- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi seneyebelki
-
bız ayın 3 unde verdık 11 ınde cıktı sureklı maılımı baktım sabak baktım oglen sonu geldı.9 gunde cıktı yanı 250 tl odedık.kaan hocanın cevabını yazcam tabı ben burdn cok sey ogrendım kaan aydosuda burdan buldum oyuzden paylaşmak ıstıyorum.sızın hasar azmıs bakalım sızın sonuc ne oacak belkı sızınde dna duzelınce sayı artacak bu dna gercekten onemlıymısya.bızde ıkı tup denedık 5 .gunede gıttı ama olmadı.sayıda 43 mıldı en son tupte.yanı olmayınca olmuyo.ıns bıdaha tupe gerek kalmaz.obur ay bende gıtcem doktora klomen falan kullanayım.kullandıgım vıtamınlerle fshım falan cok ıyı.ben 36 yasındayım ama beklıycem.cunku fshım 8,75 ten ,6 ya dustu
Hadi hayırlısı.. bende Sperm sayısı artar diye umut ediyorum. Çünkü tüp bebek çok yorucu yıpratıcı.
Benim merak ettiğim bizden başka kimse teatrio kullanmıyor olmasineofertil veya emdonex niye yazmadı da teatrio [/QUOTE
aynen tup cok zor ve kocaman 0 alınca o yıkım nasıl zoedu.ama hayat devam edıyor mucadeleye devam.bence sıze en uygun ılac o oldugu ıcın vermıstır hoca.takma kfana bende bı ara acba dedım klomenle nasıl duzelcek dna ama duzelıyo ıste.sende once ALLAHA sonra hocaya guven nasıbımızde ne varsa onu yasıycaz elımzden gelenı yapıyoz gerısı taktırı ılahı.ıns hepmız ıcın ıyı seyler oılur.ben sızın ılaca baktım Q10 ıcerıklı oda antıoksıdan sanırım .bence cok taıkılma
Merhaba arkadaşlar
Eşimde 6 aydır Kaan hocaya tedavi oluyor.Henüz gebelik yok maalesef ama 6 ay normal yolla deneme önerisinde bulundu.3. ayımızdayız.İnş herkes güzel sonuçlar alır ve bizde anne olmanın mutluluğunu yaşarız
Bizim tedavimiz 3 yıla dayanıyo ama en son Kaan hocayı bulduk 3 tüp ve 3 aşılama sonrası.Sayılar çok değişmedi aslında ama DNA hasarı çok yüksek çıktı %85 hasarlı hatta kaan hoca ilk defa gördüm bu yükseklikte dedi ama çok şükür 2 ayda %13 e düştü. 10 defada tüp bebek deneseniz bu hasarla olmazdı demişti muayenede.Acaba tedaviye girmeden önce değerler kaçtı ve şimdi kaç oldu?
Kaan hoca size 6 ay deneyin mi dedi?
Bizim tedavimiz 3 yıla dayanıyo ama en son Kaan hocayı bulduk 3 tüp ve 3 aşılama sonrası.Sayılar çok değişmedi aslında ama DNA hasarı çok yüksek çıktı %85 hasarlı hatta kaan hoca ilk defa gördüm bu yükseklikte dedi ama çok şükür 2 ayda %13 e düştü. 10 defada tüp bebek deneseniz bu hasarla olmazdı demişti muayenede.
Maşallah çok.güzel bir düşüş olmuş hasarda. Sevindim adınıza bukadar kısa bir süre de.. peki hangi ilaçları nekadar aldı esin
Klomende kullandı menagonda değiştirdi sonuçlarına göre.peki sizde durum nedir?
Bizim tedavimiz 3 yıla dayanıyo ama en son Kaan hocayı bulduk 3 tüp ve 3 aşılama sonrası.Sayılar çok değişmedi aslında ama DNA hasarı çok yüksek çıktı %85 hasarlı hatta kaan hoca ilk defa gördüm bu yükseklikte dedi ama çok şükür 2 ayda %13 e düştü. 10 defada tüp bebek deneseniz bu hasarla olmazdı demişti muayenede.
Adetin ikinci günü gidersen direk tedaviye başlayabilirsin.
evet canım gıtcem ıns ıs yerınde suanda diğer arkds ızınlı umarım denk gelırde gıderım.ılce olunca hastaneye gıtmekte mesele.neyse hayırlıs artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?