Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Ben sana demiştim hic belirti vermiyor diye :)) simdi bir daha düşün bakalım en ufakta olsa belirtin oldu mu..neler yaptın evden ciktin mi yada hep yattın mi
Evden hastaneye gittim işte tsh için sağlık olacağına gittim bı günde öyle ama yatmadım yemeğimi yaptım ağır iş yapmadum öyle canım

Dönmez merak etme canim sımsıkı tutundu sana simdi o.hic akli a bile getirme oyle şeyleri biliyorum inanması zor geliyor ama hamilesinnnnnn
Gerçekten inanmıyorum yaama nedense ya kimyasal olursa diye korkmaya başladım birden inşallah öyle olmaz

Ooo guzel haber, cok sewindim. Tebrik ederim canim! Boşuna stres yaptin, bak belirtisizde hamile kaliniyormuş.
Yaaa evet ya nasıl da korkmuştum çok da ümitsiz gittim sabah, ama veren rabbum ol deyince oluyor işte, gerçekten adam akıllı bişey hissetmedim inşallah sonuna kadar da böyle gider sizlere nasip olur bu duygu dualarim sizinle

Sana demiştim, mucizelere inan diye. Allahtan umit kesilmez. İns bu sureci sagliklica atlatip cocuguna kabusursun canim.. Tiroit konusunda muhakkak bi dr'a daniş. Berfu hoca gercekten cok basarili bi dr.peki berfu hocami verdi sana haberi,kliniktemi ogrendin? Darisi siradakileree tum bekleyen ve isteyenleree ins.

Ne zman olman gerekiyordu canım
12gun gecti ve dun gece başladı sonunda...yarin sabah yola cikicam transfer hazırlığı için canim..rahim inceliği vardi insallah geçmiştir de. Tekrar git gel sıkıntısı olmaz

Sen transfere kadar kac gun gitmiş oldun adet baslangicindan

Kızlar ben hiç tüp bebek tedavisi görmediğim için bir şeyi bilmiyorum.Hocaya da sormayı unuttum.Reglnin 2. günü gideceğim ya şimdi o gün hormon testi yapacağız dedi hoca.Peki muayene olacak mıyım?İğneler ne zaman başlıyor?

Hormon testine göre yol alacaktır canım o gün tedaviye de başlarız dedi mi sana. Demediyse başlamaz. Çünkü hoca hiç acele etmiyor. Ben hemen olsun bitsin istiyordum ama hala başlayamadım. Nasipse perşembe günü gideceğim. Tedavin hayrli olsun

O gun gittiğinde hemen kan aliyorlar..sonucu 1 saate cikiyor hemen muayeneye aliyorlar sonra...tedavi de bir sikinti yoksa hemen o gun baslar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…