Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Bebişko yanılmıyorsam 1 kere hamile kaldın diye hatırlıyorum.sonra ne oldu peki?üzmek istemem ama anlatır mısın?

Kızlar içiniz rahat olsun spermlerin karışmaması konusunda.Erol bey benim de doktorum,mikroenjeksiyon uygulandı bana.20 gün önce doğum yaptım.Ve bebeğim babasının kopyası.Allah nasip ederse inşallah sizler de göreceksiniz ya kendinizin ya da eşinizin kopyalarını.Allah en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah.

inş senin gibi allah bizede nasip eder bebeklerimize kavuşmayı diamond.hiç deneme yapılmadığı için insanını tereddütleri oluyor tabiki

d-gabbabana sana aşılama konusunda bir şey soracağım iğne vuruldum dedin ya yumurtaları izlemeleri için seni kaç günde bir çağırdılar bakmaya.ben il dışından geleceğimden dolayı ne kadar sürer acaba bu işlem ona göre izin alacağım onu belirlemek istiyorum bu konuda aydınlatırsan sevinirim.

Bebişko yanılmıyorsam 1 kere hamile kaldın diye hatırlıyorum.sonra ne oldu peki?üzmek istemem ama anlatır mısın?

a.s.merhaba tatlım evet ilk aşılamam tutmuştu fakat hemen düştü sebebide benim çok fazla strese girmem tuttumu,tuttuysa ne kadar sayı artacak eyvah 2 gün sonra değer artmazsa diye kendimi yedim ve sonra 3.hafta da düşük oldu yani bu gebeliği kendi kendime yok ettim drumda öle dedi bu iş stresle olmaz dedi ssonrada 2. aşılamada olmadı şimdi de direk tüp bebek istedim hiç aşılamayla uğraşmak istemedim.bakalım şimdi bu gün yarın adet olcam ve iğnelere başlıcaz kısmetse sonrada yumurta yoplama ve transfer...yani benim yolum böyle umarım allah en kısa zaman da bebişlerimize bizi kavuşturur..
burdan çıkaracağımız şey şu herşey bizim elimizde oluşmuş gebeliği biz de yok edebiliyoruz vesveselerimiz yüzünden bu yüzden rahat olalım hiç kafamıza takmayalım ki bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun..:CüvCüv:

kafamçokkarıştıkızlar ben tüp bebek tedavisine 1 ay rötarlı başlıycam çünkü kistim vardı ve bugün erimediğini söyledi erol hoca hemen o kisti almamız lazım dedi yoksa zaman kaybederiz dedi ve bugün şifada benim kistimi aldı ama ben bitik durumdayım çok acıdı anestezi de almadım ama mahfoldum..ertelendiğinemi üzüleyim,canım acıdığınamı....işte böyle şimdi bugün doğum kontrol hapına başladım 21 gün sonra başlıyoruz tabi kısmetse bende durumlar böyle ama o ameliyathane yi görmek biraz psikolojimi bozdu ama herşeyde vardır bir hayır diyorum sizi çok öpüyorum...:ecrin_bebek:Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar merhaba bende erol beyin hastasıyım. eşimde bende bütün testleri yaptırdık ikimizdede bir problem çıkmadı erol bey aşılamaya karar verdi 2 eylül tarihinde aşılamam oldu 17 eylülde kan testi yaptıracağım dünde prengly 5000 vuruldum ve gögüslerimde karıncalanmalar oluyo ve de sızlamalar acaba bu belirtiler ignelerin etkisimi yoksa hamile olabilirmiyim sizce

kaydirigubbakcemile2merhabalar canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur..bu belirtiler ilaçların etkisi canım zaten gebelik hemen belirti vermez vermesi için adetin 10 gün falan gecikmesi gerekiyo ama biz adetten önce sonucu alıyoruz aşılama olduğu için..bu arada sana bir tavsiyem var sakın stres yapma ve erken idrar testi yapma çünkü ilaçların etkisiyle 2.çizgi belirgin çıkabilir bu seni yanılt masın çünkü biz çok yaşadık bu hüsranı ama en garantilisi kan testi dediği tarihte yaptırdığın zaman herşey belli olacak canım inşallah ilk denemede kavuşursun bebişine dualarımız sizinle öptümŞeniz

çok teşekkür ederim bebişko insan dayanamıyor ister istemez stres yapıyor teşekkür ederim tavsiyelerin için birde sivilceler çıktı alnımda vede ayaklarımda ara ara üşümeler oldu bunlarda beni korkutuyo açıkçası adet olduğum zaten olan şeyler umarım hayal kırıklığına uğramam herşeyin hayırlısı hepimiz için öpüyorum

adet olduğum zaman yazacaktım yanlış oldu

anladım bitanem ama nolur stre yapma bu belirtiler hamileliktede yaşanabiliyo adet olacakmışsın gibi ağrılar göğüste değişmeler ama tabi herşey testte belli oluyo umarım senin bebişin seninledir canım benim bol şanslar a.s.

Merhaba ben de Erol Hoca'nın hastasıyım.Bugün transferimin 7.günü.Hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok.Belim ağrıyor yalnızca.İyi haberlerinizi bekliyorum.

dün hcg ye baktırdım 10.3 çıktı sanırım kımyasal gebelık(((

:teselli:tatlım benim sakın üzülme ve hemen öyle umutsuzluğa kapılma nolur bazen birden yükseliyo bunun örneklerini hepimiz biliyoruz ama stres yapma eğer yeni oluşan bir gebelik varsada onu etkilersin biraz daha bekle ve yarından sonra bi daha baktır beta hcg ye çok öptüm haberlerini bekliyoruz:):ecrin_bebek:

Merhaba ben de Erol Hoca'nın hastasıyım.Bugün transferimin 7.günü.Hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok.Belim ağrıyor yalnızca.İyi haberlerinizi bekliyorum.

a.s.sanırım balıkesirden yazıyosun bende balıkesirliyim merkez den ama iş nedeniyle 1 senedir manisadayız sen de merkezden misin... bu arada hemşeri görünce senin durumunu unttum, transferin hayırlı olsun umarım bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar bel ağrısının güzel bir belirti olduğunu biliyorum inşallah pozitif sonuç alırsın tatlım bu arada sizin sorununuz neydi kendine iyi bakŞeniz

MAALESEF KIZLAR sabah hastalandım.yok bebiş memiş:)

:a015:çok üzgünüm inan bana en az kendime üzüldüğüm kadar üzülüyorum bu haberleri duyunca ama nolur üzülme herşeyde vardır bir hayır baka ben tüp bebeğe geçtim aşılamalar olmayınca daha önün de uzun yollar var eminimki kavuşacaksın bebişine seni çok öpüyorum nolur üzülme byy:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…