bn geliyorum ama kmse olmayınca okuyup çıkıyorum wet cnm az kaldı bakalım hayrlısı.........
slm kızlar.uzun bi süredir girmiodum.girsemde çok kalamıodum.misafirlerim vardı.ve düğünümüz.bu ay bebeği düşünecek kadar vaktim olmadı
10günüm geçio.adet olmadım. 1 ve 2gün geçtiğinde idrar tahlili yaptım negatifti.5gün geçtiğinde kan verdim değerim 1den küçük çıktı.ama hala adet olmadım.ve benim her ay akıntım 1 hafta 10gün olur kesilirdi.ondan bilirdim gebe değilim die.şimdi 10günüm geçmesine rağmen akıntım var.
canlar merhaba nasılsınız?
uzun bir aradan sonra döndüm bende
öncelikle sultancığım hamile olduğunu öğrendim kuşum çok ama çok sevindim
allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım inşaallah tebrik ederim canım
beni sorarsanız eğer bende tedaviye başladım artık
eşimle benden testler istediler o testleri yaptırdık eşimin tahlil sonuçları temiz çıktı
ama benim tüplerime bakabilmeleri için laparoskopi olmam gerekiyormuş
adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra laparoskopiyi olacağım
normalde dün adet günümdü ama olmadım adet
sanırım sıkıntı ve stresten dolayı olmadım çünkü bu ara çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum
dualarınızı esirgemeyin lütfen buna ihtiyacım var şuan
hepinizi çok ama çok özledim sevgiyi-edamı-sultanı-handanı-çiğdemi-tuğbayı-kübrayı-nimeti-denizi ve daha ismini
sayamadığım canım arkadaşlarımı hepinizi ama hepinizi çok özledim
inşallah topiğimiz eski neşe ve sohbetine kavuşur en yakın zamanda
hepinizi çok seviyorum yine girmeye çalışırım hepinizde aklımdasınız
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım benim
eski ben olsam şimdiye 10kere kan tahlili vermiştim ama.negatifleri duya duyaa artık bende vazgeçtimgünaydın kız laaar
manyacıım cnmm seni ümitlendirmek stemem snr adet olursan üzülmenide istemem ama bzm topikte bi arkadaşım çook geçti adeti hep idrarda negatif gördü kan werdi oda negatif dr ozmn sen pcosun demiş 10 gn snrya randewu wermiş test için fln
1 hafta snr arkadaş gene test yaptı ewde 2 çizgiyi gördü yanii mucizemi artık ne bzde çok şaşırdık dra gitti tekrar kandada pozitif çıktı
yanii diceğim sabırlı ol bekle ama kafanada çok takma hayırlısı nese o olsun
amin cnm.seninde kandilin mübarek olsunEki Görüntüle 225583
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yagmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.TÜM DUALARIMIZ KABUL VE MAKBUL OLSUN ....
canlar merhaba nasılsınız?
uzun bir aradan sonra döndüm bende
öncelikle sultancığım hamile olduğunu öğrendim kuşum çok ama çok sevindim
allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım inşaallah tebrik ederim canım
beni sorarsanız eğer bende tedaviye başladım artık
eşimle benden testler istediler o testleri yaptırdık eşimin tahlil sonuçları temiz çıktı
ama benim tüplerime bakabilmeleri için laparoskopi olmam gerekiyormuş
adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra laparoskopiyi olacağım
normalde dün adet günümdü ama olmadım adet
sanırım sıkıntı ve stresten dolayı olmadım çünkü bu ara çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum
dualarınızı esirgemeyin lütfen buna ihtiyacım var şuan
hepinizi çok ama çok özledim sevgiyi-edamı-sultanı-handanı-çiğdemi-tuğbayı-kübrayı-nimeti-denizi ve daha ismini
sayamadığım canım arkadaşlarımı hepinizi ama hepinizi çok özledim
inşallah topiğimiz eski neşe ve sohbetine kavuşur en yakın zamanda
hepinizi çok seviyorum yine girmeye çalışırım hepinizde aklımdasınız
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım benim
canımm 41 kere maşalllah Azraya allah nazarlardan saklasın sağlık versin sizlere bağışlasınnnn
amin canım Allah hepimiz evladını nazarlardan saklasın.
slm kızlar bi uğruyayım dedim istanbula annemlerin yanına geldim urfa çok sıcaktı bebeğim çok huzursuzlanıyordu buraya gedik şimdi çok rahat mışıl mışıl uyuyor bebişim. tam 50 günlük olduk zaman çabuk geçiyo:) umarım hepiniz çok iyisinizdir hep gelemiyorum geldikçe bilgi veriyorum. öptüm hepinizi görüşmek üzere.
kızlarrr slm nasılsın???
ben çok yorucu günler geçiriyrm.adetim 17gün geçio.bugün doktora gittim.alttan muayene etti bebek yok ama yinede kan testi verelim dedi.kandada çıkmadı.yumurtaların çok tembel kilo vermen gerek dediii:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?