Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Rose5588 canım öyle yapım arayıp sorayım en iyisi dediğin gibi 3 ekime çok var. Bugün aldık 3 kutu 400 tl ödedik bir ay sonra hormon testi yaptıracaz inşaallah değer hocanın istediği sayıya gelir. Canım siz bu iğneyi değer normal e dönünce kullanmadinız dimi canım acaba biz kaç ay kullanacağız inşaallah bir ay içinde düzelir

S Sky_sun 2 tane alsaydın cnm belki az doz kullanırsınız..bize 1 ay demişti ama tahlil verip sonuç çıkması 15-20 gün sürmüştü o süredede kullandık tabi sonuç %13 çıkınca bıraktık cnm...

Rose5588 canım ne bilim biz direkt bir aylık aldık getirtik yoktu ellerinde o yüzden sürekli uğraşmamak için bakalım artık tedavi uzun süreç zor bi de üstüne insanlar daha zora sokuyor en samimi arkdaşım geçen elinde çocuğu ile hiç birşeyden haberi yok sorun var mı yok mu bilmiyor sadece çocuğumuzun uzun süredir olmadığını biliyor ve yaşım daha 27 evlatlık çocuk almayı düşünüyor musun diye soruyor sanki yaşım geç kaldı menopoza girecem de bana bunları sorup alıp büyüt diyor sevap bilmem ne diye insanlar bu süreçte daha çok zorluyor beni valla çevre baskısı yüzünden psikolojim alt üst oldu

S Sky_sun Banada çok oluyo cnm insanlar garip gerçekten...yakın arkadaşım gebeliğini ilk benimle paylaştı çok mutlu oldum onun adına.Herkesin çocuğu kendine sonuçta ama bi süre sonra mesafe koydu araya anlamadım bende hergün yazan kız her ay toplanalım diye plan yapardık ama artık tık yok...sanki benim insanların çocuğunda gözüm var..Ben onu ikna ettim illa olsun diye şimdi böyle..Bende 27 yaşında olucam 2 ay sonra..daha onları düşünmek için çok erken kırmak için mi konuşuyorlar anlamıyorlar mı anlamadım bende...Sıkma canını daha önümüzde güzel günler var..Rabbim verecek en yakın zamanda inşallah...

Rose5588 canım duygularıma tercüman oldum bian okurken aaa dedim benim başıma hemen hemen benzer şey geldi en samimi arkadaşım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen kardeş yerine koyduğum arkadaşım çocuk düşünmüyorum diyen kız beni bu konuda uyaran istemiyorum diye bir ay sonra hamile olduğunu öğrendim iki aylık hemde tesadüfen kendi demedi ve ilişkisini kesti şaşırdım benim kaç yıldır olmadığını biliyordu heralde hamileliğine nazar değdirecegimi düşündü ki hamile olduğunu sakladı belli bi süre bende doğum yapınca aramadım gitmedim sildim onu meğer içten pazarlık yapıyormuş. Herkesin hamileliği kendine benim çocuğum olmadıktan sonra kimsenin çocuğunu kıskanmam ne yapim yani sadece bu tedaviler içindeyken bu kadar çocuk olmasını isterken imrenmek olur bizim ki kıskançlık asla yapmam ama insanlar tuhaf gerçekten

Rose5588 evet canım zaten söylemem çünkü hiç görüşmüyoruz. 7 yıllık evliyim canım 5 yıldır olmuyor maalesef siz kaç yıllık evlisiniz canım

S Sky_sun 4 yıllık evliyiz cnm 3 yıldır olmuyor bizimde..ama bu 3 yıl 30 yıl gibi bir sürü tedaviler ilaçlar..bakalım nasip ne zaman

Selam kızlar. Cevap gelmedi hala.. alt üst olduk resmen. Eşim şimdiden beni tüp bebek tedavisi için psikolojik olarak hazırlıyor bunu farkettim.. tekrar o dönemi yaşamak istemiyorum. Okadar da ümitlendik kaan Aydos vesile olur diye..
Teatrio almadık bi kutu bitti. Ve sonuçlar bizi üzdü. Sadece klomen gün aşırı yarım tablete devam ediyor eşim.

