Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.. sanırım Berfu hoca doktorunuz.. memnun kaldınız mı?4bb dediler
Teşekkür ederim rabbim hepimiize nasip etsin inşallah, evet memnunumRabbim kucağınıza almayı nasip etsin.. sanırım Berfu hoca doktorunuz.. memnun kaldınız mı?
Lab nasıl acabaGayet ilgililer aslında ama tsh la pek ilgilenmiyor benjm uzmanlık alanım drgil diyor onu da anlıyorum, daha önceki tedavilerimde ilgileniyordu doktorum belki o yüzden garip geldi bana... Ama diğer türlü he yönden memnunum.
Her transferden sonra ben de stresli ve kotu hissediyorum canim normal bunlar insallah müjde verirsin dua ediyorum.Pazartesi ama çok kötü hissediyorum hiçbir belirtim yok sanki konulmamış gibi ve şuan öğrendim tsh 5.82 olmus
Ben de memnun kaldim canim laboratuvarı d iyiLab nasıl acaba
Labaratuvar da gayet iyi bence bu benim 3. Tedavim hiç 5. Güne gitmemişti embriyolarim ilk kez burda gittiLab nasıl acaba
Bence labaratuvari da iyi bu 3. Tedavim daha önce embriyolarim hiç 5. Güne gitmiodu ilk kez burda gittiLab nasıl acaba
Bence labaratuvari da iyi bu 3. Tedavim daha önce embriyolarim hiç 5. Güne gitmiodu ilk kez burda gittiLab nasıl acaba
Hiç ümidim yok ama o kadar çok istiryorm ki güzel haber vermeyi.... ya benim hiç belirtim yok bu yüzden çok korkuyorum sen hatırlıyor musn canım kızında nasıldı belirtin falan var mıydıHer transferden sonra ben de stresli ve kotu hissediyorum canim normal bunlar insallah müjde verirsin dua ediyorum.
Canim herkeste farklilik gösteriyor. Insaallah pozitifi görürürsün. Bize mutlu haberini verirsinHiç ümidim yok ama o kadar çok istiryorm ki güzel haber vermeyi.... ya benim hiç belirtim yok bu yüzden çok korkuyorum sen hatırlıyor musn canım kızında nasıldı belirtin falan var mıydı
İnşallahCanim herkeste farklilik gösteriyor. Insaallah pozitifi görürürsün. Bize mutlu haberini verirsin
Hic bir belirtim olmadi canim hatta gene olmasi diye cok üzüldüm bazen agladim...hamile oldugunu öğrendikten sonra da hiç bir şey hissetmedim ne bulantı ne birsey..hatta adet olacakmışım gibi hissettim hepHiç ümidim yok ama o kadar çok istiryorm ki güzel haber vermeyi.... ya benim hiç belirtim yok bu yüzden çok korkuyorum sen hatırlıyor musn canım kızında nasıldı belirtin falan var mıydı
İnşallah benimde öyle olur dua et nolur banaHic bir belirtim olmadi canim hatta gene olmasi diye cok üzüldüm bazen agladim...hamile oldugunu öğrendikten sonra da hiç bir şey hissetmedim ne bulantı ne birsey..hatta adet olacakmışım gibi hissettim hep
Bence doktor farkı illaki olurKızlar benim Diyarbakır bahçeci de olumsuz bir denemem var , şimdi bir tane daha dondurulmuşum var onunda deneyeceğim fakat olmazsa Ankara bahçeci Berfu hanımı düşünüyorum .Sizce şubeden şubeye fark var mıdır ? Tabi doktorumla ilgili de soru işaretleri olduğu için Berfu hanıma yönelmek istiyorum ama yine Bahçeci bi mantığı olur mu acaba ?
Canim tiroit ilaci kullanmiyomusun? En basiti keske saglik ocaginda filan hormonlarina baktirsaydin.Gayet ilgililer aslında ama tsh la pek ilgilenmiyor benjm uzmanlık alanım drgil diyor onu da anlıyorum, daha önceki tedavilerimde ilgileniyordu doktorum belki o yüzden garip geldi bana... Ama diğer türlü he yönden memnunum.
Canim sen genart i ve ankara tup bebegi düşünüyordun neden vazgectin? Tabi klinikten klinige dr dan dr a fark var.Kızlar benim Diyarbakır bahçeci de olumsuz bir denemem var , şimdi bir tane daha dondurulmuşum var onunda deneyeceğim fakat olmazsa Ankara bahçeci Berfu hanımı düşünüyorum .Sizce şubeden şubeye fark var mıdır ? Tabi doktorumla ilgili de soru işaretleri olduğu için Berfu hanıma yönelmek istiyorum ama yine Bahçeci bi mantığı olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?