Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR YAZMIYORDUM AMA BU ARADA GLUKOFEN KULLANMAYA BAŞLADIM ,DOĞUM KONTROL HAPI YERİNE BUNU ULLANIYORUM VE DAHA İYİ GELİYOR VE SÖYLENİLDİĞİ GİBİ KİLO DA VERDİRİRYOR.BEN ASLA KİLO VEREMEYECEĞİMİ SANIYORDUM AMA GÜN GEÇTİKÇE ERİYORUM.ÇÜNKÜ İŞTAH KAPATIYOR.TAMDA İSTEDİĞİM GİBİ.SİZLEREDE TAVSİYE EDERİM

mimozam Ben Geçen Yil 8 Aya Yakin Kullandim Glukofeni. Her şeyi Düzene Soktu Bende, Benim Fazla Kilom Yoktu Gerçi Ama Adet Düzensizliğim Ve Yumurtlayamama Problemim Vardi. Ilaci Kullanirken Hamile Kaldim. Demekki Bana Epey Yaramiş.

canım çok sevindim faydasını gördüğün için. bende aset düzensizliği için kullanıyorum.düzene sokuyor.umarım herkes faydasını fazlasıyla görür.

arkadaslar pekı kucuk kıstı olupta hamile kalan var mı acaba?benimde ara ara olusuyor dr myrolon verıyor.hemde 2 kutu.ama bebek ıstedıgımız ıcın sınır oluyorum bu ertelemelere.kıst hamilelige bır engelmıdır

2 ay önce ria çıkarttırdım ve adet günüm 10 gün gecikti,kist oluşmuş,cyclo-progynova isimli bir ilaca başladım 2 renkli onuncu günü ara kanamayla kist kayboldu,şimdi 2.kutuyu içiyorum,hamile kalmaya yardımcı olucakmış,bilmem ne kadar doğru bu hormon ilaçları

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum bende PCO hastasıyım glucophage ilacını kullanıyorum fakat hala adet olmadım. bu ilacı kullananlar bana yardımcı olabilirmi acaba? ne kadar süre aralığında adet olabilirim?

sumos ben de pkos hastasıyım ve bende gkukofen kullanıyorum ben 7-8 aydır kullanmaya başladım ve o zamandan bu zamana kadar adet siklusum 35 günü geçmedi... kilo verdim bu pkos'unda çok işe yarıyor. adetlerim düzene girdi öncekilere oranla... sorularına herzaman cevap verebilirim canım

ben ilk kullanmaya başlayınca doktorum kontrol ilacıyla birlikte verdi öyle kullandım. adet olduktan sonra kontrol ilacını birdaha içmedim. adet tarihim 12 ağustostu. ama şu anda hiç birşey yok ne sancım var nede başka birşey. 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. erkenmi yaptım geçmi yaaptım bilmiyorum. adet olmam lazımmı daha vakti varmı? yada bu ilaç bende etki etmiyormu senağlama kafam çok karışık yardımcı olursan sevinirim

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.bende de pco var ve 1.5 yıllık evliyim artık bir bebiş istiyorum ama 7 aydır korunmamamıza rağmen gebelik olmdaı
en son klomen kullandım oda işe yaramadı şu an moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum

sumos ne yaptın canım adet olabildin mi yoksa hala bekliyor musun? ben ilk kullandığmda 35 günde adet olmaya başlamıştım canım

mirage canım hemen kendini kasma böyle daha yolun başındasın canım. pkos öyle bir hastalık ki kendiliğinden hamile kalanlarda var tüp bebeğe kadar gidip hamile kalamayanlarda var ama işin başı stresi bırakmakta..... sabır, sabır,sabır

oldum canım 45. günde sonunda oldum. her zamankinden daha farklı bir adet oldu ama ben memnunum bu ilacın bende etki etmediğini düşünmeye başlamıştım

kızlar ben evliyim ama bekarken aynı şimdiki gibi bir sorunum vardı adetlerim kendiliğinden 2 yıl boyunca kesildi dr adet düzenleyici bir hap vermişti ama doğum kontrol ilacı değildi bu ilaç bıraktığım zaman aynı sizingibi düzensizlik devam ediyordu sonra kendilinden düzene girdi fakat yine bozuldu yani anlayacağınız nasıl başlarsa öyler gidiyor ve polikistik over sendromuna dönüştü olay

merhaba kader arkadaşlarım :1rolleyes:
siteyi hastalığı araştırırken buldum sizlerin yorumlarını okumak hem rahatlattı yalnız olmadığımı görünce hem de düşündürdü sanırım daha fazla dikkat etmem gerekiyor bu konuda :1no2: ben de 6 aydır tedavi görüyorum. tüylenme ve adet düzensizliği şikayetleriyle başladı belirtiler. Diana 35 kullanıyorum ben de. adetim düzenli gidiyor şimdilik ama ilacı kesince sancılarım sıkıntılarım arttı tüylenme de devam ediyor ayrıca. Prolaktinim de oldukça yüksekti Dostinex 0.5 kullanarak onu düşürmeyi başardık ama sanki tekrar baktırmam gerekiyor diye düşünüyorum. Artı doktorumu da değiştirip glukofen konusunu danışmak istiyorum. konu için çok teşekkürler a.s.

bende aynı sorunu yaşıyorum ama bende hiç kilo yok aksine kilo kaybı var.buda benim canımı çok sıkıyo.4 sene hap kullanmama rağmen bıraktığım zaman yine başladı.ay nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum.

yahu ne kadar çok pko lu varmış ben bi kendimi bilirdim. arkadaşlar bana da doktorumun söylediğine göre pko doğuştan gelen bir hastalıkmış ve ömür boyu devam ediyormuş doğumda geçme şansı %50 imiş ki benşm annem de pko imiş ve doğmdan sonra düzelmiş.

Morgül Cüm Bişey Sormak Istiyorum Sana Ben Glucophane Ni Kullaniyorum Biliyorsun Geçen Ay Yumurtlama Döneminde Kasiklarim çok Ağriyordu Fakat Bu Ay Hiç Bir Ağrim Yok. Yoksa Vucudum Ilaca Tepki Vermemeye Mi Başladi Diye Düşünüyorum. Böyle Bir Ihtimal Varmidir?

gonapehene genelde kullanıldıkça etkisi artan bir ilaçtır diye biliyorum canım.bir da malum hormon ilacı bunlar belki de vücudun alışmıştır ve yan etkileri eskisi kadar görülmüyordur. pozitif düşün ve sakın bedenini dinleme sıkıntıya girersin

Sürekli Bende öyle Düşünüyorum Yan Etkileri Geçti Artik Düzene Girecek Diyorum Inşallah öyledir. Artik Iyileşmek Istiyorum

Yalniz Ayni Ilaçtanmi Bahsediyoruz Ben Glucophage Dedim Sen Ganopahage Dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…