Bende 3 yılık evliyim 25 yaşındayım..

Yadee günaydın cnm.Anlıyorum sizi ama sizin tedaviniz bitmedi henüz dibe vurmayın hemen Teatrio yu Kaan hoca bırakın demeden bırakmayın bence. Çünkü o tamamen bitkisel ve destek Amaçlı daha kötü olursa üzülsünüz. Şubat'tan beri tedavi oluyoruz biz ama hoca tüpe geçin demeden düşünmüyorum oda Aralık ayından sonra. Ekimin ilk haftası bizimde tahlilimiz var ve Kaan hoca istemedi ama dna ya baktırıcaz tekrar. Ayrıcada tüp bebek tedavisini pek istemiyorsun Anladığım ama ben 3 tüp 3 aşılama geçirdim ve bebeğime giden yol neyse onu yaparım. İlk transferimde yanımda bi hemşire vardı ellerimi tutup destek oluyordu saolsun korktuğumu anlayınca daha anne olacaksın bütün acılara dayanıcaksın güzel günler için demişti 3 yıl geçti hiç unutmam. Sende öyle düşün bebeğim hangi yolun sonundaysa o yoldan gitmeliyim diye düşün. Cesaretini topla.

kızlar birsey sorucam. hepinizi okudum dna hasarı kısmında düzelmeler bozulmalar vs. olmuş gördüğüm kadarıyla morfolojisi düzelen hiç oldumu? para ve zamn kaybı mı bu süreci beklemek? aslında öyle bir seyy yok var mı merak ediyorum. lütfen tüm morfolojisi düzelenler bana yazabilir mi? rabbim hepimizin yardımcısı olsun. eğer böyle bir gercekik varsa cok uzak bir şehirden gidicem anakaraya lütfen yardım edin

selam canım kaygılarını endişelerini çok iyi anlıyorum bende iki aşılama iki tüp bebekten sonra aynı süreçleri tekrar mı yaşayacağım diye tedirgin oluyorum. Ama başa gelen çekilir galiba biz elimizden geleni yapmak zorundayız canım maddi manevi yıprandık artık şuan tek umudumuz kaan Aydos oldu kalktık gittik bu kadar masraf tedavi sonrası tekrar tüp bebek tedavisi görür muyuz neler bekliyor bizi Kim bilir Rabbim hayırlı zamanda inşaallah nasip eder hepimize. dua etmekten başka çaremiz yok Rabbim sabır versin bizlere beklemek çok zor

Merhaba canım geçmiş olsun dna hasarı düzelen bir tedavi belki kısa sürede belki uzun sürede bi şekilde düzeliyor. Bizim morfoloji şimdiye kadar belki 10 test yaptırdık sürekli % 1 ve 0 çıkıyordu en son test yaptırdık morfoloji% 6 çıktı daha sonra bir daha uzun zaman sonra yaptırdık % 7 çıktı herkes düzelmez falan filan diyordu ama düzeldi kaan hocayla tedaviye başlamadan önce yani şimdi 1 aydır tedavideyiz dna hasar için bilmiyorum morfoloji yine iyi çıkar mı yoksa düşer mi Sperm parametreleri değişkenli oluyor. Ama sana tavsiyem dna hasar testini mutlaka yaptırmanız bize doktorlar morfoloji Sayı ister iyi olsun ister kötü dna hasar varsa bunu düzeltmek gerekiyor düzeltmeden normal yolla gebelik olmaz tüp bebekle bile çok zor olur dedi olsa bile düşük falan olur dedi yani bize doktor morfoloji sayıya takılmayın dedi ilk işiniz bu dna hasar testi olsun dedi

Hayırlı bayramlar kızlar..

