Alıntı da yapayım da,nolur nolmaz.Arkadaşlar ben polislerden çekiniyorum sevemiyorum yani. Çok gereksiz egolu ve insanları it gibi aşağılayan polisle karşılaştım. Birinin polis olduğunu duyunca anında soğuyorum nefret ediyorum kendilerini beğenmelerinden insanları azarlamalarından. Bu takıntımı nası yenicem ben
Allah polisimizi ve askerimizi korusun...Arkadaşlar ben polislerden çekiniyorum sevemiyorum yani. Çok gereksiz egolu ve insanları it gibi aşağılayan polisle karşılaştım. Birinin polis olduğunu duyunca anında soğuyorum nefret ediyorum kendilerini beğenmelerinden insanları azarlamalarından. Bu takıntımı nası yenicem ben
Bu ne biçim üslup,polis olan ve polis eşi olan da var burada.
Allah polisimizi ve askerimizi korusun...
Bence sizden kaynaklı bu durum.. şuan sen küçümsüyorsun onları.. haddini bil...
Aşağılıyorsun ya işte daha ne kadar aşağılayacaksın...Haddini bil falan hayırdır? Sanki hakaret ettim. Asıl siz haddinizi bilin
Bu ne biçim üslup,polis olan ve polis eşi olan da var burada.
Hepsi tabiki öyle değil ama inanın öyle şeylerle uğraşıyorlar ki sabırları tükeniyor en yakın arkadaşlarını gencecik yaşta toprağa veriyorlar bu hiç kolay değilArkadaşlar ben polislerden çekiniyorum sevemiyorum yani. Çok gereksiz egolu ve insanları it gibi aşağılayan polisle karşılaştım. Birinin polis olduğunu duyunca anında soğuyorum nefret ediyorum kendilerini beğenmelerinden insanları azarlamalarından. Bu takıntımı nası yenicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?