Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Rose5588 O orkidecicek bizim durum sayı 2mil. hiz%10 dna hasarı %22 teatrio ve klomen gün aşırı yarım kullanıyoruz. Siz ne kadar kullandınız kaç zamanda değerler düzeldi. Bide sayıda degisiklik oluyor mu? Çünkü bende aşılama raddesine geldigimiz zaman tüp bebekten vazgeçeriz diye düşünüyorum çünkü çok yıpratiçi. Bizim değerler düzelir de kaan hocanin 6 ay deneyin demesini iple çekiyorum. Rabbim o günleri göstersin. Siz de bi yandan takviye yapsanız da kadin doktorunuz yumurta takibi filan yaptirsa? Biz teatrio eczanem.com dan aldık

Bizim bebişler çok Nazlı ya ne kadar uğraştitriyorlar bizler sopalıkkk

Son düzenleme:
Yadee Canım biz 10 Şubat'ta ilk ilacımıza başlamıştık. Klomen ve emodeksle. Daha sonra klomeni bırakıp menagon iğne. Ve sonuçta dna istenilen rakama indi %13. Sayıda bi değişiklik olmadı hep aynı morfolojide aynı. Haziran'dan itibaren Teatrio ve bu ayda trantal başlattı hoca. Çok şükür Haziran'dan itibaren normal deneyin dedi ama henüz bişey yok. Hatırladığım sizin dna çok bozuk değildi. Bizim %85 ti hoca gittiğimizde bu kadar bozuğunu hiç görmedim demişti düzelir demişti ama ben çok korkmuştum çünkü bu sonuçla 10 kerede tüp bebek yaptırsanız olmazdı dedi. Bu ay regl olursam inş bebiş vardır olmam ama olursam gidicem ben. Yumurta takibi istiyorum bakalım.
Ah bi gelse nazlı bebiş poposunu ısırıcam nerde kaldın sen diye. Rüyalarıma bile giriyo

kaan hocadan cevap geldı.dna duzelmıs 6 ay bekleyın ve Teatrio kullanın tabıkı sızın aradıgınız gıbı bende baktım hıcbıyerde yok ay sonu gelcekmıs.bızde ozaman kadr emeodekse devam edelım dedık oda antıoksıdant sonucta.yapacak bısey yok 10 gun var ozman kadr bısey kullanmasak olmaz

Maşallah. 6 ay ozaman yogun çalışma içine giriniz de hayırlı haberi alın. Bu arada teatrio ve klomene mi devam yoksa sadece teatrio??

Hiz ve Sayıda hiç mi değişiklik olmadı? Hasar düzeldi en azından şükür

Yadee Pek bi değişiklik olmadı malesef. Onlara takılmayın dedi hoca bakalım.
M maybe00 az önce bende ecza depolarını aramaya başladım Nevzat ecza deposu var dedi en yakın eczaneye gönderdi. Bende eczaneyle irtibata geçtim almaya gidicem. Sen hangi Şehirdesin bilemiyorum ama şansını dene derim

Maşallah. 6 ay ozaman yogun çalışma içine giriniz de hayırlı haberi alın. Bu arada teatrio ve klomene mi devam yoksa sadece teatrio??

sadece teatrio oada sımdılık yok ama gelene kadar emodeks var elımızdee onu kaullancaz oda antıoksıdant sonucta.bende antıoksıdant kullanıyom banada ıyı gelmıstı.bakalım bende bu ayaın sonunda hasta olursam doktor bana ne dıycek.yoğun calısmamız gerekıyo evet

ya bız doğudayız.ve ılcede pek bı sansıız yok anaca netten ıyıce arastırayım

ARKADAŞLAR İNŞALLAH BU YORUMUMU OKURSUNUZ
Selam arkadaşlar başlığı görünce hemen yazmak istedim. Ben yaklaşık üç buçuk dört senedir sebebi bilinmeyen kısırlık grubundaydım. Eşimin bütün tahlilleri normal çıkıyordu. Gittiğim bütün doktorlar bana yöneliyordu. Klomen kulllandım. Laparoskopi oldum her şeyim normal çıktı. Bir arkadaşın tavsiyesi ile üroloji uzmanı KAAN AYDOSa gittik. Meğer eşimde DNA HASARI varmış...Çok şükür eşim yaklaşık 6 ay ilaç tedavisi gördü. ve ben şu an HAMİLEYİM Nacizane benim tavsiyem eşinizin DNA HASAR TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA VE TÜP BEBEK DENEMEYİN. Çünkü bu hastalıkta aşılama ve tüp bebek tutmuyor maalesef arkadaşlar inşallah bu yorumumu okursunuz eğer içinizden birilerine yardımım dokunursa çok sevinirim. Kimin kime sebep olacağı belli olmaz. Yaratan Rabbim sebepleri de yaratıyor muhakkak. Allah hepinizin yardımcısı olsun...

kızlar bu arada sizin için çok sevindim teşhis tedavinin yarısından fazlasıdır!!!! bizde DNA hasarı %45 civarıydı. bütün yorumları okuyamadım ama aranızda %85 olan bile var. hiç üzülmeyin kaan bey ilaçla düzelir diyorsa güvenin. Allah'ın izniyle düzelir. ilaçları düzenli kullanın yaklaşık 2-3 ay önce ben de sizin gibi zihnimde acabalarla dolaşıyordum. tedavi sonlanınca kaan bey 6 ay içinde normal yolla çocuğunuz olur dedi. 3. ayda hamile kaldım. Allah hepinizin yardımcısı olsun. sorunuz olursa bana özelden yazabilirsiniz.

oncellıkle hayırlı olsu bızde ıkıtup denedık deddıgın gıbı tutmuyo.bızde kaan hocayı bulduk bızımde 3 ayımız bıttı dnası duzelmıs esımın beklıycez ıns bızım ıcın de .....yazmana cok sevındım cunku hepmızın kafasında soru ısaretlerı oluyo.umut oldun bıze.rabbım buyuk.ıns bebıgını saglıkla kucagına alırsın

L lila25 çok sevindim sizin adınıza. İnş sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bizim dna hasarımız 85 ti ve çok şükür 2-2.5 ay içinde %13 e düştü. Diğer değerlerinizi merak ettim Say'ı,morfoloji ve hızı. Bizede 3 ay önce normal yolla 6 ay deneyin dedi bu 3. Ayımız regl olmam inş. Hakkımızda hayırlısı

Yadee Sen nasılsın?Nasıl gidiyo?

Iyi elhamdullillah. Ilaclara devam işte. 2 hafta sonra genarta kontrol için çağırdı kaan hoca. Ben asil Sperm boyama vs testinden korkuyorum inşallah yapılarında bi bozukluk yok. Çünkü hasarimiz az .. acaba diyorum baş kuyrukda mi sorun vardı da değerlerde değişiklik olmadı bunca sene

Yazmana çok sevindim. Rabbim.bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..

Bizlere yeni bir umut penceresi açıldı:)

Kızlar size umut olmasına çok sevindim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim eşimin değerlerini yarın yazayım inşallah size. Cepten giriyorum yarın bilgisayardan bakarım. Tahlil sonuçları bilgisayarda. Hepinizi öpüyorum Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…