egeyi hiç tavsiye etmem orda durum dahada beter bir ay önce ikinci tüp bebeki orda denedimaşırı kalabalık birde çok acı çektimne erol beyde nede egede yavruma kavuşamadım şimdi merkez arıyorum
bebişko sen bu konuda deneyimlisin banada bilgi verirmisin ben erol hocaya başlayacağım bu ayda aşılama içinevet canım raporları onlar üniversiteden hallediyolar yani senin haberin bile olmuyo ve bütün muaynane olsun özel şifa olsun hepsinin ilgi ve alakasına hayranım.muaynanede zaten evin gibi oluyo hemşiresinden tut sekreterine kadar okadar güler yüzlü ve motive edicilerki anlatamam bn çok gülüyorum orda hiçbir stresim kalmıyo erol hocaya gelince hayatımda bukadar şeker espirili bir adam görmedim muayne ederken bile şaka yapıyo ki okadar yoğun olmasına rağmen sana çok vakit ayırıyo istediğin soruyu sor istersen çok bilmişlik tasala gülümseyerek sanki sinirleri alınmış gibi cevap veriyoo e zaten bilgisine denecek söz yok bence sen de sorma bunu çünkü adam ege üniversitesi tüp bebek merkezinin bölüm başkanı,...........
en son uluslararası infertilite ve üreme endokrinolojisi kongresin,n başkanlığını yaptı internette google dan araştırabilirsin yani böyle ben çok memnunum ve ayrıca bizim kalabalık bir gurubumuz var erol hocanınn aşılama yaptığı hastaları olarak msn de sürekli görüşüp birbirimizi hep haberdar ediyoruz yani iyiki hocamın hastasıyım ve aşılama günü aynı güne denk gelen arkadaşlarla bile bizi yan yana odalara yatırıp motive olmamızı sağlıyo benden anlatması bu kdar sen bilirsin tatlım ama pişman olmazsın biz hiç değiliz raporu ege üniversitesinde protokol numarası verip kendisi hallettiriyo hoca merak etme
bebişko sen bu konuda deneyimlisin banada bilgi verirmisin ben erol hocaya başlayacağım bu ayda aşılama için
mrh xeno ne güzel sen güzel bir sonuca ulaşmışsın darısı başımıza sana bu konuyla ilgili bazı şeyler soracağım.aşılamayı birebir hoca kendisi mi yapıyor ve mesela benim eşimin bazı tereddütleri var ya başkasının spermleriyle karıştırılırsa diye.alınan spermleri sana ulaşasıya kadr takip edebiliyormusun ve ne kadara mal oldu gerçi ben kamuda çalışıyorum ekstradan ücret ödedinmi muayene ücretleri hariç tabiki beni aydınlatırsan sevinirim bende bu ay ilk defa gideceğim kendisine bizimde 3 yıldır olmuyor ama bir sorunda yok aşılamayı istiyoruz.
tşk açıklamaların için bebişko sana tekrar bazı şeyler soracağım.mesela demişsin ya hoca normal yollarla hamile kaldırmaktan yana diye ama yaş faktörüde önemli değilmi ben mesela 33 yaşındayım ve kendi halinde denedik ama olmadı yumurtlama için ilaç içtim çatlatma iğnesini düzenli olamadım belki ama yani yeni baştan tedaviyle uğraşmak istemiyorum aşılamayı denemek istiyorum tabi muayeneden sonra hocanın görüşüde önemli.sana sorum şuydu hoca muayeneyi ege üniv.de yapıyor anladığım özel şifada diğer aşılama işlemlerini yapıyor.sen yaptırmışsın aşılama işleemini özel hastane olduğu için çok fark alıyorlarmı yada hoca ayrı bir ücret alıyomu aşılama için senin dileklerine katılıyorum inş en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize çabalarımız boşa çıkmaz canım...
Kızlar merhaba.bugün tekrar gittim Erol Bey'e.1 Eylül p.tesi yani Ramazanın ilk günü şifada aşılamam yapılacak.Dualarınızı eksik etmeyin.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?