- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Moralini yuksek tut,belirti arama canım.. Nasipse olur, zamaniysa Allah ol der oluverir.İnşallah benimde öyle olur dua et nolur bana
Canım benim aklım sürekli gidip geliyor .Şimdi İstanbul Şişli memorial e karar verdim .Canim sen genart i ve ankara tup bebegi düşünüyordun neden vazgectin? Tabi klinikten klinige dr dan dr a fark var.
Evet canım kullanıyorum endokrine transferden bir gün önce ve bir hafta önce gittim sorun yoktu transferden sonra da gittim sürekli takipteyim canım, hani bahçeci kendisi bakmıyor transfer öncesi falan tsh nasıl diye ben onu demek istedim kendin ilgileniyorsun onunla, daha önceki tedavimde yüksek diye Dr bir ay ertelemisti mesela.Canim tiroit ilaci kullanmiyomusun? En basiti keske saglik ocaginda filan hormonlarina baktirsaydin.
İnşallah yaa son bir gün artikMoralini yuksek tut,belirti arama canım.. Nasipse olur, zamaniysa Allah ol der oluverir.
Sen dondurulmus transferini olmadanmi merkez bakiyosun yani? Hakkinda hayirlisi olsun. Bol şans!Canım benim aklım sürekli gidip geliyor .Şimdi İstanbul Şişli memorial e karar verdim .En son kararım bu,inşallah değişmez
Nasibinde varsa olur. Kacinci denemendi? Fazla yatmamssindr inş..İnşallah yaa son bir gün artik
İnşallah yaa 3. Denemem yok yatmadım kan dolaşımı olmalı dediler ama benim hiç ümidim yokNasibinde varsa olur. Kacinci denemendi? Fazla yatmamssindr inş..
Test günün ne zaman canım?İnşallah yaa 3. Denemem yok yatmadım kan dolaşımı olmalı dediler ama benim hiç ümidim yok
Guzel haberini bekliyorum canimİnşallah yaa son bir gün artik
Genede test yaptım negatif cikti..ama bu adetim neden bu kadar gecikti yalucrin kullanıp adeti geciken oldu mu
Gecikme yapiyormus normalde. Dr'una sorsaydin canim.Genede test yaptım negatif cikti..ama bu adetim neden bu kadar gecikti ya
3 gun geçtiğinde yazmistim 1 hafta bekleyelim demisti...1 hafta geçti ama bir daha yazmadım bu hafta islerim cok yogun simdi çağırırsa gidemem diye..sehirdisindan gidiyorum da..cumartesi gidebilirim ancak perşembeye kadar bekleyeyim diyorumGecikme yapiyormus normalde. Dr'una sorsaydin canim.
Merhaba bugün mü gidecektiniz?Umarım güzel haberler alırsınız.4bb dediler
Yaaaa 953 çıktı sonucun Cook sukurMerhaba bugün mü gidecektiniz?Umarım güzel haberler alırsınız.
Allah hepimize nasip etsinMerhaba bugün mü gidecektiniz?Umarım güzel haberler alırsınız.
Ay canimmmm kac saattir bakiyorum haber var mi diye ne kadar sevindim anlatamam Allahim cok şükürYaaaa 953 çıktı sonucun Cook sukur
Ben sana demiştim hic belirti vermiyor diye :)) simdi bir daha düşün bakalım en ufakta olsa belirtin oldu mu..neler yaptın evden ciktin mi yada hep yattın miAllah hepimize nasip etsin
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah sağlıkla doğsun da hepimize nasip olsun dualrimdasin hepAy canimmmm kac saattir bakiyorum haber var mi diye ne kadar sevindim anlatamam Allahim cok şükürhayirli olsun tebrik ederim sagliklica gelsin kuzum insallah darisi bize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?