- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
- Konu Sahibi seneyebelki
-
Hoşgeldin canım. Bizimde görünürde bişey yok değerler iyi bende sorun yok iki aşı iki tüp bebek yaptık olmadı biraz araştırma yaptık dna hasarı öğrendik eşimin % 26 çıktı kaan hoca iğne ve emidox verdi Kasım da dna hasar testini tekrarlayacağiz Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin. Inşallah güzel şeyler duyar tez zamanda hamile kalırsın canımmerhabalar bende aranıza yeni katıldım.esimde bu hafta içinde kaan aydosa muayene olcak.bakalım neler diyecek.rabbim evlatlarımızı tez zamanda yollasın.testlerde görunurde bisey yok drlar bişey bulamadı.ilk testimizde morfolojı %5 sonra %3 %2 oldu en son da 2 ay once %10 cıktı anlamadık.1 kez asılama yaptrdık olmadı.heyecanla beklıyoruz gıtmeyı.
iyi aksamlar canım demek % 85 hasar da aynı % 25 de aynı etki yapıyor anladığım kadar bu hasarlar yüzde 20 in altına düşünce yumurtayı dölleyebiliyor. inşallah canım bizim de düşer. Peki canım hasar düzeldigi zaman geri yeniden hasarın yükselme ihtimali var mı ?
Kaç ay üstüne tekrar hasar testi yaptıracaksınız canım inşaallah yükselme olmamıştır gidip test yaptığınız zaman bizimle de Paylaş canım merak ettim
Nerdeyse 6 ay olacak canım inşallah bebiş tez zamanda gelir canım...Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşaallah. Meğer hamile kalmak ne zormuş
Merhaba canım sizinde sayınız güzel çıkmış hasar oranı zaten % 20 in altında olması gerekiyor düzelir hasar canım Tedaviniz şifa olur...Merhaba kizlar..
Bizde kaan hocaya gittik neofortil ve klomen verdi esime dna hasarimiz % 20
Morfoloji %2 ileri hiz%7 ml de sperm sayisi 70 milyon bunlar esimin 9 aydir solgar takviyesi kullanmasina ragmen cikan degerler
Evet canım doğal yolla hamile kalanların belki de bizim hasar oranından fazla haberleri yok... aynen ya kazara nasıl hamile kalıyorlar bende sorun yok eşimin değerleri iyi sorun yok eee hasar madem bütün spermlere etki etmiyor 5 yıldır hiç mi denk gelmiyor diyorum yani bu % 26 lık hasar bu kadar mı normal ya da tüp bebekte olmayı etkiliyor bazen anlam veremiyorum. Allah biliyor işte zamanını ama bazen insan millet kazara kalırken niye Bizim olmuyor diyebiliyoruz
Amin canım bende ikizim olsun çok isterim inşaallah gönlümüzün muradını verir. Geçen eşime diyorum ki bu kadar yıl korunmadik çocuk olunca tekrar korunmak zor olacak dedim diyor ki niye korunacaz kaç yıldır olmadı zaten olursa hemen iyi işte diyor ikiz istemiyor muydun ikiz gibi büyüt işte diyo :)
Merhaba canım sizinde sayınız güzel çıkmış hasar oranı zaten % 20 in altında olması gerekiyor düzelir hasar canım Tedaviniz şifa olur...
merhabalar bende aranıza yeni katıldım.esimde bu hafta içinde kaan aydosa muayene olcak.bakalım neler diyecek.rabbim evlatlarımızı tez zamanda yollasın.testlerde görunurde bisey yok drlar bişey bulamadı.ilk testimizde morfolojı %5 sonra %3 %2 oldu en son da 2 ay once %10 cıktı anlamadık.1 kez asılama yaptrdık olmadı.heyecanla beklıyoruz gıtmeyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?