arkadaslar pekı kucuk kıstı olupta hamile kalan var mı acaba?benimde ara ara olusuyor dr myrolon verıyor.hemde 2 kutu.ama bebek ıstedıgımız ıcın sınır oluyorum bu ertelemelere.kıst hamilelige bır engelmıdır
Bende Polikistik Ver Hastasiyim.adet Düzensizliğimin Başlamasindan 7 Ay Sonra Buldular.tavsiye üzerine özel Dr A Gittim.bende Aşiri Tüylenme Kilo Artişi Ve şker Yüksekliği Var.bunun üzerine Doktorum Glucophage Verdi Bu Ilaç Başta Bulanti Kusma Halsizlik Yapiyor Ama çok Faydali..ben 1 Aydan Sonra Hemen Etkisini Gördüm Ve Düzenli Adetlerim Başladi 6 Ay Kullandim Biraktim Ama Adetlerim Bozulmadi...bu Ilaci Birakma Gibi Bi Lüksümüz Yok Hamileliğin Ilk 3 Ayindada Kullanilmasi Gerekiyor Sebebi şekere Bağli Düşüğü Engellemesi...mutlaka Kullan Günde 1 Kerenin Faydasi Olmaz Günde 2 Ile Başla Ilaca Alişinca 3 E çikar...
sumos ben de pkos hastasıyım ve bende gkukofen kullanıyorum ben 7-8 aydır kullanmaya başladım ve o zamandan bu zamana kadar adet siklusum 35 günü geçmedi... kilo verdim bu pkos'unda çok işe yarıyor. adetlerim düzene girdi öncekilere oranla... sorularına herzaman cevap verebilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?