Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

aynen sizin söylediklerinize katılıyorum
2 sene boyunca erol beyin hastasıydım şifada tüp bebek yaptırdım aşılama yaptırdım insanın suratına bile bakmıyo en sonunda bıraktım dayanacak ne param kalmıştı nede sabrım

bana çok iyi demişlerdi erol bey için..
İlk denemem bugün belli oldu negatif. 3 taneydiler hemde 2 sinin durumu iyiydi. İstanbulda yaptırmıştım.Amerikan hst. de.
Ama artık gitmeyeceğim Ege üniversitesine gitmek istiyordum .

egeyi hiç tavsiye etmem orda durum dahada beter bir ay önce ikinci tüp bebeki orda denedimaşırı kalabalık birde çok acı çektimne erol beyde nede egede yavruma kavuşamadım şimdi merkez arıyorum

egeyi hiç tavsiye etmem orda durum dahada beter bir ay önce ikinci tüp bebeki orda denedimaşırı kalabalık birde çok acı çektimne erol beyde nede egede yavruma kavuşamadım şimdi merkez arıyorum

O zaman Izmir icin sana iyi steril organize bir yer oneriyorum.Ama tabi karar senin.Ben Izmirdeki tum merkezleri gezdim.En iyi uc merkezin dr.larinda muayene oldum.Bence en iyi kent hastanesi en ucuzuda.Heyetle 1800ytl ye gelyior.Hicbir amacim yok karar senin

tşk hülya seni sürekli takip ediyordum ama üye olamıyordum izmirde olduğun ve merkez aradığın içinben kentle konuştum ama rapor geçerli değil oradagerçi bir ay önce denedim bir süre ra vermek zorundayım

Ege üni.nin kötü olduğunu ben de duydum.bı arkadaşım özel ege tüp bebek merkezınde tedavı oldu ve şimdi 1 kız 1 oğlan ikizleri var.o orayı tavsiye etti bana,ama önce şifada denıycez erol bey orayla çalışıyo dıyo.Önemli bı konu daha var burdan yazmak doğrumu ama şu an gene tup ted.ile ikizleri olan bı tanıdığım izmirde önce smyrna da başlamışlar tedavıye.eşi de dr.tam transferden önce eşi bi bakayım demiş şu evraklara ve bır bakıyo ki isim onun ama menı örneği sahibi adı kısmında başka birinin adı.kabus gıbı dı mı?soermleri karıştırmışlar ortalık ayağa kalkmış tabı.adam bakmasa ki dr dıye göstermişler başka birinin spermleri ile hamıle kalacakmış eşi.aman demışler kımseye duyurmayın ucretsız yapıcaz tedavınızı.arkalarına bıle bakmamışlar tabı.daha sonra Ankarada Anatolia tüp bebek merkezınde hamıle kalmış.haberınız olsun yanı>:)

slm kızlar...bende ilk defa erol hocanın ismini duyanlardanım ve bu ay gideceğim muayeneye aşılama için başlayacağım tecrübelerimizi burda paylaşırsak sevinirim.kafamda şüpheler var artık doktorlar konusunda

bebişko sen bu konuda deneyimlisin banada bilgi verirmisin ben erol hocaya başlayacağım bu ayda aşılama için

bebişko sen bu konuda deneyimlisin banada bilgi verirmisin ben erol hocaya başlayacağım bu ayda aşılama için

