Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Inşallah bende gitmeyi düşünüyorum artık 1.5 sene oldu gitmeyeli eşimin değerleri biraz düzelsin de allah kerim

benım arkdsımın 2.5 yıl cocugu olmadı sebesızdı.ama hep doktora gıttı kolmen falan kullanmıs.sımdı cocugu var.tabı kısmet ama uğrasmak gerekıyo.gercı uğrasıyoz ıkıtup yaptırdık bır hıstroskopı gecırdım ama nasıp nezaman bılmıyoz oyuzden mucadeleye devamcanım ıns esının degerlerı duzelır .umarım hersey ıyı olur

M maybe00 Yadee Tşk arkadaşlar. Morfoloji benim canımı sıkıyo ekimin ilk haftası tekrar tahlil istedi Kaan hoca sonuca göre tüp bebeğe mi geçsem diye düşünmeye başladım

M maybe00 Yadee Tşk arkadaşlar. Morfoloji benim canımı sıkıyo ekimin ilk haftası tekrar tahlil istedi Kaan hoca sonuca göre tüp bebeğe mi geçsem diye düşünmeye başladım

tamam ıste dna duzelsın dıye tedavı oluyoz.ben 36 yasındayım 2 tup yaptık olmadı.sorun cozulmeyınce tupte tutmuyo.yasın kac bılmıyorum ama tupteede mucıze olmuyo.ben seneye kadr beklıycem tedavıyı.ıyı dusun derım ve sabırlı ol cunku tup bebek zorya bıde sonucu kotu olunca umutlarda yıkılıyı.sımdı umıdımız var.gorelım mevlam neyler neylerse gusel eyler

M maybe00 Bizim dna düzeldi zaten 3 ay önce. Sayıda ve morfolojide değişiklik yok. Kaan hocada tüpe geçeriz dedi en son msjda. 27 yaşındayım ben. Morfoloji tedavisinden çok bişey beklenmiyormuş zaten . O yüzden ekimden sonra planlama yapmak lazım gibi duruyo. ️Inş o zamana kadar Rabbim verir de. Gerek kalmaz

Amin M maybe00 Allah Kerîm 'O' zamanı bilir. Inşallah bizde o zamana kadar sabırlı oluruz.

Rose5588 yaşın genç yumurta rezervinde sorun yoksa morfolojiyi ve hızı iyileştirmeye bakın.. inşallah olur kendiliğinden.. Tüp çok yorucu. Aşılama olmaz mı sizde?

Yadee Dna düzeldikten sonra 6 ay normal bekleyin dediği için bişey yaptırmadık cnm biz. Ondan önce 3 tüp 3 aşılama yaptırmıştık. Bitkisel şeyler denedik bu ay önümüz ay için tesir ediyormuş bakalım. Regl olunca gidicem tekrar dra. Bi sorun yoktu en son ama stresten sorun çıkmadıysa tabi. Belki yumurta takibi önerir

Hayirlisi inşallah. Sende epey uğraşmışsin tibben bebeğin olması için. Umarım doğal yolla kavuşursun..

Merhaba kızlar. Bizde kaan hocayla mail yoluyla baya bi mailleri bize dna hasar testi ve spermiyogram yaptırmamızı söyledi dna hasar testi % 26 çıktı spetmiyogram testimiz gayet iyi normal değerlerde Sperm sayısı 160 milyon morfoloji % 7 ileri hızlı % 70 çıktı. Kaan hoca emodex ve Klomen verdi bir ay sonra ilk kontrolümüz var. 2 aşılama 2 negatif tüp bebek denememiz var embiryolarımıZ ikinci kalite 3. Gün embiryosu oldu hep kalitesiz embiryolar oldu. Bakalım kaan hoca neler diyecek...

degerlerınız gayet ıyımıs aslında canım.dna da duzelınce ıns bazen gercekten anlıyamıyoz .bu degerlerden cok daha azıyla hamıle kalanlar var.herseyın bı vaktı zamanı var.ozman kadr uğrısıcaz.

