Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

S sewallll Ay cnm benim inş mucizem gelse. Aslında pek beklentim yok belkide aylardır bekliyorum olmuyo ondandır. Senin adına çok sevindim sonuçla dahada çok seviniriz inş ikizlerin seninle birliktedir inşallah. 9. Gün erken cnm sen ptesiyi bekle cnm. 3 kere tüp bebek yaptıran biri olarak 12. Gün sonuç net çıkıyo.
Yadee Kendimi dinlemiyorum hatta o kadar dinlemiyorum ki hergün iş yapıyorum baza kaldırmaktan tut her hafta cam silmeye kadar.olursa mucizem sürpriz olur zaten ben aralık ayına kadar öylesine bekliyorum. Kaan hoca aralıkta tahlil istedi ondan sonra bakıcaz artık. Umarım en yakın Zaman'da hepimiz gebe kalırız.

gunaydın herkese
canım yaptırmak sorun degılde calısıyoruz ıkımızde her ıstedgmzde gıdemeyız..medıcalpark yok burda cnm
yaptrmycz herhalde cnm esim de baya bozuldu bu duruma keske o zmn ısteseydı dıo böylede ucak git gel aynı paraya denk gelıo dırekt testı ısteseydı tek gıdısle herseyı halledrdık.bakalım esımın ısı fln olursa ıstanbulda belki ozmn yaptırır.

adetın gelmez ınsaallah cnm Rose5588 güzel haberler ver bize

cnm ınsallah duzelecek sızın hasar siz ınanın..gercekten gıtmesı cok zor sureklı duzene off napczz bilmıyorum

Diyarbakır da bahçecide yaptırdım canım orda 3. Denemem olduğu için 3bine yaptırdım ilaçlar hariç. 2 tane 1. Kalite blast embriyo yerleştirildi inşallah tutunmuşlardır
S sewallll canım hayır olsun ınsallah bebıslerın senınledr dualarımz ssenınle guzel haberını beklıyoruz..
dbakır bahcecıde yaptrmssn drun Zeki Akkum mu bnde d.bakırdaym cnm ..nasıl bi hastane labratuvarı fln

Canım ben zeki beyden çok memnunum çok ilgili bi doktor ekibi de iyi tavsiye ederim giden arkadaşlarım hep hamile bi ben hamile kalamadım kısmet

Canım ben zeki beyden çok memnunum çok ilgili bi doktor ekibi de iyi tavsiye ederim giden arkadaşlarım hep hamile bi ben hamile kalamadım kısmet
tup bebek tedavılerının hepsı orda mı oldu cnm. dr a görunmustum bi ara ama tüp hiç dusunmedım esımde orda yapalm dedı emin değilim o yuzden sordum canım İnsallah bu sefer minişlerin senınledır..ne zmn sonuc ögrencksn S sewallll

Evet canım Kaan hocada dna hasar 34 çıktı tedavi oldu eşim ama tüp bebek doktorları bunun önemsiz olduğunu söylüyorlar daha önce İstanbul'da da denemiştim. Kaan hoca 6 ay bekleyenin dedi olmadı bizde bi daha deneyelim dedik bakalım inşallah öyledir hasar 13 e düştü

Denizinkokusu Canım DNA'da hasar yoksa farklı bi sorununuzda yoksa tüp Bebek'le olma oranı yüksek aslında. Bizim olmazsa DNA'da düzeldiği için tüp bebeğe geçicez.
canım sorun yok gözukuyor..tüp bebeğe gecmeyi dusunuyoruz cnm ama ne zmn gecerız bilmiyorum birde merkez konusunda cok kararsızım..hayırlısı olsun hakkınızda cnm belki hıc gerek kalmazz Rose5588

Denizinkokusu İnş gerek kalmaz Canım. Bizde aralıkta test yaptırıcaz eşime tekrar. Sorun görünmüyor sayı düşüklüğü ve morjoloji hariç. Onlarıda Kaan hoca önemsemiyor olur doğal yolla diyor. Bizde 6 ay deneyin Dedi diye bekliyoruz. Aralıktaki sonuçtan sonra gebede kalmazsam tüp bebeğe geçicem. Kaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi. Orda düşünüyoruz biz b

bize de önermişti orayı cnm..cnm ınsallah sonuc ıyı gelir normal yolla gelır ozmna kdr..bize ucretsız yapılıo demıstı Ankara tıp ta hiç ucret alınmıo mu gercekten

Denizinkokusu Biz 3 tüp 3 aşılama yaptırdık hep kendimiz ödedik. Fakülte ve anlaşmalı hastanelerde rapor olunca bir kısmını karşılıyor devlet. Tamamını sanmıyorum bizede ödemeyeceksiniz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…