merhaba tatlım evet ben 2 senedir erol hocanın hasytasıyım ve artık dost olduk onlarla benim sana tavsiyem bu işe başkoyduysak ve iyi bir hoca olsun diyosak büyük denizde boğulmalıyız ben öyle yaptım bir sene hep araştırdım en iyilerin listesini yaptım ve hepsiyle teker teker konuştum ama ben erol TAVMERGENİN başarılarını ve olumlu sonuçlarına şahit olunca onun hastası olmayı istedim ve 2 senedir hastasıyım...bizim hiç bir sorunumuz yoktu ve ilk önce yumurta takibiyle başladım normal yolla hamile kalabilmeyi denedik erol hocayla tam 6 ay sonra çatlatma iğnesiyle kendimiz her ay denedik onun kontrolü altında daha sonra oda olmayınca 1.senenin sonunda ilk aşılamaya başladık o tuttu ama ben erken düşük yaptım daha sonra 3 ay ara verip 2.denedik oda olmadı ve yine ara verdik şimdi ise tüp bebek tedavisine 1 hafta önce başladık eylül 20 gibi transferim yapılacak kısmetse...sana şunu anlatmak isterim ilk önce hoca direk tüp bebek yerin doğal yoldan hamile kalmayı sağlamaya çalışıyo herşeyi adım adım ve güvenli bir şekilde tasarlıyo yani sırasıyla yapıyo yani öyle hemen pat diye tüp bebek yapalım vakit kaybetmeyelim demiyo çünkü adam bu işinin ehli sana tavsiyem yazılanları bir kenar bırak ve kendi araştırmalarınla karar ver ben bu batopiki erol beyin hastalarıyla konuşmak ve onun hastası olmak isteyenlere yardım etmek istediğim için açtım ama bazı arkadaşlar yok o iyidir yok bu iyidir demesi çok saçma ben hem muaynanede hemde şifada inanılmaz bir ilgi gördüm ve hiç bir zaman suratsızlık ilgisizlik söz konusu bile olmadı orada çalışanların hepsi profesyonel.erol hocanın sıradan kişilerle çalışabileceğinidüşünmek bile çok saçma bütün işlemlerimde hep gülr yüzlü personelle tedavi oldum ayrıca muaynanede çalışanlar ORTADA GEZİNENLER olarak adlandırılması çok ayıp ve çok basitçe onların hepsi bizlerle erol beyin arasındaki köprüdür ben ve erol beyin hastası olan bir sürü arkadaşlarım ondan ve ekibinden çok memnunuz...
Şunuda belirtmek isterim ki erol bey inanılmaz bir yoğun tempoyla çalışıyo ve bizlerle çok içli dışlı olmuyo olabilir evet bu işte psikolojide çok önemlidir ama biz bebeklerimize kavuşmak için en iyisini seçmek istedik ve drumuz çok tercih edilen bir dr olduğu için çok meşgul işini en güzel bir şekilde yapıp sonucu bekliyor ve herzaman telefonla durumumuzu soruyo bu bile yeter bence drlarımızdan çok fazla şey beklememeliyiz işini en iyi şekilde yapsın biz herşeye razıyız ama ben çok memnunum inşallah tüm tedaviye erol hocayla başlayanlarda en kısa zaman da bebişlerine kavuşurlar bu iş uzun zaman gerektiriyo ve sonuç negatif diye dr suçlamakta en kötü şeylerden biz tedbir alıyoruz takdir allahtan o ol dediği zaman olacak seninde aşılaman inşallah hayırlı uğurlu olur sonuç kötü çıksa bile azimle savaş ve sonunda bebişlerimize kavuşucaz allahın izniyle öptüm seni herzman sorularını yanıtlayailirim...

Sevgili Bebiskoya
Sanirim benim yazdiklarimdan alinmissin.Ben daha oncede Erol Beyin tup bebekte bir numara ve bir marka oldugunu defalarca yazdim.Ama diger yazdiklarimda abartisiz benim yasadiklarim.Ben tedavi sonucu pozitif olmayinca birakan insan degilim ben su anda bir merkezde 2 denememi yaptim tutmadi ve 3. denemeyede orda basladim.Neden mi verdigi guvenden dolayi.Cunku dr. elinden geleni yapti ve yapacak ama gitmeyen olmaayan bisey var o bulunup duzelecek ve benim de siram gelecekEger ben negatif sonucu alinca bu dr. kotu deseydim ayni yerde 3. yu olmazdim.Daha oncede yazdim benden guatr tahllilleri istedi yaptirin fakslayin dedi faksladim.Inan iki ay boyunca ha simdi ha yarin arariz ediler ve iki ay sonra biraz kizinca endokrin mrkzine basvurun dediler daha once yazdim simdi ayni seyleri yazmak istemiyorum.Yani Erol Hoca da bisey yok bir numara ama biyerlerde bir sorun var diyorum ve bunu sedece ben degil bicok kisi diyor eski yazi basliklarina bakarsan gorursun.Buna ragmen seni kirdiysam yine de ozur dilerim kimseyi kirmak karalamak uzmek niyetinde asla degilim ne gerek var ki

