- 13 Ağustos 2015
- 468
- 301
- 23
- 36
- Konu Sahibi seneyebelki
-
Günaydın KızlarYadee Fısh testi mi istedi canım korkma ben hep korktuklarıma uğradım bu konuda. Detaylı bakılmasını istemiştir genetik açısından. Bizim dna hasarı 13 e indi ama morfoloji hala %2 bende onu anlamıyorum. Dna sı düzelince morfolojide artması gerekmez miydi.
O orkidecicek merhaba cnm hocadan cvp geldi biz ilacı bulduk ama yinede haber vereyim dedim. Sabah akşam Emodeks kullanın dedi. Teatrio yerine.
Demeki sadece hasarı onarmakla bitmiyorbende bundan korkuyorum çünkü sayı hız hepsi yerlerde.. hasarimiz %22 düzelme olsa bile diğer değerlerde nekadar bir degisiklik olabilir ki?
Emodeks mi kullanın teatrio yerineonun fiyati nekadar ve eczane den mi aldım
Evet canım bizde izmire geldik burda bulduk varmış eczaneden aldık bugün. Bidaha bulamasaksak emodeks alırız bu arada biz asilama ya başvurdu edtim geldi doktora gittik asilama ya başladık gerçi asilama dan çok bi şey ummuyorum ama başladık bakalım hayirlisiO orkidecicek merhaba cnm hocadan cvp geldi biz ilacı bulduk ama yinede haber vereyim dedim. Sabah akşam Emodeks kullanın dedi. Teatrio yerine.
Aynen canım benimde herkez patır patir doğuruyor adetin gelince sinir olduk hemen gittik doktora sayı fena dilde hareket biraz az ve morfoloji de son testte 3 çıkmıştı hayırlısı Artik bi adım attık bakalimO orkidecicek Sayı ileri hareketli kaç cnm sizde bu ay regl olursam dra gidicem bende 3. Ay bu ay. İlaç tedavisi düşünüyorum ama sonra tüpe geçerim olmazsa yıl sonuna kadar bekleyip.bu ara etrafımda çok hamile haberi ve doğum yapan var bunalıma girmeye az kaldı
Yadee M maybe00 Hasar düzelince olur gerisine takılmayın dedi Kaan hoca ama düşünmeden edemiyorum Sayı morfoloji olması gerekenin altında. Teatrio yu günde 1 alıyordu eşim emodeks i 2 alsın dedi cnm herkese aynımı bilemiyorum ama. Fiyatlar aynı aşağı yukarı. Nette fiyat daha pahalı geldi bana Teatrio nun. 130 a alıyorduk biz.
kızlar şimdi tahlillere baktım ben %50 hatırlıyordum ama %45miş eşimin DNA HASARI. yaklaşık 5-6 ay ilaç-iğne tedavisi sonucunda %5'e düşmüşbu arada %15'in altında olunca düzelmiş oluyormuş tahlil kağıdında öle yazıyor. yine bir sorunuz olursa cevaplarım inşallah. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. ben de bu yollardan geçtim şimdi mide bulantısından öldürüyor beni küçük canavar
Yadee Reglimede az kaldı artık güzel haber almak istiyorum Bu ay akıntımda değişiklik var iltihap olabilir mi bilemiyorum. Geçen ay kanımda iltihap çıkmıştı 10 iğne oldum. Vajinal iltihabada kullanılıyor yazıyordu. Olsa gitmezmiydi yada bu ay böyle mi gidiyor. Olursam en iyisi dra gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?