- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi EmmaAutumn
-
Burda da kimse yok aktif paylasim yapabilecegimiz. Uzuldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam Emmacım nasılsın???
Soma'da hayatını kaybeden işçilerimiz için KK olarak bir kampanya başlatılmıştır.
Takibimdeki birkaç topiğe yazdım, sen de katılmak istersin belki diye yazayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
Merhaba,
Ben varım, diyete devam ediyorum ama eskisi gibi sürekli yazmıyorum :)
Bugünü 1338 kalori ile kapatıyorum.
Herkesin kandili mübârek olsun.
Diyetimin 31. günündeyim, şimdiye kadar toplam 7 kilo oldu. Her gün tartının daha az göstermesini arzulayan biri olarak sanki çok vermiyormuş gibi hissediyorum ama 1 aylık sürece bakıp da 7 kilo verdiğimi görünce "Daha ne olsun?" diyorum. Bedenime teşekkürler, onu seviyorum ve bundan sonra ona hak ettiği saygıyı göstereceğime söz veriyorum
Diyetimin 31. günündeyim, şimdiye kadar toplam 7 kilo oldu. Her gün tartının daha az göstermesini arzulayan biri olarak sanki çok vermiyormuş gibi hissediyorum ama 1 aylık sürece bakıp da 7 kilo verdiğimi görünce "Daha ne olsun?" diyorum. Bedenime teşekkürler, onu seviyorum ve bundan sonra ona hak ettiği saygıyı göstereceğime söz veriyorum
Ben alti ayda zor verdim bu rakami. 6 ay durdu. Erken menopoz..hap kullaniyorum.oyizden mi bilmiyorum sixin rakami gorunce insulin direncine ragmen vermenize sasirdim
Kalori hesabiyla mi yapiyorsynuz
Ben de aslında ilaç kullanıyorum, Glifor, ama biraz düzensiz kullanıyorum. Bazen içiyorum, bazen bırakıyorum, ne kadar yararı oluyordur bilmiyorum :)
Benim insülin direncim sınırın biraz üstündeydi, insülin direnciniz çok yüksekse vermeniz çok çok zor olur. Sizin insülin direnci seviyeniz nedir?
Ben şekerli gıdalar tüketmiyorum, hem kilo vermemi kolaylaştırıyor hem de iştahım fazla açık olmuyor. Tatlandırıcı kullanıyorum ama... Bazı doktorlar kullanılabilir, bazıları zararlı diyor. Yani vücut tatlandırıcıyı da şeker gibi algılayabiliyormuş, her ne kadar kalorisi az (ya da bazı markalarda olduğu gibi) kalorisi hiç olmasa da. Kesin bir fikir birliği yok. Ben kendimde denedim, bende kilo verme sürecinde bir duraklama yapmadı o yüzden kullanmaya devam ettim.
Hapi bsna da vetdiler gunde iki defa. Uc ay kullandim mide bulantisi uyku halo ve bas agrisi bitmedi yan etkisiymis ara verdim oyizden.direnc unuttum su an.rakama bakmak lazim dort bes aydir tahlil yaptirmadim zaten
Ben de aynı şikayetlerden dolayı düzenli olarak kullanamıyorum ilacı. Mide bulantısı günlük hayatımı etkiliyor, bir de sanki mideme bir şey oturmuş gibi oluyor, çok rahatsız hissediyorum.
Cnm bendede pko ve ınsulın direnci var ..ve bana karataydiyeti çoookiyi geldi ..sende yapmalısın ..bende 87ydim 78edüştüm hiç aç kalmadan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?