- 13 Ağustos 2015
- 468
- 301
- 23
- 36
- Konu Sahibi seneyebelki
-
kaan hocadan cevap geldı.dna duzelmıs 6 ay bekleyın ve Teatrio kullanın tabıkı sızın aradıgınız gıbı bende baktım hıcbıyerde yok ay sonu gelcekmıs.bızde ozaman kadr emeodekse devam edelım dedık oda antıoksıdant sonucta.yapacak bısey yok 10 gun var ozman kadr bısey kullanmasak olmaz
Yadee Canım biz 10 Şubat'ta ilk ilacımıza başlamıştık. Klomen ve emodeksle. Daha sonra klomeni bırakıp menagon iğne. Ve sonuçta dna istenilen rakama indi %13. Sayıda bi değişiklik olmadı hep aynı morfolojide aynı. Haziran'dan itibaren Teatrio ve bu ayda trantal başlattı hoca. Çok şükür Haziran'dan itibaren normal deneyin dedi ama henüz bişey yok. Hatırladığım sizin dna çok bozuk değildi. Bizim %85 ti hoca gittiğimizde bu kadar bozuğunu hiç görmedim demişti düzelir demişti ama ben çok korkmuştum çünkü bu sonuçla 10 kerede tüp bebek yaptırsanız olmazdı dedi. Bu ay regl olursam inş bebiş vardır olmam ama olursam gidicem ben. Yumurta takibi istiyorum bakalım.
Ah bi gelse nazlı bebiş poposunu ısırıcam nerde kaldın sen diye. Rüyalarıma bile giriyo
Maşallah. 6 ay ozaman yogun çalışma içine giriniz de hayırlı haberi alın. Bu arada teatrio ve klomene mi devam yoksa sadece teatrio??
ARKADAŞLAR İNŞALLAH BU YORUMUMU OKURSUNUZ
Selam arkadaşlar başlığı görünce hemen yazmak istedim. Ben yaklaşık üç buçuk dört senedir sebebi bilinmeyen kısırlık grubundaydım. Eşimin bütün tahlilleri normal çıkıyordu. Gittiğim bütün doktorlar bana yöneliyordu. Klomen kulllandım. Laparoskopi oldum her şeyim normal çıktı. Bir arkadaşın tavsiyesi ile üroloji uzmanı KAAN AYDOSa gittik. Meğer eşimde DNA HASARI varmış...Çok şükür eşim yaklaşık 6 ay ilaç tedavisi gördü. ve ben şu an HAMİLEYİMNacizane benim tavsiyem eşinizin DNA HASAR TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA VE TÜP BEBEK DENEMEYİN. Çünkü bu hastalıkta aşılama ve tüp bebek tutmuyor maalesef arkadaşlar inşallah bu yorumumu okursunuz eğer içinizden birilerine yardımım dokunursa çok sevinirim. Kimin kime sebep olacağı belli olmaz. Yaratan Rabbim sebepleri de yaratıyor muhakkak. Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Yadee Sen nasılsın?Nasıl gidiyo?
kızlar bu arada sizin için çok sevindim teşhis tedavinin yarısından fazlasıdır!!!! bizde DNA hasarı %45 civarıydı. bütün yorumları okuyamadım ama aranızda %85 olan bile var. hiç üzülmeyin kaan bey ilaçla düzelir diyorsa güvenin. Allah'ın izniyle düzelir. ilaçları düzenli kullanın yaklaşık 2-3 ay önce ben de sizin gibi zihnimde acabalarla dolaşıyordum. tedavi sonlanınca kaan bey 6 ay içinde normal yolla çocuğunuz olur dedi. 3. ayda hamile kaldım. Allah hepinizin yardımcısı olsun. sorunuz olursa bana özelden yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?