Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

yaklaşık 1 yıl önce bende düzensizlik nedeniyle doktora gittim ve kist olduğunu öğrendim.hatta biraz daha büyük olsa ameliyat etmesi gerekiyormuş.sağ overde 40,5x27 mm boyutlarında olup overi tümüyle kaplayan kist yazıyor raporumda. 2 ay d.kontrol hapı kullandım ve kontrole gittiğimde kaybolduğunu gördük.o günden sonrada çok şükür bir düzensizliğim olmamıştı takiiii bu aya kadar. reglim 1 gün sürdü.umarım tekrarlamamıştır diye dua ediyorum.gelecek ayda düzensizlik olursa doktora gideceğim.çok sinir bozucu bi hastalık.

yazmaya basladigindan beri yazdiklarinin takipcisiyim, acil sifalar diliyorum. dianette adiyla kullandim o hapi ben yillarca dr um kullanimdan kalktigini soyledi bazi yan etkilerinden dolayi kullanmaya baslamadan onuda arastir, gordugum kadariyla arastirmaci ve merakli birisin saglik ve bilgilenme acisindan cok guzel..... saglikli ve guzel haberlerini bekliyorum.... kib

canım çok teşekkür ederim.artık bundan sonrası böyle yazdığım gibi bu hapı kullanıcam yapacak pek bişey yok.evet çok araştırıyorum çünkü vücudumdaki fiziksel değişiklik beni psikolojik olarakta çöküntüye uğrattı.toparlayamadım kendimi.bu nedenle bir an önce eski görüntüme kavuşmaya çalışıyorum.o kadar kötü bir hastalık ki birazcık kilo alınca tüm belirtilerini gösteriyorsun ve kilo da veremiyorsun.artık bu ilaç da son çarem herkesin kullandığı memnun olduğu bir ilaç.başka çarem yok.çok erken başladı herşey.canım tekrar çok teşekkür ediyorum.herkese bol sağlıklı günler.

canım dianette dediğin ilaç glukofen mi??? bi de şişkinlik yaptığından bahsetmişsin.bu şişkinlik uzun süre devam ediyor mu???

Slmlar.ben de Polikistik over rahatsızlığını çekenlerden biriyim.Doktora gittiğimde ilk olarak bana Diane 35 verdi ve ben onu 7 ay kullandım.2. kontrolümde doktor ultrasona bakarak Diane 35 i kesti.Ya ilacı bıraktığım için hasta olamazsam dediğimde de bana olası bir durumda kullanmam için Farlutal adlı bir ilacı verdi.Neticede her Şey tam düşündüğüm gibi oldu.Yani hasta olamadım.İlacı kullanıyorum bitmesine az kaldı ama hala bir şey yok.Doktoruma tekrar kilo almaya başladım acaba Dianeye yeniden mi başlasam dediğim de kendini çok rahatsız hissedersen hastalığının birinci günü alırsın demişti.Eylülde yine kontrolüm var.Aslında bu gecikmeler ve kilo almalar beni bayağı bunaltıyor.Acaba doktorumu mu değiştirsem? Kafam çok karışık.

sayb bencede dr.unu değiştir pkos'unu araştırdığın zaman tedavisinde bir tek doğum kontrol haplarının kullanılmadığını göreceksin. benim şimdiye kadar gittiğim hiçbir dr. adetimi düzenleyememişti. çok geriliyordum ama şimdi çok şükür allahıma 35 günde bir adet oluyorum doğru dr.u bulmalısın bence

CANIM SANIRIM BENDEDR MA KENDİM ÖNERECEĞİM glukofen Yİ :)

mrh kızlar ben bişey sorucam size ya.kafayı sıyırmak üzereyim az kaldı.mayısın 7 sinde adet olmam gerekirken hala olamadım.test yaptım bişey cıkmadı.doktora gittim farlutal verdi içtim yine tık yok.benım hiç böyle olmazdı.en azından sadece 8-10 gün gecıkırdı bugün 29 gün gectı ve ben hala hastalanmadım.glucopage kullanıyorum sadece acaba onun etkısı olabilirmi fikri olan veya basına gelen varmı

ezgican eğerki normal adet düzenin yoksa en geç 35 günden hesaplasak haziranın 10'u gbi adet olman lazım ve yaklaşık olarak 16 gün geçmiş. idrar testi mi yaptırdın ve farlutal biteli ne kadar zaman oldu

canım benım adetlerim genelde 32-33 günde bir olurdu.ama 2 aydır 7-8 gün gecıkmeler olmaya basladı.hazıranın 11 inde en gece adet olmam gerekırdı olmadım hazıranın 19 unda idrar testi yaptım bir şey cıkmadı.yine haziranın 19unda kan testi yaptırdım koca bir sıfır cıktı sonra doktora gittim farlutal verdi.kullandım ve 24 ünde bitti ilaç ama bende hala ne bir belirti ne bir agrı sızı hiçbir sey yok.

sabihacım eğer mahsuru yoksa mail adersini özelden yazarmısın bu sekılde bıraz zor ulaşıyoruz birbirimize.

kizlar bisey sorcam bende yeni yeni baslayan bir seyler var. goguslerim aciyor uclari kasiniyor ve atesli oluyor acaba buda pco danmi kaynaklaniyor sizlerdede varmi boyle bisey merak ettim yoksa hemen bir dr a gidcem. hani adet oncesi gogus agrilari varya onlar gibi ama 1 aydir surekli oluyor.

merhaba herkese...ben bir şey soracaktım..bende de pcos var ve diane 35 kullanıyorum.doktorum bu ilacı kullandığım süre içerisinde sigara kullanmamamı söyledi fakat ben bu tavsiyeye pek uymadım..bunun ne gibi sorunlar doğurabileceğini bilenler var mı?

dead or alive, doğum kontrol haplarını kullanamayacakların listesinde sigara kullananlar da geçer. tam olarak ne gibi zararlara sebep oluyor bilemeyeceğim ama ilacın kullanım talimatına uymalısın yoksa tedavinden iyi bir sonuç alamayabilirsin

tweetypie, ben pkos hastasıyım ama senin bu dediklerin bende sadece adet öncesinde adet belirtisi olarak ortaya çıkıyor ama sürekli göğüs ağrısı ve kaşınması... hiç prolaktin hormonuna baktırdın mı

Göğüslerde dolgunlaşma ağrı hassasiyet varsa prolaktin yükselmiş olabilir belki birde 2 çoçuğun vardı sanırım eğer küçüğün kaç yaşında emzirmeyi yeni bıraktıysa süt ten de kaynaklana bilir ama durumunu bilmediğim için ezbere konuşuyorum dikkate alma canım msn den daha net konuşuruz özelden gönderdim ok

evet cnm 2 kizim var resimdekide ufaklik. soylediklerin dogru bu tur belirtiler genelde meme veren annelerde yada adet oncesi zamanlarda oluyor ama ben uzun zaman oldu meme vermeyi birakali kucuk kizim 2 yasinda acaba pco nun bilmedigim baska belirtileri de varmidir diye mrk ettim. cvp icin tsk, bir de ozel msj dan aldim kaydettim msn ini. burdan gorsmemeiz birebir fikir alisverisi zor oluyor. msn de gorusuruz tekrar tsk kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…