- Konu Sahibi seneyebelki
-
Inşallah bende gitmeyi düşünüyorum artık 1.5 sene oldu gitmeyelieşimin değerleri biraz düzelsin de allah kerim
Yadee Dna düzeldikten sonra 6 ay normal bekleyin dediği için bişey yaptırmadık cnm biz. Ondan önce 3 tüp 3 aşılama yaptırmıştık. Bitkisel şeyler denedik bu ay önümüz ay için tesir ediyormuş bakalım. Regl olunca gidicem tekrar dra. Bi sorun yoktu en son ama stresten sorun çıkmadıysa tabi. Belki yumurta takibi önerir
Yadee Dna düzeldikten sonra 6 ay normal bekleyin dediği için bişey yaptırmadık cnm biz. Ondan önce 3 tüp 3 aşılama yaptırmıştık. Bitkisel şeyler denedik bu ay önümüz ay için tesir ediyormuş bakalım. Regl olunca gidicem tekrar dra. Bi sorun yoktu en son ama stresten sorun çıkmadıysa tabi. Belki yumurta takibi önerir[/QUOTo
once bı yumurta takıbı falab yaptır sonrasına da artık gonlunden ne gecıyosa onu yap.belkı bu sefer tupte tutar.hersey nasıp kısmetya .hıc bı sebep yokken bıle ınsanların cocugu olmuyo tup bıle tutmayanlar var.elımızden gelenı yapııcaz.gerısı taktır.hıcbısey dıyemıyoz
Merhaba kızlar. Bizde kaan hocayla mail yoluyla baya bi mailleri bize dna hasar testi ve spermiyogram yaptırmamızı söyledi dna hasar testi % 26 çıktı spetmiyogram testimiz gayet iyi normal değerlerde Sperm sayısı 160 milyon morfoloji % 7 ileri hızlı % 70 çıktı. Kaan hoca emodex ve Klomen verdi bir ay sonra ilk kontrolümüz var. 2 aşılama 2 negatif tüp bebek denememiz var embiryolarımıZ ikinci kalite 3. Gün embiryosu oldu hep kalitesiz embiryolar oldu. Bakalım kaan hoca neler diyecek...
Evet canım değerler iyi ama ona rağmen ne tuple oldu ne de normal oluyor ne yapacağımız ı bizde şaşırdık inşallah kaan hoca uğurlu gelir. Sizde hasar kaç canım, kaç yıldır olmuyor? Bizim 4.5 yıldır olmuyordegerlerınız gayet ıyımıs aslında canım.dna da duzelınce ınsbazen gercekten anlıyamıyoz .bu degerlerden cok daha azıyla hamıle kalanlar var.herseyın bı vaktı zamanı var.ozman kadr uğrısıcaz.
Evet canım değerler iyi ama ona rağmen ne tuple oldu ne de normal oluyor ne yapacağımız ı bizde şaşırdık inşallah kaan hoca uğurlu gelir. Sizde hasar kaç canım, kaç yıldır olmuyor? Bizim 4.5 yıldır olmuyor
Aynen canım tüp bebek yıpratıcı bi süreç inşallah gerek kalmadan bu tedaviler sayesinde hamile kalırız yaza kadar bu şekilde deneyeceğiz olmazsa artık 3. Tüpe geçeriz allah nasip ederseya aslında bız yenı evlıyız. 1.5 yıl ama yas buyuk olunca dırek tupe yonlerdırdıler.36 yasındayım ben dna hasarımız %44 tu 3 ay sonunda %15 oldu.cumaya kaan hocadan cevap gelcek ona gore neyapcagımızı oğrencez.ya ıste bu ısler gercekten nasıp.sızın durumunuz ıyı ama ıste olmayınca olmuyo.ama ıns kaan hoca vesılemız olur.bızder ıkı tup yaptırdık 5. gunede gıttı bırınde kımyasal bırınde hıc tutmadı.tup bebek cok zorya ıns bı daha gerek kalmaz
Aynen canım tüp bebek yıpratıcı bi süreç inşallah gerek kalmadan bu tedaviler sayesinde hamile kalırız yaza kadar bu şekilde deneyeceğiz olmazsa artık 3. Tüpe geçeriz allah nasip ederse
Hoşbuldum canım muhtemelen 6 ay kadar bekleyin der galiba zaten bizde yaza kadar beklemeyi düşünüyoruz iki negatif tüp üstünden zaman geçsin diye beklerken araştırma sonrası kaan hocayı buldum ve mail attım belki de vardır bir hayır inşallah kaan hoca hepimize uğurlu gelir
Amin M maybe00 bende öyle yapmayı düşünüyorum önümuzdeki ayin ilk haftasında inşallah genarta gidip tahlil vs yaptıracak eşim. Kaan hoca öyle istedi. Ona göre tedavinin gidişatı belli olacak. Bizde kendimize seneye Mayısa kadar zaman tanıdık. Ondan sonrası tüp bebek. Inşallah gerek kalmaz hiç birimize. Bu cuma mi kaan hoca cevap verecek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?