yazmaya basladigindan beri yazdiklarinin takipcisiyim, acil sifalar diliyorum. dianette adiyla kullandim o hapi ben yillarca dr um kullanimdan kalktigini soyledi bazi yan etkilerinden dolayi kullanmaya baslamadan onuda arastir, gordugum kadariyla arastirmaci ve merakli birisin saglik ve bilgilenme acisindan cok guzel..... saglikli ve guzel haberlerini bekliyorum.... kibkızlar kusura bakmayın biraz geç gelebildim iş,ev koşuşturmaca derken bi türlüğ yazamadım size. esma büyük ve deryahakan sizlere dualarınız için çok tşk ederim. sonuç pko çıktı zaten tüm belirtilerini gösteriyordum. doktor bana diane 35 verdi ve yanında yardımcı olarak glukofen verdi.herzaman bu hastalığımın farkındaydım ve bunun için her fırsatta araştırıyordum ve doktora glukofen i ben önerdim.daha sonra başka bir doktora gittim.kadın hastalıkları ve doğum uzmanıydı ve ben hiçbirşey söylemeden ve diğer doktorlar kadar da araştırma yapmadan 4-4lük pko olduğumu ve glukofeni sabah aşkam tok karnına almamı diane 35 e gerek olmadığını söyledi.şimdi de 4 gündür glukofen kullanıyorum biraz mide bulantısı dışında bir yan etkisini görmüyorum.iştahsızlık çok fazla yaşıyorum.zaten zayıflatan bir ilaç.kızlar bu doktor çok iyi.sanırım bu defa herşey daha iyi olacak.bununla yaşamayı öğrenmemiz şart.hepimize geçmiş olsun.
yazmaya basladigindan beri yazdiklarinin takipcisiyim, acil sifalar diliyorum. dianette adiyla kullandim o hapi ben yillarca dr um kullanimdan kalktigini soyledi bazi yan etkilerinden dolayi kullanmaya baslamadan onuda arastir, gordugum kadariyla arastirmaci ve merakli birisin saglik ve bilgilenme acisindan cok guzel..... saglikli ve guzel haberlerini bekliyorum.... kib
kızlar kusura bakmayın biraz geç gelebildim iş,ev koşuşturmaca derken bi türlüğ yazamadım size. esma büyük ve deryahakan sizlere dualarınız için çok tşk ederim. sonuç pko çıktı zaten tüm belirtilerini gösteriyordum. doktor bana diane 35 verdi ve yanında yardımcı olarak glukofen verdi.herzaman bu hastalığımın farkındaydım ve bunun için her fırsatta araştırıyordum ve doktora glukofen i ben önerdim.daha sonra başka bir doktora gittim.kadın hastalıkları ve doğum uzmanıydı ve ben hiçbirşey söylemeden ve diğer doktorlar kadar da araştırma yapmadan 4-4lük pko olduğumu ve glukofeni sabah aşkam tok karnına almamı diane 35 e gerek olmadığını söyledi.şimdi de 4 gündür glukofen kullanıyorum biraz mide bulantısı dışında bir yan etkisini görmüyorum.iştahsızlık çok fazla yaşıyorum.zaten zayıflatan bir ilaç.kızlar bu doktor çok iyi.sanırım bu defa herşey daha iyi olacak.bununla yaşamayı öğrenmemiz şart.hepimize geçmiş olsun.
Göğüslerde dolgunlaşma ağrı hassasiyet varsa prolaktin yükselmiş olabilir belki birde 2 çoçuğun vardı sanırım eğer küçüğün kaç yaşında emzirmeyi yeni bıraktıysa süt ten de kaynaklana bilir ama durumunu bilmediğim için ezbere konuşuyorum dikkate alma canım msn den daha net konuşuruz özelden gönderdim okkizlar bisey sorcam bende yeni yeni baslayan bir seyler var. goguslerim aciyor uclari kasiniyor ve atesli oluyor acaba buda pco danmi kaynaklaniyor sizlerdede varmi boyle bisey merak ettim yoksa hemen bir dr a gidcem. hani adet oncesi gogus agrilari varya onlar gibi ama 1 aydir surekli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?