Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Yadee Bana sorsan rahatım
Dr u bile aradım gitmeyi kafaya koymuştum stres yapmim diye.Acaba prolaktinim mi yükseldi ki. Ama o zaman leke olur mu ki.

merhaba hanımlar bisey sormak istiyorum bizim randevumuz 15 eylülde bir kaç bişey sormak için iki gündür kaan aydosun muayenesini arıyorum ama kimse cevap vermiyor bilginiz var mı izinde falan mı acaba diye düşünüyorum. başka bildiğiniz numarası var mı

Canım Merhaba aynen bende bugün çok aradım cevap veren olmadı... acaba kaan hoca ne zaman dönüyor bilen var mı

kızlar peki ben şimdi uçak bileti falan alıcam tam olarak kaçta başlıyor muayene kaçta bitiyor ertesi güne sarkma ihtimali var mı birde tam yeri neresi metroya yakın bi yer mi uçakla gideniniz var mı

Tatilden ne zaman döneceğini bilemiyorum ama biz uçakla gittik hiç Ankara'yı bilmediğimiz halde bulduk. Açık adresi sayfasında var. 4 gibi başlamıştı sanırım günde çok hasta almıyo 6-7 aile ancak vardı. Günün yaklaşınca ararsın yine biletini sabaha al garanti olur. Bi otel var bitmeyen otel diyorlar orda oraya çok yakın. Kıymet hanımda bize öyle tarif etmişti

iyi akşamlar kızlar. Kaan Aydos muayeneye 15.30 ile 16.00 arası başlıyormuş bizim dönüş uçağımız saat akşam 20.00 de acaba bir aile ile ortalama kaç kaç dk görüşüyor aramızda daha önce muayene olan var sanırım. merkezle havaalanı sanırım 1 saat falan geç kalmayız dimi kızlar yakın tarihte muayene olacak var mı?

İyi Akşamlar. Gittiğinde Kıymet Hanım'a söylersen yardımcı olur öncelik sırasında. Biz bi aileye öncelik tanımıştık uçağı vardı yetişmesi gerekliydi. Yardımcı olurlar mutlaka.Havaalanıyla biraz mesafe var.kalacak şekilde ayarlayın demişlerdi bize size demedi mi Kaan hoca. Gerçi gerek kalmamıştı bütün tahlil sonuçları elimizdeydi.

Yok canım demediler o konuda birşey inşallah öncelik tanirlar bize. Cevabın için Sağol canım 8 eylül randevum kaan hoca dönmüş olur sanırım randevum var sonuçta

S Sky_sun 1 Eylül'de dönecek sanırım. Hemen söylersin ayarlar iyi bi bayan. Durumunuz neydi sizin kaç aydır tedavidesiniz Kaan hocada ?
Çok sağol canım içim rahatladı. Biz ilk defa kaan hocayla yüz yüze görüşeceğiz daha önce bizden yaklaşık iki ay önce dna hasar testi ve spermiyogram istedi bizde düzen lab. A gidip hasar testi verdik sonucu % 26 çıktı kaan hoca bize emodex ve Klomen verdi bir ay sonra muayene için çağırdı bizden tekrar dna hasar testi isteyecek galiba biz kaan hoca ile öğleden sonra görüşeceğiz ve hemen o gün geri döneceğiz ankaradan kaan hocaya gitmeden önce direkt dna testi mi yaptıralim diye Sekreterini arıyorum ama cevap veren yoktu cuma günü. Tatlım, bizde sorun yok Şuan eşimin değeri çok iyi bende de sorun yok iki aşılama iki tüp bebek denedik olmadı üçüncü yaptırmadan önce kaan hocayla görüşmek istedik inşallah kaan hoca hepimize ugurlu gelir canım sizin sorun neydi canım kaç yıldır olmuyor bizim Kasım ayında 5 yıl dolacak

S Sky_sun 26 Sınırda cnm onun düşmesi için vermiş. Büyük ihtimalle düşmüştür zaten. Sayı ve morfoloji sorunu biliyorduk biz Kaan hocaya başlayınca dnasının %85 hasarlı olduğunu öğrendik. O düzeldi çok şükür sayı ve morfoloji aynı ama 6 ay normal deneyin olmazsa tüp bebeğe geçeriz demişti. 3 ay oldu henüz sevinemedik. Eylül'de 4 yıllık evli olacağız ama ilk 1 yıl düşünmedik o yüzden 3 yıllık tedavi sürecimiz var.
Yadee evet dün sonunda kanamaya dönüştü. Yarın randevum var dra gidicem. Bakalım ne diyecek

Ay inşallah her şey normaldır. Ve yumurta takibi KlOmen Bismillah girişirsin:)

Bizim de Morfoloji de sorun vardı bi kaç ay peş peşe test yaptırdık iyi çıktı % 7 ama olmuyor işte bakalım artık kısmet ilk önce Rabbim istecek inşallah hepimiz hamile kalırız. yumurta takibine başlıyorsunuz galiba inşallah herşey yolunda gider sonu güzel olur canım

merhaba ben cuma günü 0850 333 03 44 diye bir numara buldum genel bir numara Türkiyedeki belli başlı doktorlar için danışma hattı gibi bir şey muayenehaneye ulaşamadığımı bir bilgi almam gerektiğini sordum numaramı aldı ve size dr beyin sekreteri dönüş yapacak dedi. Pazar günü o bayan aradı görüştüm kalacak gibi gelin dedi uçaktan vazgeçtim bende bişey daha sormak istiyorum size yaklaşık ne kadar süsüyor muayenehane ve yakınlarında ne var belli başlı bulabileceğimiz mapsten baktım Litvanya konsolosluğu görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…