Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

MRBLAR.oncelıkle ALLAH hepmizın yardımcısı olsun.sızın sadce sayı azlıgıysa bence buyuk proplem degıl.benım esımde sayı ve morfolojı sorunu var.sayıyı proxed plusla 3 ayda falan 13 mılyondan 48 mılyona cıktı hatta morfolojıde % 4 olmustu.ama 2 .tup bebek yıne tutmadı.bende kaan hocayı buldum arastırırken .sadce sayı olsaydı proexd plusa devam ederdık ama morfolojı kotu olunca tup te tutmuyo.kaan hoca bunun ıcın klomen ve emodex verdı.emodexde sayı artırıyo antıoksıdan bı vıtamın ama sayı ıcın proxed plus daha etklı sızın doktorunuz nasıl boyle der anlamdım.sonucta artık bılınen bı vıtamın bu.hemen tupe sakın yonelme bızde acele ettık 2 tup denedık olmadı.sımdı tedavıyı beklıyorum.sayıyı artırabılırsınız

bu arada tup bebek doktorlarına gore hıcbızman cozum yoktur.onların ısı tup yapıp para almak.ben kandım .ama sımdı beklıycem.cok zor gunlerdı sımdı daha umutluyum.ıyıce arastır ondan sonra tup.kı tuptede mucıze olmuyo

şu an için bildiğimiz tek sorun sprem sayısı başka bişey varmı bilmiyoruz 1,5 ay sonra tekrar test yaptırıcaz ona göre anlıycaz artık bide şunu sorucam bu ilaçları normal ürolog doktorlarda verebiliyormu acaba kaan beyden de randevu aldık ama 11 kasım a verebiliyorlar çok uzun bi zaman .

proxed plusı normal bı urulogda verebılır kendınde alabılırsın zaten pahalı bı lac 15 gune 150 tel falan.ama pıyasadakı en ıyı ılac.madem sadce sayı azlıgı var baska doktora gıdın ona sorun bız dogudayız ve normal bı urolog onerdı.daha oncede hamıle kalmıssın sayıyı artırırsanız sanısnız cok ıns.sakın moralını bozma.kadınlar kubundude bu vıtramınle ılgılı sayfalar var.arastır.

teşekkür ederim canım en kısa zamanda eşimi bi doktora götürücem bunun için yoksa randevuya kadar 3 ayımız boşuna gidecek. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

teşekkür ederim canım en kısa zamanda eşimi bi doktora götürücem bunun için yoksa randevuya kadar 3 ayımız boşuna gidecek. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

İnşallah .hakkımızda hayırlısı.bız elımzden gelenı yapalım gerısı taktır

merhaba arkadaşlar bizde hız sorunu var ileri sperm hızı: %5 ama toplam hızılı %55 varikosel var eşimde ama dr lar ameliyat etmio diğer değerler iyi diye zaten testtede normosperm yazıo ama hız düşük oldugu ıcın bebiiş gelmio kaan hoca hız için hangi ilacı önerio yardımcı olur musunz lütfennnn

Kaan hocanın hastası olupta eşi klomen ve teatrio kullanan var mı

Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar bolumunde kaan hocann hasta sı olan bır arkds hamısleymıs.bızlerede umut oluyo bu habreler.darsı bızlerın basına

Slm ark lar ufak bi bilgi ve r yim dedim benimde esimde sorun vardi ileri hizli 0 di morf yuzde 3 ce sayin10 milyondu.neyse bunu ogrenince biz kaan hocaya mail attik emodek kolen verdi hasar yuzde 40 cikti 6 ay sigarayi biraktinnohut yedi yrsil bitki tuketti ilaclwravek vitamin aldi ama biz bekledik olmadi sonra idt bahceci fulyaya gittik su an dogum yanptum.sizebsoyleyecegim 2 sey var eger erkekb kaynakliysa oncelikle erkegim bi 6 ay tedavi olmasi gerektiginilac ve dogal gayatla. Erkek kaynakli probleminde tup bebek tedavisinde doktordan cok lsbaratuar cok cok cok onemli bub2 si basari sansinizi erkek sorununda cok etkili bilginiz olsun istedimm..allahim herkeze nasip etsin..

arkdslar bızım dna hasarımız %44 ten %15 e dusmus.cok mutluyum.bakalım hoca 10 gun sonra cevap vercek ne dıycek.ıns ıyı seyler olur.bu arda bende doktora gıtcem.klomen falan kullanırım

arkdslar bızım dna hasarımız %44 ten %15 e dusmus.cok mutluyum.bakalım hoca 10 gun sonra cevap vercek ne dıycek.ıns ıyı seyler olur.bu arda bende doktora gıtcem.klomen falan kullanırım

Maşallah çok.sevindim sizin adınıza

Acaba sayı kaç oldu? Kaç ayda bu düşüş oldu?

