tabi bunada şükürr neler varr
banada doktorum demişti bir ömür böylesin diee
amannnnnn buda gelmiş başaöle böle geçiyo iştee :içelim:
bu arada bana cevap yazan herkese sonsuz teşekkürler insanın yanlız olmadığını bilmesi çokönemli saolun kızlarrr a.s.
Selam. Ben yaklaşık 2 yıl diane35 kullandım. yeni doktorum ailesinde kanser geçmişi olan biri için bu ilacın doğru bir tercih olmadığını söyleyip kesti yerine agnucaston diye bir ilaç verdi. bu ilacı 1 ay kullanıp şikayetlerime iyi gelmezse daha düşük dozlu bir doğum kontrol ilacı yazacağını söyledi.internetten bakındığım kadarıyla bu ilacın pco tedavisinde kullanıldığına dair bilgiye rastlamadım. içinizde bu ilacı kullanan veya çevresindekilerden duyan biri varsa bilgi verebilirse sevinirim:sm_confused:
Selam. Ben yaklaşık 2 yıl diane35 kullandım. yeni doktorum ailesinde kanser geçmişi olan biri için bu ilacın doğru bir tercih olmadığını söyleyip kesti yerine agnucaston diye bir ilaç verdi. bu ilacı 1 ay kullanıp şikayetlerime iyi gelmezse daha düşük dozlu bir doğum kontrol ilacı yazacağını söyledi.internetten bakındığım kadarıyla bu ilacın pco tedavisinde kullanıldığına dair bilgiye rastlamadım. içinizde bu ilacı kullanan veya çevresindekilerden duyan biri varsa bilgi verebilirse sevinirim:sm_confused:
slm ben aranıza yenı katıldım bende pco cıktı cok üzüldüm daha yenı ögrendım 3 ay önce düşüğüm oldu benım 7 haftalıkken sımdı gene bebek istiyoruz tedavıye baslıcaz dedı doktor adetım sonra ama sogan kürünü cok duyuyorum işe yarıomu gercekten ben pcoluyum ama kılom tüylenmem sivilcem yok sadece adetım duzensız
selam kızlar nasılsınız.ben 14 günlük bir gecikmenin ardından adet olabildim.hormon tahlili yaptırdım bu gün doktor çok güzel dedi hormonların.ben doğum kontrol hapı almıştım adetlerim düzene girsin diye doktor adet düzenleyici bi hap verdi.hem gebe kalmayı engellemiyormuş hemde hormon takviyesi yapıyormuş.başladım kullanmaya.düzene girsinde artık.evanur sen ne yaptın test yaptınmı yoksa adetmi oldun?
kızlar kimse yokmu yaw :) ben bu gün hem çok heycanlıyım hem çok mutluyum kardeşim geliyo çünkü.. akşam eşimle hava alınından almaya gidicez. kendisi viyanada okuyo ve 4 aydır gelmemişti hiç. akşam 7 gibi çıkıcaz saatler geçmiyo hiç. bu arada aksilik gibi bu gün adet olucam sanırım karnım ağrıyo ayaklarım buz kesti resmen :))
selam kızlar nasılsınız.ben 14 günlük bir gecikmenin ardından adet olabildim.hormon tahlili yaptırdım bu gün doktor çok güzel dedi hormonların.ben doğum kontrol hapı almıştım adetlerim düzene girsin diye doktor adet düzenleyici bi hap verdi.hem gebe kalmayı engellemiyormuş hemde hormon takviyesi yapıyormuş.başladım kullanmaya.düzene girsinde artık.evanur sen ne yaptın test yaptınmı yoksa adetmi oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?