Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Yadee Dna hasarları düzeldi diye biliyorum. Acaba başka problem varmıydı? İnş sağlıklı embriyoları vardır tekrar denerler ve bu sefer olur.

Yadee Dna hasarları düzeldi diye biliyorum. Acaba başka problem varmıydı? İnş sağlıklı embriyoları vardır tekrar denerler ve bu sefer olur.

Düzelmişti zaten onların hasarı.

Bizimde sonuç hala gelmedi gitmeme 5 gün kaldı eşimin yalnızken sonuç almasını hiç istemiyorum. Ya kötü çıkarsa yine diye.. Çünkü yalnızken kötü sonuç almak kadar ağır bir şey yok

Yadee İnş kötü çıkmaz cnm. Şimdiden stres yapma.
Şehir dışına mı çıkacaksın cnm.
Adet günüm bugün üfff. Geçen ay gecikmeli olmuştum bu ay olmasa öyle bişey ister istemez Ümit oluyo içimde

Bende dün oldum günümde .. herşeyin hayırlısı sende kendine Psikoloji baskı yapma diyeceğim de Hangimiz düşünmeden duruyor ki

Evet yurtdışına ailemin yanina gidiyorum 3 hafta kalirim belki daha fazla..

Selam arkadaşlar evet negatif maalesef. DNA hasarı geçti başka hiç problem yoktu ikimizde de benim nyğm tahlillerim rahim filmim histereskopim herşey normaldi. 28 yumurta toplandı iki blast oldu ikisi de transfer edildi ve olmadı. Hiç bi sorun görünmüyordu kısmet değilmiş. Siz benim gibi düşünmeyin inşallah dizin doğal olur

S sewallll Canım Kaan hocayla paylaş bu durumu bakalım ne diyecek. Sanada Ankara fakültesini önerdi mi? Bize orayı önerdi gerek olursa.

Günaydın kızlar. Sonuçlarımız geldi. Hasar %28 düşmüş pek de sevinemedik.. Çünkü başladığımızda %22 hasar vardı. 1aylik ilaç sonrasi %41 .. şimdi %28 gördük. Bu işten birşey anlamadık biz.

Kaan hoca 14.11 cevap verecek ozaman da ben eşimin yanına olmamış olacam.. eşime ara verelim dedim, ben dönünce devam ederiz dedim ama o devam etmek istiyor. Can eşim Kıyamam ben sana.

Yadee Arkadaşım demekki iğne işe yaramış Allahın izniyle...Ara vermeyin bencede devam edin..yeterince zaman kaybı oldu zaten..

Rose5588 selam canım benim de dün bitti adetim inşaallah bu son adetlerimiz olur... Bu ara çok moralim bozuk herkes üstüme geliyor galiba. her gören çocuk soruyor millete cevap vermekten yoruldum eşim de haftaya cumartesi günü ankaraya gidecek dna Hasar verecek testi Sperm analizi ve Kruger morfolojik test yaptıracak kaan hoca istedi bakalım artık inşaallah düzelmiştir değerler. Değerler düzelmedikce eşim sanki boşuna gibi geliyor bu kadar uğraş düzelmiyor diyor değerler... Bu aralar galiba ikimizde karamsar olduk Rabbim kimseye böyle bi dert vermesin çok zor gerçekten

Merhaba arkadaşlar Kaan hocanın tedavisi bitti bizde ve hala bi hamilelik oluşmadı ve hocanın verdiği bekleme süresi Aralık eğer bu ayda bi hamilelik olmazsa tüp bebek yaptırıcaz ama nerede yaptıracağımıza bitürlü karar veremedim acaba benim gibi olan var mı canım çok sıkkın bu konuyu bilen kimse olmadığı için konuşacak kimsende yok inşallah bizde yavrumuza kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…