tşk açıklamaların için bebişko sana tekrar bazı şeyler soracağım.mesela demişsin ya hoca normal yollarla hamile kaldırmaktan yana diye ama yaş faktörüde önemli değilmi ben mesela 33 yaşındayım ve kendi halinde denedik ama olmadı yumurtlama için ilaç içtim çatlatma iğnesini düzenli olamadım belki ama yani yeni baştan tedaviyle uğraşmak istemiyorum aşılamayı denemek istiyorum tabi muayeneden sonra hocanın görüşüde önemli.sana sorum şuydu hoca muayeneyi ege üniv.de yapıyor anladığım özel şifada diğer aşılama işlemlerini yapıyor.sen yaptırmışsın aşılama işleemini özel hastane olduğu için çok fark alıyorlarmı yada hoca ayrı bir ücret alıyomu aşılama için senin dileklerine katılıyorum inş en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize çabalarımız boşa çıkmaz canım...

Kızlar ben de Şifa'da tedavi görüyorum. İlk denememiz geçen yıl olmuştu. 3gün önce 2.tedaviye başladık. Erol Bey'le ilgili okuduklarım birbirinin zıttı gibi olsa da, hepsine katılıyorum. İşinde çok iyi olduğu doğrudur. Bunu ölçüp tartmak haddim değil. Ancak hastanede öyle bir sistem kurmuşlar ki dr. görmek mucize.Arada hemşireler ulaklık yapıyor. Hocanın muayenehanesinden hastalarına aynı muamele mi yapılıyor bilemiyorum ama ben ilk tedavimde kendisini 3 defa gördüm. Tanışma- yumurta toplama- transfer. İşler kulaktan kulağa oyunu gibi ilerliyor. Geçen gün hemşire hanıma da söyledim zaten sonra bizi, Levi Bey var orda dr. onunla görüştürdü. Çok iyi ilgilendi ne merak ediyorsam güzelce anlattı. Bana hak verdi ama yoğunluklarından bahsetti.İlgiyi talep etmeden sunmuyorlar. Diğer özel hastanelerin ssk ile anlaşması iptal olduğu için 2. kez buraya geldim. Gerçi hastanenin güvenilirliğine çok inanıyorum.Bu da tercihimde sebep oldu. İlgi çok önemli ama o Erol Bey'de yok.-en azından şifa'dayken- Ancak ilgiden de daha önemlisi bu iş için gerekli tecrübe, bilgi ve beceri. İşte bunlar Erol bey'de var. Zaman zaman tepem atsa da sabrediyorum.İşlerini iyi yapsınlar, Allah'da nasip etsin. Gerisi önemli değil benim için. herkese sevgiler. görüşmek üzere.

Kızlar merhabaaaa.yarın aşılama için Erol bey start veriyor.Gerçi yarın sadece muayene olucam onu da Cengiz Bey yapıcakmış durumu Ero beye bıldırecekmış o da ılç verecekmiş vs.Herhalde yumurtaları uyarmak için di mi?Ya Erol beye aşılama yaptıranlar:.
1-Şifada mı yapıyor onu da?
2-Ne kadar ücret alıyor?Historoskopi için 400 ytl almıştı bizden.
3-Aşılama esnasında canınız acıdı mı

Herhalde 1 ya da 2 Eylülde falan olacak benım aşılamam.lütfen dua edin ben hepimiz için ediyorum.Allahım isteyen kımsenın kucağını boş bırakmasın.

kotyora mrh bende aydınlıyım ve ilk defa gideceğim erol beye ama bu yazılanlardan sonra insanın kafası karışıyor doğrusu.bazıları konuşabiliyosun seni aydınlatıyor diyor sende görmek zor erol beyi diyorsun bende eylül ayında aşılama için gideceğim özel muayene olmak istiyorum kendisine ki işlemlerde belki görebiliriz kendisini ilk önce aslında hastanın psikolojisi önemli güvenmesi önemli doktoruna bu işte ben daha öyle bir doktor bulamadım inş konuşmalarıyla bizi aydınlatır.sana iyi şanslar diliyorum.inş sonuca ulaşırız hepimizde

Kızlar merhaba.bugün tekrar gittim Erol Bey'e.1 Eylül p.tesi yani Ramazanın ilk günü şifada aşılamam yapılacak.Dualarınızı eksik etmeyin.sevgiler...

