Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

nerden bulunur bu civan perçemi? nasıl uyguladın? hangi gün başladın?
bende pcos var.. adet olamıyorum. onun için soğan kürü yapayım dedim ama çalışıyorum o nedenle taze yapıp içemem...

selam canım
bendede 6 yıldır pcos var sürekli dogum kontrol ilaçları kullanıyordum veya söktürücü haplarla adet olabiliyordum.son 3 aydır ilaçlada olamıyodum bende civan perçemi,ogul otu,ve alıç yaprağı karısımından 1er yaprak buyuk bır bardağa koyup 10 dk demleyım içtim öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 10 gün sonra adet oldum şuanda hala devam ediyorum.bu karısımı 1 ay boyunca iç faydası olacağına eminim.kendine dikkat et sıkma canını .kusura bakma özelden mesaj yollayamıyorum .

sağolun.inşallah erir ama doktor heran patlayıp seni apar topar ameliyata alabiliriz dedi
soğan suyunu denememi söylemiş bazı arkadaşlar ama o nasıl oluyor bi yan etkisi falan var mı.
Doktora danışmadan kullanmayayım yine de

bende ilk doktora gittiğim zaman 6,5 cmlik kistim vardı.doktor tahlil istedi kötü huylu çıkabilir dedi sonra her an patlayabilir acil ameliyata alabiliriz dedi.tahlil sonucunu alana kadar öldüm öldüm dirildim.çok şükür kötü çıkmadı doğum kontrol hapı geçirdi.benimse üzüldüğümle kaldım.

canım soğan suyunun hiç bir yan etkisi yok.yemeklerde soğan kullanmıyormusun ne zararı var.doğal bişey doktora sormana bile gerek yok.çok kişi sonuç aldı bu kürden.

yabangülü nasılsın bendede aynı dert var 1ay oluyorsa 2.3ay olmuyorum hele oglum oldugunda 2.sene hiç adet olmadım şimdide aynı hiç düzene girmedi biara 85kg.dım şimdi 67kiloyum bu arada 51.de bitki çayı içiyorum onla zaten verdim bu kilolarıben çayı içince hiç acıkmıyorum bana tokluk hissi veriyo 14.günde 6kilo verdim hiç yan etkisi yok egerki kilo promleminiz varsa herkese tavsiye ederim şu anda söktürücü içiyorum bu akşam son beklicez ne zaman söküleceyiz öpüyorum senı kendıne ıyı bak

yarın başlayayım soğan kürüne o zaman.kimse zaman konusunda kesin bişey söylemiş bi arkadaş adete 10 gün kala demiş bi arkadaş adetken demiş.benim adetim biteli 1 2 gün oluyor başlayayım bari

nerden bulunur bu civan perçemi? nasıl uyguladın? hangi gün başladın?
bende pcos var.. adet olamıyorum. onun için soğan kürü yapayım dedim ama çalışıyorum o nedenle taze yapıp içemem...
civan perçemini ve diğer bitkileri aktarlarda bulabilirsin ben bir ilçede görev yapıyorum burda bile buldum sanırım bulmak kolay olacaktır.bence hemen başla gerçekten faydasını göreceksin.ben soğan suyu içtim 15 gün faydası olmadı civan perçemi çok faydalı gerçekten.

arkadaşlar bendede pko vardı.. 1,5 yıl önce kimyasal geçirdim. o zamandan beri istiyorduk ama kısmet şimdiyeymiş inşallah.

bu ay klomen+çatlatma iğnesi + duphaston+glukapen
alternatif tıp olarak : hayıt otu civan percemi aslan perçesi,bal çörek otu tarçın..

çok dua ettim meryem süresini okudum..

perşembe akşamı idrar testi yaptım önce negatif sandım ki bir baktın hafiften ikinci çizgi belirlenmeye başladı. 3 tane testi yaptım üçündedesilik ikinci çizgiyi gördüm Allah'a şükür.. hastaneye gittim betahcg 255 çıktı 4+4 iken şimdi 4+6'yım dua edin arkadaşlar keseyi görelim kalp atışını duyalım hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evladımız olsun. Allah isteyen herkesede versin..

Belirtilerim ise:
sağ kasığımda tatlı bir batma göğsümün üstünde pötürcükler oluştu.
kabızlık yok. bir gece uyurken sıtma geldi..
sırtımda ağrı yok denecek kadar . çok az ağrıdı.
idrar rengim kou değil

allahim sonuna kadar yardimcin olsun saglikla kucakla bebegini cnm ins bende hamile kalabiliyorum pco var ama ben henüz bi ilac kullanarak kalmadim tabi cok dikkat et cnm kendini sürekli dinleme hamile oldugunu unut sürekli istirahat et rabbim benim gibi etmesin korusun melegini ins :Saruboceq:

canım allah tamamını erdırsın allah gönlüne göre versın inşallah keseyide kalp atışınıda görürsün canım bana igne hakkında bilgi verebilirmisin bande igne olucam adet olamıyorum söktürücü içtım adetın 2.günü hormonlara bakılcak son ra iğneye geçilcek dedi dr.rum igneyı nasıl vuruldun ilk bebekmi iğneleri 1çocugum oldugu için devlet karşılamıyor iğnelerin fiyatını biliyormusun ignenin haricinde başka ilaç kullanılıyormu koceelinde doktorun kim sorabilirmiyim birde nerde oturuyorsun ben karamürselde oturuyorum cevap yazarsan sevinirim

arkadaşım Allah sizinde gönlünüze göre verir inşallah.
klomen kullandıktan sonra yumurtlarlar belirli bir olgunluğua gelince doktor çatlatma iğnesi veriyor.. 36 saat sonrada ..
normal iğne oluyorsun fiytıda yanlış hatırlamıyorsam 16 tl idi
iğne haricinde klomen duphaston glupkage kullandm..
önceden izmiteydim ama artık orda oturmuyoruz ..
her şey gönlünce olsun..
umudunu kaybetme..
Allah verceği zamanı bilir ..
hayırlısıyla yakın zamanda verir sanada arkadaşım...

Son düzenleme:
canım bilgin için teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun

iyiyim canım sen nasılsın?yok canım çok şükür kilo problemim yok 54 kiloyum.bana bi ilaç vermişti hem düzene sokuyor hemde gebeliğe engel değil dedi.kullandım 2 oldu bitti adetim geldi.yine başlayacam soğan suyunada başlayacam bide.allah yardımcımız olsun hepimizin.

maşallah allah tamamına erdirsin işalah.darısı bizlerin başına.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…