Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Canim sen genart i ve ankara tup bebegi düşünüyordun neden vazgectin? Tabi klinikten klinige dr dan dr a fark var.
Canım benim aklım sürekli gidip geliyor .Şimdi İstanbul Şişli memorial e karar verdim .En son kararım bu,inşallah değişmez

Canim tiroit ilaci kullanmiyomusun? En basiti keske saglik ocaginda filan hormonlarina baktirsaydin.
Evet canım kullanıyorum endokrine transferden bir gün önce ve bir hafta önce gittim sorun yoktu transferden sonra da gittim sürekli takipteyim canım, hani bahçeci kendisi bakmıyor transfer öncesi falan tsh nasıl diye ben onu demek istedim kendin ilgileniyorsun onunla, daha önceki tedavimde yüksek diye Dr bir ay ertelemisti mesela.

Kizlar adetim 1 hafta geçti lucrin kullandım ondandır diye düşünüyorum..wimdiye jadar 1 gun geçirmedim geneld hep erken olurum..26-29 günler arasi belki senede 1 30-31 gunde olmuştur...35.gunum bitti

Gecikme yapiyormus normalde. Dr'una sorsaydin canim.
3 gun geçtiğinde yazmistim 1 hafta bekleyelim demisti...1 hafta geçti ama bir daha yazmadım bu hafta islerim cok yogun simdi çağırırsa gidemem diye..sehirdisindan gidiyorum da..cumartesi gidebilirim ancak perşembeye kadar bekleyeyim diyorum

Ay canimmmm kac saattir bakiyorum haber var mi diye ne kadar sevindim anlatamam Allahim cok şükür hayirli olsun tebrik ederim sagliklica gelsin kuzum insallah darisi bize olsun
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah sağlıkla doğsun da hepimize nasip olsun dualrimdasin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…