Arkadaşlar bende Erol Hocanın hastasıyım. Sayesinde oğlum Çınar'ıma kavuştum. Kendime yaptığım en büyük iyilik Erol Hoca'mın hastası olmaktı. Hepinize sevgiler.....

mrh xeno ne güzel sen güzel bir sonuca ulaşmışsın darısı başımıza sana bu konuyla ilgili bazı şeyler soracağım.aşılamayı birebir hoca kendisi mi yapıyor ve mesela benim eşimin bazı tereddütleri var ya başkasının spermleriyle karıştırılırsa diye.alınan spermleri sana ulaşasıya kadr takip edebiliyormusun ve ne kadara mal oldu gerçi ben kamuda çalışıyorum ekstradan ücret ödedinmi muayene ücretleri hariç tabiki beni aydınlatırsan sevinirim bende bu ay ilk defa gideceğim kendisine bizimde 3 yıldır olmuyor ama bir sorunda yok aşılamayı istiyoruz.

merhaba canım erol hoca muaynaneden başka bir yerde hasta bakmıyor üniversitedede bakmıyor artık ve aşılamadan önce onunla birlikte çalışan dr cengiz bey seninle ilgileniyor ve hocaya rapor verip akşam seni arayıp bilgi veriliyor bunları yapmasının sebebide çok aşırı hatta aşırının aşırısı yoğun olmalarıdır.adam artık yetişemiyo bile ilk kontrolü o yapıyo ve diğer dra teslim ediyo ve o dr sadece yumurta takibi yapıp hocaya bildiriyo yani cengiz abi arada bir köprü ama aşılamayı şifada hoca yapıyo sanırım aşılama ücreti hoca parasıyla birlikte ilaçlar hariç 700 falan tutuyo ama bilmiyorum eşim sölemiyo.sperm karışma gibi bir olay asla olmaz zaten çok güzel bir hastane merak etme ben 2 tane aşılama yaptırdım ve prensesler gibi ağırlandım memnun kalacağını garanti ederim ve acı falan duymuyosun 2 dakikada sürüyo zaten bir tek spekulum la rahim açılırken biraz gerile bilirsin ama herşey yolunda gidecek emin ol .bu arada erol hoca hemen işini yapıp çıkmak isteyecektir yani öle çok konuşmasını bekleme ama emin olabilirsin süper bir hocanın elindesin allah bebişine kavuştursun inşallah...

merak etme canım o zaten tedaviye nasıl karar vereceğini bilir senin sorunun farklı olabilir ve direk tüp diyyebilir aşılama yapabilir yani bunu o bilecek sen yine yaptığın denemeleri mutlaka anlat hocaya o seni aydınlatacaktır.hoca muaynanede bakıyor üniversitede deği.hoca parası alıyomu almıyomu hiç bilmiyorum canım dedimya eşimin muhasabecisi hallediyo onu ama sen rahat olmalısın..biraz fedakarlık yapmamız gerekebilir bebeklerimize kavuşmak için e bide en iyi hocada muayne olmak biraz masraflı olabiliyo bunları göze almalıyız eğer en iyisi olsun diyosak umarım en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimizea.s.

Kızlar merhaba.bugün tekrar gittim Erol Bey'e.1 Eylül p.tesi yani Ramazanın ilk günü şifada aşılamam yapılacak.Dualarınızı eksik etmeyin.sevgiler...

gabbanacım üst tarafta yazdığım şeyler belki seninde sorularına cevaptır...yinede sorularınız olursa cvaplarım seve seve herkezze hayırlı tedaviler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…