Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

yaaa hala adet olmadım ayın 20 sinde olmam gerekiyodu tabi ben dayanamadım meraktan test yaptım sonuç kocaman bi negatifffffffffffffffffffffffff biliyorum daha erken diyceksiniz beni avutmak için ama yok kızlar milletin daha adet günü gelmeden çıkıyo her zaman iyi taraftan bakmak olmuyo işte neyse canım ben kafama takmıyorum önce biraz üzüldüm ama olsun önümde koca bi ocak ayı var ve tabi yoğun bi çalışma temposu bekle beni ocak ayı bu sefer çift çizgiyi görücem inş zemuszemus

günaydın şekerler. smnr cim cnm vardır bundada bi hayır önümüzde kocAMan bi ocak ayı var dediğin gibi .

walla sabah 6,30 kalktım eşime kahvaltı falan derken 7,30 da onu uğurladım işe.. ben de giriştim ev işine :) ama bitti ve oturdum pc başına :)

walla sabah 6,30 kalktım eşime kahvaltı falan derken 7,30 da onu uğurladım işe.. ben de giriştim ev işine :) ama bitti ve oturdum pc başına :)

valla süpersin ne güzel ev işi de bitince insanın üzerinden kocaman bi yük kalkıyo bu arada kardeşin gelmiş canım gözünaydın ne kadar mutlusundur şimdi benim de abim kıbrıs da asker 17 ocak ta bitecek inş sabırsızlıkla bekliyoruz

cnm benim çok sğl. walla çok mutluyum o bunalımlı halimden resmen çıktım sayessinde :) çok kalmıcak 9 ocakta dönüş yapıcak ama bunada şükür. demek abin asker rabbim hayırlı teskereler nasip etin ALLAH kavuştursun inş

cnm benim bi şey sorucam ama eğer cevap veremezsen anlarım. şimdi eşimle akşam oturup güzelce konuştuk tabiki öncelikle her şeyin hayırlısı. Rabbim en güzelini bilir ama acaba diyorum bu bebek işinde eksik ya da yanlış yaptığımız bi şey mi var yaw millet 1 gün ilişkiye girse hemen hamile kalıyo aynı şekilde tv de sıkça rastladığımız ve tabiki olmasını hiç ama hiç istemediğimiz tecavüz olaylarında bile mağdurlar hemen hamile kalıyo millet hep yumurtlama günlerini tutturuyo da bir biz mi tutturamıyoruz ya da dinen eksik bi şeyler mi yapıyoruz bi sorgulamak ve onaylatmak için soruyorum

cnm benim haklısın bende bunu çok soruyorum kendime. hatta geçenlerde öle tuhaf ki ablam hamile mi kaldım diye ağlıyodu tabi kalmamış ama biz bu kadar çırpınırken başkaları çırpınmadan kalıyo :) doktorun bana demesi çok saplantı hal getirilirse bu bebek olayı içinden çıkılmaz bi hal alır olmadık problemler çıkar kafadan at bak nası hamile kalıyosun demişti :) bizim olay psikolojik cnm emin ol

öyle değil mi canım tamam onu kabul ediyorum ama sabahtan akşama kadar o kadar çok stres yapacak olayla karşılaşıyoruz ki amaaaaan bunu da takmiyim diyemiyosun sabah dolu kafayla akşam daha da dolu kafayla eve gidiyosun ne kadar rahat olayım desen de bi şeyleri düşünmeden duramıyosun valla bazen gamsız insanlara heves ediyorum akıllı olup dünya kahrını çekmektense deli olup dünya benim kahrımı çeksin diyorum bazen gel görki olmuyo olmuyo olmuyo şu stres yapmamak nasıl bi şey anlamıyorum çok istiyorum ama bir türlü beceremiyorum sanırım kendime farklı bir uğraş bulup düşünmek için ayırdığım o kısıtlı vaktimi de doldurmam gerekiyo en iyi fikir bu bence

haklısın cnm kaadan silmek lazım. ya aslında düşününce ilerde ne yaşıcaz bilemiyoruz bu sebepten olucak sa olucak olmaıcaksa olmıcak. herşeyi zamana bırakmayı öğrenmeliyiz. düşünsene ki ALLAH korusun belki ömrümce çocuk sahibi olamıcam ama her ay kendimi yiyip bitiricem eee yaş ilerledikçe bu sitreslerle hastalık sahibi olucam. benim dileğim rabbim den sağlıklı sihatli olalım mutluluk huzur hep bizimle olusun rabbim ne zaman neyi vericeğini iyi bilir ben bebek olayını rabbime bıraktım artık düşünmüyorum :) yani düşünüyo olsamda stres yapmıyorum

aynen sana katılıyorum canım bu ay ilk defa klomen kullanıcam bu ilaçla hamile kalan çok olmuş bakalım bundan bi sonuç alıcam mı ikiz gebelik de yapabiliyomuş bu durum beni çok heyecanlandırdı aslında çok severim ikizi ama bakacak kimsem yok yanımda

cnm benim hakkında hayırlısı olsun inş. aman olsun kız yeterki olsun da bırak 3 üz yada 5 iz olsun :) ozaman gelince bakacak birinide bulursun. rabbim yardımcın olur

tatlım ya bu pcos bende acayip sivilce yaptı sadece sol yanağımda ama olgunlaşıp kayboluyo sonra hemen yenisi çıkıyo ne yapıcam ya önceden yüzümde sivilcenin s si olmazdı şimdi aynaya bile bakmak istemiyorum bir de madem pcos için bu ilaçları içiyorum niye sivilcelerim geçmiyo yoksa ilacın işe yaramadığını buradan anlamam mümkün değil mi

walla bu konuda bişe diyemicem hala adet olamadın sanırım o sebepten de çıkmış olabilir. gerçi bende oldum olası sivilce vardır ben alıştım onlarla yaşamaya :)

oldum canım adet.hayırlısı allhdan olsun bu ay olmadıysa baska aylara ınsallah allah saglık versın omur versın yterkı gerısı gelır
işallah canım vakti var gelecekler işte biraz inat ediyorlar.aslında birazda kafaya takmasak

canım sana verdiği ilaç şeker ilacı pkolularda gizli şeker olma ihtimaline karşı veriyorlar.bana doğum kontrol hapına benzer ama gebeliğe engel olmayan cyclo-progynovadiye ilaç verdi.ben doğum kontrol hapını düzene soksun diye kullanmak istedim oda bana sen hamile kalmak istiyorsun bu ilacı kullan dedi.kullanıyorum işallah düzene sokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…