Kaan hocadan cevap geldi. Teatrio ve klomen ters etki eti o yüzden bu iki ilacı kesmemizi istedi.

Bize menogon75 yazdı. Pazartesi çarşamba ve cuma günleri iğne vurulacak. Nerden bulunur bu ilaç fiyati nekadar? Ve bize toplamda 12 iğne gerek acaba bir paket yeter mi? Bu arada bir aylık kulanım sonrasi tekrar genarta tahlil yaptırmamızı istedi.

Eşim alt üst oldu. Ankaraya git gel zaten masraf üstelik yaptırdığımiz tahliller de bir aşılamayı geçti.. ilaçları saymıyorum bile.. Ben çok ümitliydim. Ama artık boş bir bakış aldı yerini içimdeki hasret. Benim de moralim bozuk ama eşime beli etmiyorum.. edemiyorum.. taştı sabrim haykırmak istiyorum olmayacaksa bilelim vazgeçeriz hiç değilse.. ama madem bu hasret bu özlem yakın olsun artık kavuşmamiz ne olur Allahım 'ol' de olsun. Emanetinden mahrum bırakma.

Yadee Hayırlı Bayramlar kızlar

1 kutuda 5 günlük var cnm fiyatı 130 tl 5 kutu kullanırsınız sanırım. Eşimin dna sını menagon düzeltti emin ol sizede fayda eder. Rabbim istesin yeterki.

Bana çok Sevdiğim bi ablam anlatmıştı.
Hz Musa bilirsin ki Allahü Teala'yla konuşan bir peygamberdi. Bir çift varmış bizler gibi Hz Musa'ya gidip demişler Rabbim bize evlat verecek mi sorsan çok istiyoruz ve dua ediyoruz demişler. Sorunun cvbı gelir. "Ben onların bu Dünya'daki imtihanlarını çocuksuzlukla yazdım." Demiş Rabbim ve Hz Musa'da bunu çifte iletmiş. Aradan yıllar geçmiş ve Hz Musa bu çifti görmüş ve yanlarında bir çocuk varmış gitmiş sormuş çocuğun onların olduğunu söylemişler. Tekrar Rabb'ime sormuş çocukları olmayacak demiştiniz diye. Allahu Teala cvp vermiş. "Bana o kadar dua ettiler o kadar yalvardılar ki ben onlara evlat verdim"

Düşünsene biz bilmeden pes ediyoruz ama o çift olmayacağı imtihan edenden Rabbimden geldiği cvba rağmen hala istemiş dua etmişler rabbimde vermiş.

Gerçekten çok zor bi imtihandan geçiyoruz. Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inş. İnanki bazen evi temizlerken oturup ağlarım. Temiz evi temizle dur bi çocuğun olsa temizlediğine deyse diyorum. Fazla rahatlık bile beni üzüyor.olsada tüp bebekle olsa ama önce dnanızın düzelmesini bekle. Az kaldı inş 1 ay sonra düzelmiş olacak.

Sağol cevap için. Peki nerden aldınız siz??

Menegon nerden alınır?? Yardım kızlar varsa şimdi kullanan acaba paketinden fotoğraf çekip gönderebilir mi

Menegon nerden alınır?? Yardım kızlar varsa şimdi kullanan acaba paketinden fotoğraf çekip gönderebilir mi
Canım selam biz daha 4 5 gün önce aldık 140 tl 3 kutu bir aylık oluyor canım bizde de Klomen etki etmedi eczane de var canım menogon 75 eczanelerde bulabilirsiniz. Sizin fsh kaç çıktı ? Bize de Kasım ayında dna hasar yaptırın ekim de de hormon testi yaptırın yazmış valla masraf kısmı bizi de aştı uçak bileti almıştık ekim ayına dna hasar için kaan hoca Kasım da yaptırın deyince mecbur iptal edip kasima aldık bilet bide üstüne ceza ödedik allah sonumuzu Hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…