- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Ewet canim ama kistlerim var benim o yuzden3 ay miii ? Çok uzun değil mi ya. Ben zaten şuan bile bir dakika beklemek istemiyorum 3 ay çok uzun bir süreç
Anladım canım. Hayrli sonuçlar alman dileğiyleEwet canim ama kistlerim var benim o yuzden
bende berfu hocayı merak etmeye başladım araştırıyorum fiyatlar konusunda yazabilrmisin canım ilk görüşme ve tüp bebek paketi ne kadarBen gecen hafta muayene oldum bana uzun protokol yapılacak 3 ay rahim dinkendirmem olacak
Canim nasılsın merhaba..Ben adetin 2. Günü gitmedim adetim olduğu zaman kan verdim Denizli'de Dr ilaç listesi attı 13. Gün kontrole gittim, ince dedi 3 gün sonra tekrar gittim sonra 5. Gün transfer oldu.tamami bu.estrofem, corasprin, folotro, 13 gün bunları kullandım 3 gün daha eklenince bant yapıştırdım, sonra 5 günde progestan iğne eklendi bugünde transfer işte canim... Şende ne uyguladı?
Muayene 600 tl tup bebek ucreti 9750 rahim dinlendirme1500bende berfu hocayı merak etmeye başladım araştırıyorum fiyatlar konusunda yazabilrmisin canım ilk görüşme ve tüp bebek paketi ne kadar
600 tl muayene 9750 tup bebek ucreti 2200 rahim dinlendirme 1500 emriyo dondurma ilaclar harizbende berfu hocayı merak etmeye başladım araştırıyorum fiyatlar konusunda yazabilrmisin canım ilk görüşme ve tüp bebek paketi ne kadar
Hayır canım 21. Gün olduCanim nasılsın merhaba..
Adetin olduktan sonra 18.gun mu transferin olmus oldu
Berfu Hocayı ya da lab. araştırdınız mı bizim durumlarda lab önemli deniyor.Sayımız çok düşük. Morfoloji, ileri hız hepsi 0. 20 adet sperm çıkışı olmuş bahçeci de hepsi ölü. Canlı sperm yok. Hepsi kötü anlayacağınız bi umudumuz yükseksizin sorununuz neydi aceba. Tekrar basladiniz mi tedaviye?
Berfu hocayı araştırdım. Iki kez gittim muayene oldum. Ilkte çok iyiydi ama ikincinde ilgisiz davrandı. Az kaldi ekim de başlayacağım inşaallah. Lab. araştırmalarıma göre iyi. 3.tüp bebeğim olacak insaallah ikisinde çok az oluyodu embriyo bakalım bu defa nasıl olacakBerfu Hocayı ya da lab. araştırdınız mı bizim durumlarda lab önemli deniyor.
5. Gün embriyo oluştu mu hiç? İnşallah olacak Allah’ın izni ile..Berfu hocayı araştırdım. Iki kez gittim muayene oldum. Ilkte çok iyiydi ama ikincinde ilgisiz davrandı. Az kaldi ekim de başlayacağım inşaallah. Lab. araştırmalarıma göre iyi. 3.tüp bebeğim olacak insaallah ikisinde çok az oluyodu embriyo bakalım bu defa nasıl olacak
Iki tedavim baskentte oldu. Birinde 1 tane transfer oldu negatif ikincide 5.gune 2 embriyo geldi ama tam o gün gelişimleri durdu5. Gün embriyo oluştu mu hiç? İnşallah olacak Allah’ın izni ile..
Merhabalar başkentte kaçıncı gün oldu transferiniz.Iki tedavim baskentte oldu. Birinde 1 tane transfer oldu negatif ikincide 5.gune 2 embriyo geldi ama tam o gün gelişimleri durdu
5.gun olmuştuMerhabalar başkentte kaçıncı gün oldu transferiniz.
Dediğiniz embriyonun 5.günü heralde. Bana transfer adetin 20.günü demişlerdi.5.gun olmuştu
Dediğim embriyo ? Canım senin dondurma işleminden mi bahsediyosun ki. Benim 1 tane transferim oldu baskentte oda taze transferdi. İkincide transfer olamadim.Dediğiniz embriyonun 5.günü heralde. Bana transfer adetin 20.günü demişlerdi.
Evet ben dondurma işlemini merak ediyorum. Tamam ı zamanDediğim embriyo ? Canım senin dondurma işleminden mi bahsediyosun ki. Benim 1 tane transferim oldu baskentte oda taze transferdi. İkincide transfer olamadim.
Test günün ne zaman canım..nasil hissediyorsunSende haber ver sürecinden olur mu beraber başladık beraber güzel haberlerimizi verelim inşallah:)
Pazartesi ama çok kötü hissediyorum hiçbir belirtim yok sanki konulmamış gibi ve şuan öğrendim tsh 5.82 olmusTest günün ne zaman canım..nasil hissediyorsun
Embriyonun kalitesini biliyo musun canım içini ferah tut insaallah tutmuştur bebisinPazartesi ama çok kötü hissediyorum hiçbir belirtim yok sanki konulmamış gibi ve şuan öğrendim tsh 5.82 olmus
4bb dedilerEmbriyonun kalitesini biliyo musun canım içini ferah tut insaallah tutmuştur bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?