- 30 Kasım 2011
- 170
- 40
- 298
evet toplamda 5000 tl tuttuBende bu operasyonları olmak istiyorum acaba liposuction ve popo hepsi mi 5000 tuttu bana Yaşadığım Şehirde sadece liposuction için bu fiyatı verdiler de bende 162 boyum 61 kiloyum ama tam da Dediğiniz gibi tamamen bel ve yanlarda sorunum
Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah bu memnuniyetiniz sonuna kadar devam eder. Sormak istediğim bazi şeyler var. Öncelikle bu protezlerde kayma yer değiştirme vs oluyormuş bu yönden çok kararsızım fakat yağ oranımda az olduğu için hangi uygulamayı yapacağımdan emin değilim . bi sorum daha olacak son işlemde ne kadar maliyet oldu ?Bugun 9. Gün daracık kotumu giydim atladın arabama öğlenden akşama kadar gezdim tozdum.. Düşünen arkadaşlar aquafeeling di sanırım sakın onu yaptırmayın 3-5 yıl sonra eriomuş.. Ben artık ömrüm oldukca bu popoyla yaşıycam.. Acı hissi yap transfeyle aynı sadece extra dikiş acısı var o da dikkat ederseniz o daolmaz iki popoyu birbirine yakınlaştırıp banyıluolar zaten ayrılmadan dolayı yırtılma olmasın diye... Haftaya kontrol var Drum Nebil bozdoğan a sonsuzzzzz teşekkürler dğrüstlüğü samimiliği çok ince narın yaklaşımı için ve beni bu görüntüye çok memnun bir şekilde kavuşturduğu için... Ne yaparsanız yapın işin ehline gidin arkadaşlar..
Nerde yaptrdnz lipo arti yag enjeksyonumu arkadaslar ben 2. Turumu yaptrdim hemde son cikan vaser hi def cihazi ile bu liposuctionda son teknoloji yaglar alinirken deri sikilastriliyo 3 kilo alinda yarisi popoya enjekte edildi kuyruk sokumu sekillendrildi kivrimlar ortaya cikarildi yani diktor cok onemli ayni heykel gibi sekil verdi vucuduma sonuc yine cok basariliben 1 ay once yaptirdim amma sanku yaptirmamisim gibi yani kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle
Hangi doktora yaptrdnz acaba protezi hissetmiymusunuz foto paylasabilirmsnz acaba merak ettim:) hayrli olsun bu aradaBende yaptirdim dumduz popom vardi hatta hic popom yoktu 480cc kas ustu protez takti doktorum sonuc EF-SA-NE! :))
Can'ım benim geçmiş olsun bende düşünüyorum resimlerini bakanikirmiyim eklersenfantasy kilon bu ameliyat için uygunmu buna doktor karar verir ama sonuç doktora da bağlı olarak muhteşem oluyor. yakında resimleri öncesi ve sonrasını koyacağım. şu anda korse kullanıyorum. bu hafta sonu resimleri koyucam korse çıkmış olacak. sizde karar verirsiniz. yapılan enjektenin %60 kalıyor ömür boyu. bi kısmıda 2 ay içinde eriyormuş..
Kime yaptırdınız,kaça yaptırdınızNerde yaptrdnz lipo arti yag enjeksyonumu arkadaslar ben 2. Turumu yaptrdim hemde son cikan vaser hi def cihazi ile bu liposuctionda son teknoloji yaglar alinirken deri sikilastriliyo 3 kilo alinda yarisi popoya enjekte edildi kuyruk sokumu sekillendrildi kivrimlar ortaya cikarildi yani diktor cok onemli ayni heykel gibi sekil verdi vucuduma sonuc yine cok basarili
Yağ enjeksiyonumu yaptırdınız kime yaptırdınız,lütfen yardımcı olun.Yarın randevum varben 1 ay once yaptirdim amma sanku yaptirmamisim gibi yani kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle
Merha[/QUOTE]Merhaba. Uzerinden zaman gecti son durum netlesmistir.transfer edilen yaglar eridimi ne kadari kaldi acaba ? Size ne kadar transfer edilmisti.bende yaptirmak istiyorum detayli bilgilendirirseniz sevinirim.ne kadar yag alundi belinizden ?E="sesimiduyun, post: 41285589, member: 339094"]kızlaar 3gun once 1 aylık arastram sonucunda bel bolgemden alınan yaglar popoma enjekte edıldı korse var ama gayet guzel duruyo sımdılık bakalım 1 aya korse cıkınca ıncecık bı bel ve kıvrımlı bı popom olacak mı:)
Cnm ne kadar ücreti acaba[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?