Maşallah çok.sevindim sizin adınıza

Acaba sayı kaç oldu? Kaç ayda bu düşüş oldu?

tskler.canım 3 ayın sonunda boyle oldu degerlerıde soyle olmus
SPERM SAYISI (Milyon/ml) : 73

PROGRESİF MOTİLİTE (%) : +4(%)... 21 ....+3(%)... 32 .... +2(%)... 5 .... +1(%)... 42 ....

MOTİLİTE (%) : 58

LÖKOSİT (Milyon(ml) : 0,5

AGLUTİNASYON : YOK HOST (% CANLILIK) :
yalnız su % 4 lerı falan anlmadım sayı 73 mılyon molılıtede 58 mılyon sayıda bukadr artmmaıstı.diğer degerlereı anlmadım.

Woww bakalım kaan bey ne diyecek
Eskiden sayı ve hız ne durumdaydı canım?

M maybe00 kaan hoca bakalım ne diyecek

Kaan hoca size nerde ve ne testi yapmanızı yazdı en son?
Inşallah artık güzel haberi alırsın

ıns canım gusel seyler olur tabı nasıp kısmet hersey.ama ıste umut bıraz daha arttı.bunları yazıyorumkı tedavı goren arkdslar umutlansın.cunku bızler bırbırımızı anlıyoruz.umarım senın ıcınde ıyı seyler olur sızın sorun ne tedavınız nasıl gıdıyo.bız ılkını duzende yaptırdık.3 ayın sonundada genartta yaptırdık.dna hasar ve sprem anazılızı ve kruger morfolojısı

Bizim sayı 4mil. Hiz %10 toplam canli sperm %10 ..Hiç artış olmadı ne kullandiysak. Negativ Bir tüp bebek tedavimiz var. 2 sene böyle geçti sonra eşim tedavi olmayı kabul etti. Kaan hoca varioksel yok dedi. Ama eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdi onun izi/sebebi olabilir dedi. Hasar %22 çıktı. Bize teatrio ve klomen gün aşırı yarım tablet yazdı. Daha ilk hafta ilaçları kullanalı. Kaan hoca bir ay sonra bizden genarta sizden istediği tahlillerin aynısını istedi. Bizde ilk hasar testini düzende yaptırdık.

Genarta yaptırdığıniz tahlillerin fiyatlari nekadardi ve kaç günde çıktı canım??

Kaan hocanin.size cevabını çok.merak ediyorum haber et olur mu

ıns canım gusel seyler olur tabı nasıp kısmet hersey.ama ıste umut bıraz daha arttı.bunları yazıyorumkı tedavı goren arkdslar umutlansın.cunku bızler bırbırımızı anlıyoruz.umarım senın ıcınde ıyı seyler olur sızın sorun ne tedavınız nasıl gıdıyo.bız ılkını duzende yaptırdık.3 ayın sonundada genartta yaptırdık

bız ayın 3 unde verdık 11 ınde cıktı sureklı maılımı baktım sabak baktım oglen sonu geldı.9 gunde cıktı yanı 250 tl odedık.kaan hocanın cevabını yazcam tabı ben burdn cok sey ogrendım kaan aydosuda burdan buldum oyuzden paylaşmak ıstıyorum.sızın hasar azmıs bakalım sızın sonuc ne oacak belkı sızınde dna duzelınce sayı artacak bu dna gercekten onemlıymısya.bızde ıkı tup denedık 5 .gunede gıttı ama olmadı.sayıda 43 mıldı en son tupte.yanı olmayınca olmuyo.ıns bıdaha tupe gerek kalmaz.obur ay bende gıtcem doktora klomen falan kullanayım.kullandıgım vıtamınlerle fshım falan cok ıyı.ben 36 yasındayım ama beklıycem.cunku fshım 8,75 ten ,6 ya dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…