7 ceddiniz polis olabilir bizim ailemzde asker polis dolu ama sizin haspam diye hitab edeceğiniz kadar kötü bişey yok konuda bence meslekle değil karakterle alakali bi durum sadece konu sahibi bunun farknda deil.Suna bak haspam :) polislerde sana bayılıyor sanki
Polis kızıyım
Polis eşi olucam
Kuzenlerimden de polis var gurur duyuyorum nolur benden de nefret et ne olur :)
Biraz kendini geliştir beyin vermiş Allah .. Ne kadar cahilsin yA
Basın sıkışınca donundan cüzdanı çaldırınca arama
Kocan dövünce de arama su polisi
Arabanı boydan boya çizdiler mi de arama polisi
O zaman nerde bu devlet dersin sen dmi :)
Heee yedi ceddim polis noldu7 ceddiniz polis olabilir bizim ailemzde asker polis dolu ama sizin haspam diye hitab edeceğiniz kadar kötü bişey yok konuda bence meslekle değil karakterle alakali bi durum sadece konu sahibi bunun farknda deil.
Suna bak haspam :) polislerde sana bayılıyor sanki
Polis kızıyım
Polis eşi olucam
Kuzenlerimden de polis var gurur duyuyorum nolur benden de nefret et ne olur :)
Biraz kendini geliştir beyin vermiş Allah .. Ne kadar cahilsin yA
Basın sıkışınca donundan cüzdanı çaldırınca arama
Kocan dövünce de arama su polisi
Arabanı boydan boya çizdiler mi de arama polisi
O zaman nerde bu devlet dersin sen dmi :)
hepsi öyle değilArkadaşlar ben polislerden çekiniyorum sevemiyorum yani. Çok gereksiz egolu ve insanları it gibi aşağılayan polisle karşılaştım. Birinin polis olduğunu duyunca anında soğuyorum nefret ediyorum kendilerini beğenmelerinden insanları azarlamalarından. Bu takıntımı nası yenicem ben
Enteresan bi konuşma tarzınız var muhattp olmicm sizle 7 ceddiniz polis mi die sormadım banane size yazdigimla verdiginz cevap ne alaka heee falanHeee yedi ceddim polis noldu
Konumu kapatır mısınız?Mune
Giderken kapiyi kapatmayida unutmuyorsun.Konumu kapatır mısınız?Mune
İyi, sizde onların aldığı maaşı alın ama her an canınız tehlikede, acaba ne zaman bir bombayla yaralanırım, bir kurşunla ölürüm(şehit olurum) Korkusuyla yaşayın. Kimse herhangi bir mesleği hayrına yapmaz zaten.evli değilim ama polisi arayınca da hadi öpüşün barışın kafasında hepsi.Ayrıca onların işi o hayrına yapmıyorlar yani. Tekrar söylüyorum terbiyesizsiniz
Terbiyesizim noollllcakkk :)) ne yanı amaç ne şimdi burada bu konuyu açıp burda insanları germendeki amaç neSiz kime haspam diyosunuz, kimsiniz siz? Kocan dövünce arama polisi ne demek evli değilim ama polisi arayınca da hadi öpüşün barışın kafasında hepsi. Haspammış. Terbiyesiz insan. Ayrıca onların işi o hayrına yapmıyorlar yani. Tekrar söylüyorum terbiyesizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?