Evet canım değerler iyi ama ona rağmen ne tuple oldu ne de normal oluyor ne yapacağımız ı bizde şaşırdık inşallah kaan hoca uğurlu gelir. Sizde hasar kaç canım, kaç yıldır olmuyor? Bizim 4.5 yıldır olmuyor

ya aslında bız yenı evlıyız. 1.5 yıl ama yas buyuk olunca dırek tupe yonlerdırdıler.36 yasındayım ben dna hasarımız %44 tu 3 ay sonunda %15 oldu.cumaya kaan hocadan cevap gelcek ona gore neyapcagımızı oğrencez.ya ıste bu ısler gercekten nasıp.sızın durumunuz ıyı ama ıste olmayınca olmuyo.ama ıns kaan hoca vesılemız olur.bızder ıkı tup yaptırdık 5. gunede gıttı bırınde kımyasal bırınde hıc tutmadı.tup bebek cok zorya ıns bı daha gerek kalmaz

Aynen canım tüp bebek yıpratıcı bi süreç inşallah gerek kalmadan bu tedaviler sayesinde hamile kalırız yaza kadar bu şekilde deneyeceğiz olmazsa artık 3. Tüpe geçeriz allah nasip ederse

Aynen canım tüp bebek yıpratıcı bi süreç inşallah gerek kalmadan bu tedaviler sayesinde hamile kalırız yaza kadar bu şekilde deneyeceğiz olmazsa artık 3. Tüpe geçeriz allah nasip ederse

bende oyle dusnuyom seneye kadr tedavıye devam edıp olmasa tup.cunku bı kac ayda olsun dıye ugrasuırsak strese gırecz kafamız rahat olsun.valla bazan aklıma gelıyo olsa ne gusel olur ama hayırlısı dıyıp umutla beklıyorum.zaman bırakalım bakalım ne olcak

Amin M maybe00 bende öyle yapmayı düşünüyorum önümuzdeki ayin ilk haftasında inşallah genarta gidip tahlil vs yaptıracak eşim. Kaan hoca öyle istedi. Ona göre tedavinin gidişatı belli olacak. Bizde kendimize seneye Mayısa kadar zaman tanıdık. Ondan sonrası tüp bebek. Inşallah gerek kalmaz hiç birimize. Bu cuma mi kaan hoca cevap verecek??

Yadee Evet baya uğraştık Rabbim mükâfatını verir inş en yakın zamanda.
M maybe00 Bende öyle düşünüyorum cnm kadın doğum Dru bakalım ne önerir
S Sky_sun Hoşgeldin aramıza sonuçlarınız gayet iyiymiş. Doğal yolla bekleyin diyebilir öneri olarak. İnş en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız

Hoşbuldum canım muhtemelen 6 ay kadar bekleyin der galiba zaten bizde yaza kadar beklemeyi düşünüyoruz iki negatif tüp üstünden zaman geçsin diye beklerken araştırma sonrası kaan hocayı buldum ve mail attım belki de vardır bir hayır inşallah kaan hoca hepimize uğurlu gelir

S Sky_sun Benimde öyle oldu ocakta tüp bebek tedavisi negatif olunca bunalıma ve arayışa girdim. Hep dua ettim ve karşımıza Kaan hoca çıktı. Umarım Rabbimin izniyle onun vesilesiyle bebişler gelsin artık

hadı bakalım senın ıcınde hayırılısı.tup bebek son care kı onuda denedık bıde tedavıyı deneyelım.hanı olmazsa tup bebek dıyıp umutlarımızı devam ettırelım.ama sımdı olmadı dıyıp dırek tupe gecıp yıne sonuc husran olursa ozaman yapacak bısey kalmıyo.sabırla beklıycez.bızımde cumaya cevao gelcek.hepmızın hakkında hayırılısı olur ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…