ıyı aksamlar herkese az once adet oldum kızlar.hayırlısı allahdan rabbım nezamn hayırlı goruruse
ozman olsun.en hayırlı gunde.adet olmadım dıye acayıp derecede cok rahatsızdım bel agrısı gogus
kasık ve acayıp sınırlıydım oldum adet ve ınanın kı kus gıbıyım su anda.karnımın osıskınlıgı kahredıyrdu
benı.butun bu sıkıntılardan kurtuldum ben demedım mı sıze bebıs falan yok dıye:mymeka:
merhaba bendede polikistikover var napıcam bilmiyorum ya bu yumurtaları nasıl çatlatıcam bemafoldumben
evanur gerçekten güçlü bi bayansın .rabbim niyetlerini kabul etsin. dediğin gibi en hayırlı zamanda hayırlı bi evalt nasip etsin sana . bana ve tüm isteyenlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?