Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Canim nasılsın merhaba..
Adetin olduktan sonra 18.gun mu transferin olmus oldu

bende berfu hocayı merak etmeye başladım araştırıyorum fiyatlar konusunda yazabilrmisin canım ilk görüşme ve tüp bebek paketi ne kadar
Muayene 600 tl tup bebek ucreti 9750 rahim dinlendirme1500
bende berfu hocayı merak etmeye başladım araştırıyorum fiyatlar konusunda yazabilrmisin canım ilk görüşme ve tüp bebek paketi ne kadar
600 tl muayene 9750 tup bebek ucreti 2200 rahim dinlendirme 1500 emriyo dondurma ilaclar hariz

Merhabalar,

Berfu Hoca'da tedavi olup memnun kalanlar yazabilir mi? Bizim şimdilik ve bildiğimiz kadarı ile sperm kaynaklı sorunlar var. İkinci tüp bebek tedavimde (başka doktor) 5. gün giden embriyo olmadığı için transfer olamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Berfu Hocayı ya da lab. araştırdınız mı bizim durumlarda lab önemli deniyor.

Berfu Hocayı ya da lab. araştırdınız mı bizim durumlarda lab önemli deniyor.
Berfu hocayı araştırdım. Iki kez gittim muayene oldum. Ilkte çok iyiydi ama ikincinde ilgisiz davrandı. Az kaldi ekim de başlayacağım inşaallah. Lab. araştırmalarıma göre iyi. 3.tüp bebeğim olacak insaallah ikisinde çok az oluyodu embriyo bakalım bu defa nasıl olacak

5. Gün embriyo oluştu mu hiç? İnşallah olacak Allah’ın izni ile..

Dediğiniz embriyonun 5.günü heralde. Bana transfer adetin 20.günü demişlerdi.
Dediğim embriyo ? Canım senin dondurma işleminden mi bahsediyosun ki. Benim 1 tane transferim oldu baskentte oda taze transferdi. İkincide transfer olamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…