Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Biz menegon igensine başladık .. hayırlısı artık.

Sende ne var ne yok

Selam kızlar bizde menagon iğnesine başladık bir kutu bugün bitiyor inşaallah şifa olur eşlerimize kaan hoca bize haftanın dört günü nohut yiyin demişti bizde her dediğini yapıyoruz umut dünyası İşte içimiz dışımız nohut oldu sizde uyguluyor musunuz dört gün nohut yemeğini

S Sky_sun 4gün değil ama bugün artıyorsa yarına da yiyoruz sonra yine 2 gün ara verip 1 veya 2 gün nohut yiyoruz..

Farklı tarifler olsa da degisiklik yapsak

S Sky_sun 4gün değil ama bugün artıyorsa yarına da yiyoruz sonra yine 2 gün ara verip 1 veya 2 gün nohut yiyoruz..

Farklı tarifler olsa da degisiklik yapsak
Aynen canım bizde bir gün ara ile yiyoruz artık nohutu hayatımızın bi parçası olarak görmeye başladık psikolojik olarak hergün yiyesimiz geliyor bakalım. Ne zaman bikacaz inşaallah faydası olsun 6 ay değil bir yıl iki yıl yiyelim allah yardımcımız olsun inşallah

Yadee Bizde aynı durumlar. Eşim bugün tahlil yaptırdı Kaan hoca istemişti. Özelde yaptırdı. Saçma sapan bi sonuç kağıdı vermişler. Ne sayı yazıyo ne morfoloji. Açıklamalarıda çok saçmaydı. Ptesi tekrarlıcaz artık.

Adetimde gelmedi daha inş iyiye işarettir.

Hadi ya bende artık sonuç kağıtlarına bakmaktan bıktım.. heP mi kötü olur hep mi düşüş olur.. bi hasarda çoğalma oldu oda zararımıza

Bende yarın regl olmam gerek ama hiç de beklemiyorum hata es geçse 9 ay hiç gocunmam

Seninki gecikti mim

Yadee Menegon işe yarayacak cnm göreceksin. Bizde 1 ayda %58 den 13 e düşürmüştü. İnş sizdede güzel sonuç verecek.

Aynen bende bebiş için hiç gocunmam. Farklı bişey olmasında. 28 inde olmam gerekiyordu ama olmadım henüz. Yarına kadar olmazsam idrarda çıkar mı acaba Hiç doğal gebe kalmadım ki hiç bişey bilmiyorum sanki bu durumlarda

Ay inşallah gebe kalmışsindır. Düşünmemeye çalış ki psikolojik baskı Yaşatma bedenine..

Inşallah hasar düşer ve sayı artar.. 1mil ile gebe kalmak gerçekten mucize. Kaan hoca size 6 ay deneyin dedi ya peki ilaçları devam kullanın mi dedi bu süreçte??

Yadee Ay inş Canım inş. Bugün dışarı çıkmıştım aldım gebelik testi. Yarın erken mi olur acaba. Üff hiç normal gebe kalmadım ki.

Teatrio ve trental kullanıyor hala cnm günde 1 er tane. İstanbul a gider her ay eşim. İlk gidişinde dna testi yaptıracak. Bi sorun yoktur umarım

Yo bence erken deil yarın 3 gün geçmiş olacak. Eğer duzenli ise ve bu ay fazla stres yapıp üstünde durmadiysan bence sabah yap. Varsa çıkar. Bende hiç gebe kalmadım rüya gibi birşey zaten bir bu..

Sabah bekliyorum güzel haberi

Yadee Stres yapmadım aslında. Çünkü filmden sonra korunun demişti Dr. Ama 1 hafta sonra korunmadım 3-4 kez. O yüzden bi beklentim yok aslında.

İlaçların etkisi olur mu bilemiyorum
Gecikmede.

Yadee Günaydın cnm. Az önce yaptım maalesef negatif sonuç. Ağrım var zaten hafif bugün. Olurum büyük ihtimal

Bizim mucize bebeklerimiz ne Zaman gelecek yaa

Yadee Günaydın cnm. Az önce yaptım maalesef negatif sonuç. Ağrım var zaten hafif bugün. Olurum büyük ihtimal

Bizim mucize bebeklerimiz ne Zaman gelecek yaa

Hadi ya bende bugün yarın olacam. Hiç de kırmızı kartı yemek istemiyorum. Bu sefer başka bir ağır geliyor bana..

Üzülme tatlım. Kaç ay kaldı 6ayin dolmasina

Yadee Aralıkta doluyor cnm. Tüptende ilk defa korkuyorum. Daha doğrusu sonuç ya olumsuz olursa diye Aklım çok karışık uykularım kaçıyo yok yumurtlama günü hesabı yok adet bekleme günü sonuçlarda cabası.

Yadee 3 yıldır sadece bu işlerle boğuşmakla geçti. İnş Rabbim mükafatını verirde unuturuz bu günleri

Slm kızlar aranıza yeni katıldım. Eşim Kaan aydos randevu aldı ayin 27 kasıma biz olayın başı dayız genetik test normal çıktı.sizce Dr gitmeden eşime hangi kür yapsam

Evet kromozomlar afz falan varya o tansel bey bu normal ise sperm bulma şansımız yüksek dedi yok hasar ise boşa uğraşmayın dedi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…