- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
Evet duruma göre sanırım o gün başlayacak tedaviye,hocanın acele etmediğini biliyorum bana hatta bu 1 yıllık bir süreç hazırlan demiştiHormon testine göre yol alacaktır canım o gün tedaviye de başlarız dedi mi sana. Demediyse başlamaz. Çünkü hoca hiç acele etmiyor. Ben hemen olsun bitsin istiyordum ama hala başlayamadım. Nasipse perşembe günü gideceğim. Tedavin hayrli olsun
Süper çok teşekkür ederimO gun gittiğinde hemen kan aliyorlar..sonucu 1 saate cikiyor hemen muayeneye aliyorlar sonra...tedavi de bir sikinti yoksa hemen o gun baslar canim
İki kez gittim sanırım evet evet iki kez ilk gidişimde rahim inceydi hala üç gün sonra tekrar çağırdı ondan 5 gün sonrada transfer oldu.ama ilk 13 gün ilaç kullanıyorsun sonra gidiyorsun..12gun gecti ve dun gece başladı sonunda...yarin sabah yola cikicam transfer hazırlığı için canim..rahim inceliği vardi insallah geçmiştir de. Tekrar git gel sıkıntısı olmaz
Sen transfere kadar kac gun gitmiş oldun adet baslangicindan
Ama neden adetin olunca çağırdı acaba seni ben adet olunca yaşadığım yerde kan verdim ilaç listesi attı 13. Gün gittim12gun gecti ve dun gece başladı sonunda...yarin sabah yola cikicam transfer hazırlığı için canim..rahim inceliği vardi insallah geçmiştir de. Tekrar git gel sıkıntısı olmaz
Sen transfere kadar kac gun gitmiş oldun adet baslangicindan
Evet 2.gunu gel dedi rahme bakicam ince ise bir igne daha vericem dedi...sanirim 2 den fazla çağıracakAma neden adetin olunca çağırdı acaba seni ben adet olunca yaşadığım yerde kan verdim ilaç listesi attı 13. Gün gittim
Inşaallah pozitifleri heber verelim peşpeşeEvet duruma göre sanırım o gün başlayacak tedaviye,hocanın acele etmediğini biliyorum bana hatta bu 1 yıllık bir süreç hazırlan demiştiSizin de hayırlı olsun tedaviniz ben de bu gidişle cuma cumartesi gibi giderim gibi,peş peşe olumlu geçsin hepimizin süreci inşallah
Sagol canim insallahSüper çok teşekkür ederimÇok heyecanlı umarım sizin de transfer mis gibi geçer
Hayırlısı bakalım bı git de bu yolda mecbur ne gerekiyorsa yapicaz güzel olucak herşey Allah'ın izniyle ha iki ha üç kez... Sonu güzel olsun daEvet 2.gunu gel dedi rahme bakicam ince ise bir igne daha vericem dedi...sanirim 2 den fazla çağıracak
İnşallah bende bekliyorum burda güzel haberleriniziInsallah
2.testi yaptırdın miİnşallah bende bekliyorum burda güzel haberlerinizi
Evet yaptırdım çok şükür 2179 cikti2.testi yaptırdın mi
Çıkınca sende yaz canım ne dedi nasıl yol izleyecekGeldim kan verdim bekliyorum.
13 gun sonra yani ayin 19 unda kontrole gidecegim...eger hersey yolunda ise o hafta cumartesi transferimi yapacak...tek embriyo var diye pek umudum yoktu ama sen bana umut oldun:)Çıkınca sende yaz canım ne dedi nasıl yol izleyecek
Canim değer 1000 olduğunda kese görünür yani simdi gitsen gorunur 10 gun sonra kalp atışını duyarsinKizlar ben 10 gün sonra gittiğimde keseyi mi gorucem kalp atışını mi duyarım yoksa?
Evt muayende olacaksın canım vajinal ultrasondanKızlar ben hiç tüp bebek tedavisi görmediğim için bir şeyi bilmiyorum.Hocaya da sormayı unuttum.Reglnin 2. günü gideceğim ya şimdi o gün hormon testi yapacağız dedi hoca.Peki muayene olacak mıyım?İğneler ne zaman başlıyor?
Önemli olan embriyo sayısı değil ki kalitesi canım benim içini ferah tut olacak bu iş Allah'ın izniyle13 gun sonra yani ayin 19 unda kontrole gidecegim...eger hersey yolunda ise o hafta cumartesi transferimi yapacak...tek embriyo var diye pek umudum yoktu ama sen bana umut oldun:)
3 tane ilaç verdi basladim
Ay inşallah yaa...sadece ultrosan ya normal Dr a gitsem olur heralde değil mi? Bir de berfu hoca gebelik takibi ve doğum yapıyor mu? Ayrı Dr ayarlayarak miyiz acaba?Canim değer 1000 olduğunda kese görünür yani simdi gitsen gorunur 10 gun sonra kalp atışını duyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?