Evden hastaneye gittim işte tsh için sağlık olacağına gittim bı günde öyle ama yatmadım yemeğimi yaptım ağır iş yapmadum öyle canımBen sana demiştim hic belirti vermiyor diye :)) simdi bir daha düşün bakalım en ufakta olsa belirtin oldu mu..neler yaptın evden ciktin mi yada hep yattın mi
Dönmez merak etme canim sımsıkı tutundu sana simdi o.hic akli a bile getirme oyle şeyleri biliyorum inanması zor geliyor ama hamilesinnnnnnKizlar Çarşamba tekrar kan vericem burdan kimyasala döner mi?
Gerçekten inanmıyorum yaDönmez merak etme canim sımsıkı tutundu sana simdi o.hic akli a bile getirme oyle şeyleri biliyorum inanması zor geliyor ama hamilesinnnnnn
Tebrik ederim gözünüz aydın masaallahh. Darısı bizlere insaallah dualarını bekliyoruzYaaaa 953 çıktı sonucun Cook sukur
Ayyy teşekkür ederim çok, inşallah inşallah dualarım sizinle hepimiz anne olalım bu yılTebrik ederim gözünüz aydın masaallahh. Darısı bizlere insaallah dualarını bekliyoruz
Harika bir haber buu!Çok çok sevindim darısı başımıza :)Yaaaa 953 çıktı sonucun Cook sukur
Insallah kismet olur mu kiAyyy teşekkür ederim çok, inşallah inşallah dualarım sizinle hepimiz anne olalım bu yıl
Ooo guzel haber, cok sewindim. Tebrik ederim canim!Yaaaa 953 çıktı sonucun Cook sukur
Tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı tüm anne olmak isteyenlerin başınaYaaaa 953 çıktı sonucun Cook sukur
Çok saoluunnn rabbiim en yakın zamanda hayırlı zamnda hayırlı şekilde yaşatsın inşallahHarika bir haber buu!Çok çok sevindim darısı başımıza :)
Teşekkür ederim inşallah sağ salim doğarTebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına
Yaaa evet ya nasıl da korkmuştum çok da ümitsiz gittim sabah, ama veren rabbum ol deyince oluyor işte, gerçekten adam akıllı bişey hissetmedim inşallah sonuna kadar da böyle gider sizlere nasip olur bu duygu dualarim sizinleOoo guzel haber, cok sewindim. Tebrik ederim canim!Boşuna stres yaptin, bak belirtisizde hamile kaliniyormuş.
Sana demiştim, mucizelere inan diye. Allahtan umit kesilmez. İns bu sureci sagliklica atlatip cocuguna kabusursun canim.. Tiroit konusunda muhakkak bi dr'a daniş. Berfu hoca gercekten cok basarili bi dr.peki berfu hocami verdi sana haberi,kliniktemi ogrendin? Darisi siradakilereeYaaa evet ya nasıl da korkmuştum çok da ümitsiz gittim sabah, ama veren rabbum ol deyince oluyor işte, gerçekten adam akıllı bişey hissetmedim inşallah sonuna kadar da böyle gider sizlere nasip olur bu duygu dualarim sizinle
Sana demiştim, mucizelere inan diye. Allahtan umit kesilmez. İns bu sureci sagliklica atlatip cocuguna kabusursun canim.. Tiroit konusunda muhakkak bi dr'a daniş. Berfu hoca gercekten cok basarili bi dr.peki berfu hocami verdi sana haberi,kliniktemi ogrendin? Darisi siradakilereetum bekleyen ve isteyenleree ins.
Gerçekten öyle Allah'tan ümit kesilmez ama yaşadığımiz negatifler üzüntüler korkular bizi fazla tedirgin yapıyor sanırım. İnşallah bundan sonrası hepimiz için çok çok Güzel olur güzel haberler güzel hayaller alır tüm kötü anıların yerini. Haberi yaşadığım yerdeki acil servis Dr u verdi:) Ankara'ya cccoook uzaktayım:))
Ne zman olman gerekiyordu canımInsallah kismet olur mu kidaha adet olamadim
12gun gecti ve dun gece başladı sonunda...yarin sabah yola cikicam transfer hazırlığı için canim..rahim inceliği vardi insallah geçmiştir de. Tekrar git gel sıkıntısı olmazNe zman olman gerekiyordu canım
Hormon testine göre yol alacaktır canım o gün tedaviye de başlarız dedi mi sana. Demediyse başlamaz. Çünkü hoca hiç acele etmiyor. Ben hemen olsun bitsin istiyordum ama hala başlayamadım. Nasipse perşembe günü gideceğim. Tedavin hayrli olsunKızlar ben hiç tüp bebek tedavisi görmediğim için bir şeyi bilmiyorum.Hocaya da sormayı unuttum.Reglnin 2. günü gideceğim ya şimdi o gün hormon testi yapacağız dedi hoca.Peki muayene olacak mıyım?İğneler ne zaman başlıyor?
O gun gittiğinde hemen kan aliyorlar..sonucu 1 saate cikiyor hemen muayeneye aliyorlar sonra...tedavi de bir sikinti yoksa hemen o gun baslar canimKızlar ben hiç tüp bebek tedavisi görmediğim için bir şeyi bilmiyorum.Hocaya da sormayı unuttum.Reglnin 2. günü gideceğim ya şimdi o gün hormon testi yapacağız dedi hoca.Peki muayene olacak mıyım?İğneler ne zaman başlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?