Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Canım Merhaba bizde bir gün kalacaz ama kaan hocayla görüşme yaptığımız gün hemen o akşam döneceğiz. Bende kaan hocaya gelmeden önce düzen lab a gidip dna hasar testi verelim mi kaan hoca görüşme yaptıktan sonra istiyor mu diye soracağım. Kaan hocayla görüştukten sonra akşam oluyor zaten ve gidiyoruz o gün off valla ya uzaktan iş görmek çok zor. Bir ay önce hasar testi yaptırdık ilaç verdi şimdi etki edip etmediğini görmek için muhtemelen tekrar hasar testi isteyecek acaba başka birşey ister mi biz çoktan bileti aldık. Muayene ne zaman açılacak bilgi verdi mi canım sekreteri

canım sizin elinizdeki testler hangileriydi gerek kalmadı yazmışsın ya

S Sky_sun Kan tahlilleri istemişti ve dna testini istemişti onların hepsini yaptırıp sonuçlarla gitmiştik. Kalacak şekilde ayarlayın demişti gerek kalmadı bizde.bide eski bitmeyen otel var çok yakın oraya yeri. Herkes biliyo orayı.

Canım biz istediği kan testini ve dna hasar testini yaptırdık bir ay önce sadece dna hasar testini kaan hocaya mail attık bir ay önce bize ilaç verdi bir ay sonra görüşelim dedi bizde 8 eylül de gideceğiz fakat o gün akşam geri dönüş yapıyoruz. Acaba kaan hoca görüşme yaptığımız zaman bizden yeniden dna hasar testi isteyecek mi ilaç etki edip etmediğini görmek için, eğer isteyecekse biz saat 4 5 gibi görüşme yapıp hemen havaalanına gitmemiz gerekiyor yaptırmayıZ yani onu Sekreterine sorup ona göre sabah uçakla gelir gelmez kaan hocaya gitmeden önce düzen laboratuar a gidip dna testi yaptiralım.

S Sky_sun Kaan hocaya mail at bence. Kıymet hanım hocaya sorup dönüş yapacak sana. Şimdi atsan bir kaç güne bilgi alırsın. Yarın başlıyor mu Kaan hoca acaba oda var. Nerden gideceksiniz cnm Ankara'ya

@Bizde Samsundayız cnm. Ama aslen Trabzonluyuz :) Adana veya istanbula yakınsan dna yı yaptırabilirsin diyecektim. Sen sor isterse yaptırırsın önce. İnş sonuç güzel olur. İlk DNA'da sonuç kaç çıkmıştı

Yadee Dün gittim cnm dra.muayenede hiç bi sorun çıkmadı tahlilleri bugün göstericem.ama normal yolla mucize dedi dr aşılama yada tedavi önermedi tüp bebek dedi

Üzülme canım. Temiz çıktı işte sonuçların. Ama.neden mucize dedi onu anlamadim? Eşinin sonuçlarını da mı gösterdin?

Of tüp bebek olayı beni bitiriyor ya Rabbim hepimize doğal yoldan nasip etsin

Yadee Evet cnm aşılama yada tedavi Düşünürüz diye son 2 tahlilini gösterdim. Sayı olarak aşılama için iyi ama hız çok önemli ondada.
Dün çok kötü oldum zaten herkes hamile Dr da. İçim acıdı resmen. Dedim bende bu şekilde gelirmiyim bu kapıya

Yadee 1 ay sonra tahlili var eşimin onun sonucuna göre tarihi belirlerim artık. Büyük ihtimal kasım Aralık düşünürüz. Rabbim sevindirir inş. Merkezde kararsız kalıyorum yaa Kaan hoca Ankara fakültede yaptır dedi. Bugün kadın doğumcuma da sorayım.

Canim ya sakın ümidini kaybetme ,bizler de Allahın izniyle göbişlerimizi büyüte büyüte doktorun kapısını aşındiracağiz
Benim anlamadığım hasarıniz elhamdullilah düzeldi, Kaan hoca niye sayı hız morfoloji vs. diğer Değerler için uğraşmıyor. Onları niye düzeltmiyor hasar düzelince herşey normale mi dönmeli aslında .. peki bizim hasar az onu në yapacaz
Bizde haftaya salı günü ankara gidecez genarta tahlil yaptırmaya. Inşallah hasar da sayı da düzelmiştir.. Eşim de nisana kadar düzelme olmasa değerlerde tüp bebek diyor benim buna gücüm yok 3 4 defa yapanlara hayranım benim bünye mi zayıf anlamadım bari aşıLama olacak kadar olsa ona razıyım

Yadee Valla cnm onu bende anlamadım. Morfoloji tedavilerinde hiç garanti yok zaten. Hız iyi olsaydı bi umut aşılama diyordum ama. Bi ilaç verdi en son kan akımını hızlandırıyormuş galiba o bakalım işe yarayacak mı?Tüp için bana 4. Nün yolu göründü sanki. Tedaviden değilde Ankara'da olması beni daha çok tedirgin ediyor. En az 15 gün Sürer. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Çok uzatma cnm sende süreyi. Tedavi bu kadar ilerisi yok dediğin anda gerekeni yap biran evvel anne olalım. Sevindiğim nokta iki adet embriyo koyulacak olması belki ikiz annesi olurum
S Sky_sun Canım bize Kaan hoca dna düzelmeden asla olmaz tutsada düşük olur dedi. Benim ilk tüp bebekte olmuştu zaten 8+5 te kalbi atmayınca alındı. Dnadan Kaynaklı bence.

merhabalar kızlar bizde tavsiye üzerine Kaan hocayı bulduk.3 yıllık evliyim daha önce doğal yolla bir başarısız gebelik yaşadım 8 hafta ama kürtajla sonuçlandı. aradan 18 ay geçti ama tekrar gebe kalamadım.bana yapılan testlerde rahim filminde herşey normal çıktı.Antalya IVF de murat beye muayeneye gidene kadar eşimde sorun olduğunu bilmiyoduk. SEMEN analizinde sayı düşük çıktı sonuç olarakta tüp bebek olması gerektiğini söyledi.Bu sitede araştırınca Kaan hocanın bu konuyla ilgili olduğunu öğrendim tabi hemen randevu aldım 11 kasıma verdiler.sorum şu olacak sizin anlattıklarınıza göre bizde ilk isteyeceği o zaman DNA hasar testi olacak.Biz bunu nerde yaptırıcaz. Bugün kaan hocaya eşim le ilgili olan tek testide maail attım o ne zaman döner onuda bilmiyorum.ALLAH hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.

Canım ankara istanbul Adana da var sanırım dna hasar testi her yerde yapılani kabul etmiyor bildiğim kadar sekreteri öyle demişti. Çok geçmiş olsun canım.. Biz kaan hocaya gitmeden önce dna hasar testi yaptırdık sonucu mail attık bize ilaç verdi bir ay sonra görüşelim dedi .ilk defa yüz yüze görüşme yapacağız inşallah güzel umutlu şeyler duyarız

inşallah canım yaa allah hepimizin yüzünü güldürsün.muayene için ankara gidicez zaten bu test o zaman yapılsa olmuyomu önceden görmek mi istiyor kaan hoca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…