popo estetiği yaptıracağım yaptıranların görüş istiyorum

Bu konuda tecrübelerimi paylaşabilirim. Geçen sene çok talihsiz bir operasyon geçirdim parama mı yoksa yasadığım o acıya mı üzülcem bilemedim haram olsun verdiğim paralar sakın ank gop da köroğlu estetik kliniğinde mehmet dr u tercih etmeyin, kombin ameliyatı oldum, popoya yağ,göbeğime lazer lipo, dudak ve göz altı dolgusu... Hepsiiiiii sıfırr inanın böyle bir rezalet görmedim, birde 9000 tl para ödedim, göbek halen var popo ise halen aynıydı, 1sene beni oyaladı yok 1 yılda toplanck vs vs dedi 1 yıl sonra tekrar gittim bana, yok sen tekrar kilo almışsın o yüzden göbek çıkmış mümkün değil gibi iğrenç iftirayla beni suçladı ben de ok tamm o vakit hasta dosyamı getirin o zamnki şimdiki kilomu tartalım dedim( ki o zamn 55 kilo idim şimdi53 zayıfladım yanı diyetle) benim o teklifimde panik oldu ve tartılma olayını arada kaynattı, krndisine; hocam ben çok büyük bi rakam verdim bunu telafi edin dedim ve bana dedi ki göbeğinden yağ alınamaz yağ yok çünkü dedi(yalaan çünkü baika dr a gittim alınır düz olur demişti) ok dedim kalan yağım 1 kilo civarıydı enjekte edin dedim, hayır 150cc yağ var yetmez dedi, o zamn silikon kalça yapın dedim tamm dedi once anlaştık ve sonra ameliyat günü için gittiğimde inkar etti terbiyesiz yalancı adam son kuruşuma kadar haraaaammmmm olsun inşallah , sonra dr nebil bozdoğana gittim canım hocam iyiki tanımışım onu böyle yoğunlukta bu özel ilgi gözlerimi doldurdu, dr luk budur işte , protez dolgularım gecen hafta perşmbe yapıldı ilk iki gün biraz zor oldu bugun 6.günüm ağrı sızı şükür yok sanırım 1 hafta sonrada iice rahatlarım yaptırmk isteyenlere şunu diyebilirim burun estetiği olmuştum inanın o daha zordu. Umarım hepiniz hayalinizdeki vücuda kavuşursunuz doğru dr tercihiyle tabikiii

Bugun 9. Gün daracık kotumu giydim atladın arabama öğlenden akşama kadar gezdim tozdum.. Düşünen arkadaşlar aquafeeling di sanırım sakın onu yaptırmayın 3-5 yıl sonra eriomuş.. Ben artık ömrüm oldukca bu popoyla yaşıycam.. Acı hissi yap transfeyle aynı sadece extra dikiş acısı var o da dikkat ederseniz o daolmaz iki popoyu birbirine yakınlaştırıp banyıluolar zaten ayrılmadan dolayı yırtılma olmasın diye... Haftaya kontrol var Drum Nebil bozdoğan a sonsuzzzzz teşekkürler dğrüstlüğü samimiliği çok ince narın yaklaşımı için ve beni bu görüntüye çok memnun bir şekilde kavuşturduğu için... Ne yaparsanız yapın işin ehline gidin arkadaşlar..

Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah bu memnuniyetiniz sonuna kadar devam eder. Sormak istediğim bazi şeyler var. Öncelikle bu protezlerde kayma yer değiştirme vs oluyormuş bu yönden çok kararsızım fakat yağ oranımda az olduğu için hangi uygulamayı yapacağımdan emin değilim . bi sorum daha olacak son işlemde ne kadar maliyet oldu ?

kızlar bende çok zayıfım ama yandan çıkıntılarım var hem bacak boyumu kesiyor hemde kalçama enjekte edilse daha güzel olucağını düşünüyorum iz kalıyor hiç

F fato12345 Canım selâm. Ben Zühtü Bey'e gidiyorum estetik işlerim için, dün kaşımdaki konturu sildirmek için gittim ve popo ameliyatlarına da baktım ( protez ) , içim gitti içim! Çok hoş görünüyorlardı. Buradasın sanırım, git bir görüş, ücretsiz zaten görüşme.

Y ynz06 Canım güle güle kullan poponu. :):):) Silikon konuldu değil mi? Özel mesajla fotoğrafını paylaşabilir misin acaba? Bir de ortalama ücretini yazar mısın?

ben 1 ay once yaptirdim amma sanku yaptirmamisim gibi yani kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle

ben 1 ay once yaptirdim amma sanku yaptirmamisim gibi yani kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle
Nerde yaptrdnz lipo arti yag enjeksyonumu arkadaslar ben 2. Turumu yaptrdim hemde son cikan vaser hi def cihazi ile bu liposuctionda son teknoloji yaglar alinirken deri sikilastriliyo 3 kilo alinda yarisi popoya enjekte edildi kuyruk sokumu sekillendrildi kivrimlar ortaya cikarildi yani diktor cok onemli ayni heykel gibi sekil verdi vucuduma sonuc yine cok basarili

kime yaptirdiniz zor bir ameliyyatmi? bende dusunuyorum amma daha yeni konbine ameliyyat oldum

Can'ım benim geçmiş olsun bende düşünüyorum resimlerini bakanikirmiyim eklersen

Kime yaptırdınız,kaça yaptırdınız

Merhaba. Uzerinden zaman gecti son durum netlesmistir.transfer edilen yaglar eridimi ne kadari kaldi acaba ? Size ne kadar transfer edilmisti.bende yaptirmak istiyorum detayli bilgilendirirseniz sevinirim.ne kadar yag alundi belinizden ?E="sesimiduyun, post: 41285589, member: 339094"]kızlaar 3gun once 1 aylık arastram sonucunda bel bolgemden alınan yaglar popoma enjekte edıldı korse var ama gayet guzel duruyo sımdılık bakalım 1 aya korse cıkınca ıncecık bı bel ve kıvrımlı bı popom olacak mı:)[/QUOTE]
Merha

Merha[/QUOTE]
Cnm ne kadar ücreti acaba

foto ceker mısın lütfeen bizlerede umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…