Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

bugun denedım ama ınan kı okadr cok mıgdem kotu oldu kı zorla ıctım ama aksama
ıcemedım hep ogurdum.ve bnde akıntı falanda gelmedı.ama bır kez ıctım one yaaaa
boyle bır tat yok yaaaa

canım soğuk midesini bulandırıyor insanın ama ağzın hafif yanacak şekilde içtinmi etkilemiyor..

kan tathlili yaptırdım sonucu göstermeye gittiğim zaman doktorun ameliyatı varmış yarın gelin dendi.yoksa söktürücü yazardı p.tesiye kadar olmazsam giderim..

cnm ya kan değer sonuçlarına bakmadın mı değerlerde kaç yazıyo. az çok anlayabilirsin ama ya 10 ve üstü bildiğim kadarıyla gebeliğe işaret . peki senin sonucun kaç ki

çok dogru söylüyosun canım hepimizde birsürü ilaç alıyoruz ilaçlardan iyidir ben içtim 10gün amayine başlayayım inş.

ya evet deneyin ya bıkmadan yılmadan 1 ay 2 ay 3 ay ne kadar gerekirse için arkadaşlar ya derya bu arada sende ki sorun nedir tam olarak
canım polikistikover var bende klomen kullandım 2ay gelişmedi şeker ilacı kullanıyorum yumurtalarımı geliştirmek için igne verdi devlette karşılamadı mecbur parayla aldık pahalı bi igne senin neyin var canım paylaşalım

ya aslında neyim olduğu konusun da karışığım . durum şu. eylül ayı adetimden sonra sağ yumurtalık üzerinde şidettli bi ağrı başladı ve 3 aydır geçmiyo bu ağrı . ağrının sebebi sağ yumurtalıkta kist oluşmuş. yumurtalık çatlamadığı için. haliyle gebelikte yok. ben netten çatlamayan yumrutalığı araştırıken pco yu gördüm polikistik over . ama belirtileri benimle alakası yoktu sanırım psikolojik olarak acaba diye bu konu başlığına girdim. doktorum ocak ta gelmemi istedi şuan beklemedeyim. açıkcası pco muyum ozaman öğrenicem. soğan kürü nü adetim biter bitmez içmeye başladım gerçekten farkedilecek kadar ağrılarımı azaltıyo tamamen geçmedi ama en azından gün içerisinde ağrı çekmediğim anlar oluyo. rabbim sizinde yardımcınız olsun inş. en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin inş

yani polikistik in kist olarak şeklini bi kaç sayfa öncesi bi arkadaş gösterdi. hatta bende benim kistime benzeyen bi kist resmi ekleyip ona gösterdim. o senin ki pko kisti değil diyince karıştım. benim 3,5 - 4 mm arası yumurta şeklinde bi kist. amin diyorum güzel dilkelerin için. rabbim herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanlarda vericcektir

bizdeki tesbih gibi sıralanmış küçük içisıvı dolu kistcikler 2.3.5milim en fazla büyüklügü seninki büyük kist anladım allah şifa versin inş.

herkez için sağlık sıhat ve hayırlı evlatlar diliyorum. bu arada incir kürünü kendinize keçi boynuzunuda eşinize içirin. ben başlıca siz de yapın ltfn ama . herkeze hayırlı gclr.

bizdeki tesbih gibi sıralanmış küçük içisıvı dolu kistcikler 2.3.5milim en fazla büyüklügü seninki büyük kist anladım allah şifa versin inş.

evet aynen öyle bende bi tane yumurta şeklinde . amin cnm inş rabbim sizlere ve tüm insanlara şifa versin. hayırlı gclr

ıyı aksamlar herkese az once adet oldum kızlar.hayırlısı allahdan rabbım nezamn hayırlı goruruse
ozman olsun.en hayırlı gunde.adet olmadım dıye acayıp derecede cok rahatsızdım bel agrısı gogus
kasık ve acayıp sınırlıydım oldum adet ve ınanın kı kus gıbıyım su anda.karnımın osıskınlıgı kahredıyrdu
benı.butun bu sıkıntılardan kurtuldum ben demedım mı sıze bebıs falan yok dıye:mymeka:

evanur gerçekten güçlü bi bayansın .rabbim niyetlerini kabul etsin. dediğin gibi en hayırlı zamanda hayırlı bi evalt nasip etsin sana . bana ve tüm isteyenlerede

merhaba bendede polikistikover var napıcam bilmiyorum ya bu yumurtaları nasıl çatlatıcam bemafoldumben

cnm doktora gittin mi .. verdiği herangi bi ilaç varmı. benimde pek bi bilgim yok tekrar kntrle gidince doktrmla açık açık konuşup gerçekten neyim olduğunu ozaman öğrenicem. ama ben sana diyim ki herkeze diyorum zaten ibrahim saraçoğlunun soğan kürü var resmen dediğine göre soğan kadınların rahmi için yaratılmış sanki. soğan kürü yap benimde kistim var içiyorum hala en azından ağrılarımı aza indiriyo. ve ALLAH ın izniyle bunuda atlatıcam. sende dene mutlaka bi zararı yok inan

evanur gerçekten güçlü bi bayansın .rabbim niyetlerini kabul etsin. dediğin gibi en hayırlı zamanda hayırlı bi evalt nasip etsin sana . bana ve tüm isteyenlerede

sagol canım bnm bıraz oyleyım ama ınan kı cok ıse yarıyor ne yapalım canım olmumden
baska hıc bır seye care yokmus allahım saglık versın kocam ve bana bızlere yoksa
gerısı gelır allahın ıznıyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…