- 13 Ağustos 2015
- 468
- 301
- 23
- 36
- Konu Sahibi seneyebelki
-
selam canım kaygılarını endişelerini çok iyi anlıyorum bende iki aşılama iki tüp bebekten sonra aynı süreçleri tekrar mı yaşayacağım diye tedirgin oluyorum. Ama başa gelen çekilir galiba biz elimizden geleni yapmak zorundayız canım maddi manevi yıprandık artık şuan tek umudumuz kaan Aydos oldu kalktık gittik bu kadar masraf tedavi sonrası tekrar tüp bebek tedavisi görür muyuz neler bekliyor bizi Kim bilir Rabbim hayırlı zamanda inşaallah nasip eder hepimize. dua etmekten başka çaremiz yok Rabbim sabır versin bizlere beklemek çok zorSelam kızlar. Cevap gelmedi hala.. alt üst olduk resmen. Eşim şimdiden beni tüp bebek tedavisi için psikolojik olarak hazırlıyor bunu farkettim..tekrar o dönemi yaşamak istemiyorum. Okadar da ümitlendik kaan Aydos vesile olur diye..
Teatrio almadık bi kutu bitti. Ve sonuçlar bizi üzdü. Sadece klomen gün aşırı yarım tablete devam ediyor eşim.
Bende 3 yılık evliyim 25 yaşındayım..
Merhaba canım geçmiş olsun dna hasarı düzelen bir tedavi belki kısa sürede belki uzun sürede bi şekilde düzeliyor. Bizim morfoloji şimdiye kadar belki 10 test yaptırdık sürekli % 1 ve 0 çıkıyordu en son test yaptırdık morfoloji% 6 çıktı daha sonra bir daha uzun zaman sonra yaptırdık % 7 çıktı herkes düzelmez falan filan diyordu ama düzeldi kaan hocayla tedaviye başlamadan önce yani şimdi 1 aydır tedavideyiz dna hasar için bilmiyorum morfoloji yine iyi çıkar mı yoksa düşer mi Sperm parametreleri değişkenli oluyor. Ama sana tavsiyem dna hasar testini mutlaka yaptırmanız bize doktorlar morfoloji Sayı ister iyi olsun ister kötü dna hasar varsa bunu düzeltmek gerekiyor düzeltmeden normal yolla gebelik olmaz tüp bebekle bile çok zor olur dedi olsa bile düşük falan olur dedi yani bize doktor morfoloji sayıya takılmayın dedi ilk işiniz bu dna hasar testi olsun dedikızlar birsey sorucam. hepinizi okudum dna hasarı kısmında düzelmeler bozulmalar vs. olmuş gördüğüm kadarıyla morfolojisi düzelen hiç oldumu? para ve zamn kaybı mı bu süreci beklemek? aslında öyle bir seyy yok var mı merak ediyorum. lütfen tüm morfolojisi düzelenler bana yazabilir mi? rabbim hepimizin yardımcısı olsun. eğer böyle bir gercekik varsa cok uzak bir şehirden gidicem anakaraya lütfen yardım edin
Yadee Hayırlı Bayramlar kızlar
1 kutuda 5 günlük var cnm fiyatı 130 tl 5 kutu kullanırsınız sanırım. Eşimin dna sını menagon düzeltti emin ol sizede fayda eder. Rabbim istesin yeterki.
Bana çok Sevdiğim bi ablam anlatmıştı.
Hz Musa bilirsin ki Allahü Teala'yla konuşan bir peygamberdi. Bir çift varmış bizler gibi Hz Musa'ya gidip demişler Rabbim bize evlat verecek mi sorsan çok istiyoruz ve dua ediyoruz demişler. Sorunun cvbı gelir. "Ben onların bu Dünya'daki imtihanlarını çocuksuzlukla yazdım." Demiş Rabbim ve Hz Musa'da bunu çifte iletmiş. Aradan yıllar geçmiş ve Hz Musa bu çifti görmüş ve yanlarında bir çocuk varmış gitmiş sormuş çocuğun onların olduğunu söylemişler. Tekrar Rabb'ime sormuş çocukları olmayacak demiştiniz diye. Allahu Teala cvp vermiş. "Bana o kadar dua ettiler o kadar yalvardılar ki ben onlara evlat verdim"
Düşünsene biz bilmeden pes ediyoruz ama o çift olmayacağı imtihan edenden Rabbimden geldiği cvba rağmen hala istemiş dua etmişler rabbimde vermiş.
Gerçekten çok zor bi imtihandan geçiyoruz. Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inş. İnanki bazen evi temizlerken oturup ağlarım. Temiz evi temizle dur bi çocuğun olsa temizlediğine deyse diyorum. Fazla rahatlık bile beni üzüyor.olsada tüp bebekle olsa ama önce dnanızın düzelmesini bekle. Az kaldı inş 1 ay sonra düzelmiş olacak.
Canım selam biz daha 4 5 gün önce aldık 140 tl 3 kutu bir aylık oluyor canım bizde de Klomen etki etmedi eczane de var canım menogon 75 eczanelerde bulabilirsiniz. Sizin fsh kaç çıktı ? Bize de Kasım ayında dna hasar yaptırın ekim de de hormon testi yaptırın yazmış valla masraf kısmı bizi de aştı uçak bileti almıştık ekim ayına dna hasar için kaan hoca Kasım da yaptırın deyince mecbur iptal edip kasima aldık bilet bide üstüne ceza ödedik allah sonumuzu Hayır etsinMenegon nerden alınır?? Yardım kızlarvarsa şimdi kullanan acaba paketinden fotoğraf çekip gönderebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?