d-gabbabana sana aşılama konusunda bir şey soracağım iğne vuruldum dedin ya yumurtaları izlemeleri için seni kaç günde bir çağırdılar bakmaya.ben il dışından geleceğimden dolayı ne kadar sürer acaba bu işlem ona göre izin alacağım onu belirlemek istiyorum bu konuda aydınlatırsan sevinirim.[/QU
Valla ben adetimin 3.günü gittim ilk,ve o gün Fostimon 75 iğneye başladım hemen ilk 2 gün 2 doz vuruldum.daha sonra tam 1 hafta sonra gittim.Çarşamba günüydü p.tesi de aşılama yapıldı.yani 2 kere gittim.ama bu kişiye göre değişir tabi.yumurtalarının olgunlaşmasına bağlı.
Bebişko yanılmıyorsam 1 kere hamile kaldın diye hatırlıyorum.sonra ne oldu peki?üzmek istemem ama anlatır mısın?
arkadaşlar merhaba bende erol beyin hastasıyım. eşimde bende bütün testleri yaptırdık ikimizdede bir problem çıkmadı erol bey aşılamaya karar verdi 2 eylül tarihinde aşılamam oldu 17 eylülde kan testi yaptıracağım dünde prengly 5000 vuruldum ve gögüslerimde karıncalanmalar oluyo ve de sızlamalar acaba bu belirtiler ignelerin etkisimi yoksa hamile olabilirmiyim sizce
adet olduğum zaman yazacaktım yanlış oldu
dün hcg ye baktırdım 10.3 çıktı sanırım kımyasal gebelık(((
Merhaba ben de Erol Hoca'nın hastasıyım.Bugün transferimin 7.günü.Hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok.Belim ağrıyor yalnızca.İyi haberlerinizi bekliyorum.
MAALESEF KIZLAR sabah hastalandım.yok bebiş memiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?