gabbanacım üst tarafta yazdığım şeyler belki seninde sorularına cevaptır...yinede sorularınız olursa cvaplarım seve seve herkezze hayırlı tedaviler...
mrh xeno ne güzel sen güzel bir sonuca ulaşmışsın darısı başımıza sana bu konuyla ilgili bazı şeyler soracağım.aşılamayı birebir hoca kendisi mi yapıyor ve mesela benim eşimin bazı tereddütleri var ya başkasının spermleriyle karıştırılırsa diye.alınan spermleri sana ulaşasıya kadr takip edebiliyormusun ve ne kadara mal oldu gerçi ben kamuda çalışıyorum ekstradan ücret ödedinmi muayene ücretleri hariç tabiki beni aydınlatırsan sevinirim bende bu ay ilk defa gideceğim kendisine bizimde 3 yıldır olmuyor ama bir sorunda yok aşılamayı istiyoruz.
mrh xeno ne güzel sen güzel bir sonuca ulaşmışsın darısı başımıza sana bu konuyla ilgili bazı şeyler soracağım.aşılamayı birebir hoca kendisi mi yapıyor ve mesela benim eşimin bazı tereddütleri var ya başkasının spermleriyle karıştırılırsa diye.alınan spermleri sana ulaşasıya kadr takip edebiliyormusun ve ne kadara mal oldu gerçi ben kamuda çalışıyorum ekstradan ücret ödedinmi muayene ücretleri hariç tabiki beni aydınlatırsan sevinirim bende bu ay ilk defa gideceğim kendisine bizimde 3 yıldır olmuyor ama bir sorunda yok aşılamayı istiyoruz.
sağol gabbana numarayı vermişsin hocanın sana bir sorum daha var peki ben burdan sevklimi gelsem ne dersin.yani tahlil filan yaptırırsa gerk olurmu acaba[/QUOTE
nlg cim hoca ilk muayeneyi de kendi yerinde yapıyor Alsancakta yani.şifada sadece operasyonları yapıyor.Sen bence sevk getir gene yanında.çünkü ilk gittiğinde kesin hormon ve kan tahlilllerini isteyecek.bu arada önceden yaptırdıkların varsa onları da götür yanında istıyorlar çünkü aradakı farka bakmak için.gerçi testleri yaşadığın yerde de yaptırıp faxlayabiliyosun.erol bey bakıp daha sonra senı arıyo hemşire telefonla.Rapor işini ben de tam bilmiyorum ama yazdım daha önce de,Bebişkonun yazığı gibi sanırım sen hiç karışmadan hocanın ekibi egeden kendi hallediyor o işi.ama önce cash verıyosun herşeyi cebinden.şifada da emekli sandığı işlemıyo bu tür işlere yanı sadece şifanın kendi dr u yaparsa geciyo sevkin.ama tahlillerini heryerde yaptırabilirsin.
TŞK canım beni aydınlattığın için il muayenenin hocanın yapması gerek tabiki ama bu muayene esnasında aklımıza takılan sorular konusunda rahatça sorabiliriz herhalde hocaya değilmi.benim eşim çok hassas bu konuda yani doktora güvenme konusunda yeterince tatmin olmadımı doktordan devam etmiyor mesela bırakıyor ondan dolayı çok tedirginim.mesela randevu alırken özelden ege üniversitesinimi aramamız gerekiyor sende numarası vardır verebilirsen sevinirim.ilk gittiğinde şifadamı muayene ediyor.inş sende ve hepimizde kavuşuruz bebişlerimize en kısa zamanda.
Kızlar yarın sabah 11 de Şifa'da olacağım aşılama için.Dua edin banaaadönunce yazarım nasıl geçtiğini sevgiler...
Kızlar yarın sabah 11 de Şifa'da olacağım aşılama için.Dua edin banaaadönunce yazarım nasıl geçtiğini sevgiler...
Dualarımız seninle canım inş bir an önce kavuşursun.emeklerin boşa çıkmaz umarım ama sen sonuç ne olursa olsun moralini yüksek tut.öptüm seni ayrıca verdiğin bilgiler için çokkkkk tşk ederim.bana gelince işlemin nasıl yapıldığını ve sana ulaşasıya kadar olan bölümü anlatmanı bekliyorum.
Kızlar yaaa bi de şey geldi aklıma Erol bey aşılam öncesi hiç bakmadı ultrasonla falan.çatlamıştır herhalde di mi yumurtalar.off ne bilim Erol beyin tecrübesine emanet ettim artık kendimi.size aşılama yaparken bakmış mıydı yumurtalara?
bebişko bu konuda ne kadar çok bilgin var yada tecrübemi desem acaba senin yazdıklarından bahsediyorumda eşime hani inansında gidelim erol hocaya diye ama hala bana bak kendileri takip edebilmişlermi spermlerin kendisine ulaşması konusunda tam açıklama yapmamış diyor yani yaşanmadan zor gibi görünüyor.ama gideceğiz hocaya sor dedim bende bu tereddütlerini en iyi cevabı ondan alırsın dedim.[/QUOTE
Canım sperm muhabbetini biz de yaptık eşimle.hatta tam enjekte edecekti Erol bey hemşire karşıdan şırıngayı gösterip ....... hanım eşinizin spermleri dedi.Valla dedim burdan bakınca tanıyamıyorum:)) herhalde bizimkilerdi:)) :dilcikar:
bebişko bu konuda ne kadar çok bilgin var yada tecrübemi desem acaba senin yazdıklarından bahsediyorumda eşime hani inansında gidelim erol hocaya diye ama hala bana bak kendileri takip edebilmişlermi spermlerin kendisine ulaşması konusunda tam açıklama yapmamış diyor yani yaşanmadan zor gibi görünüyor.ama gideceğiz hocaya sor dedim bende bu tereddütlerini en iyi cevabı ondan alırsın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?