- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi seneyebelki
-
gunaydın herkeseBizden istemedi cnm dna temiz çıkınca istemiştir. Medicalpark göndermişti bizim ilk tahlilimizi. Dondurup gönderiyo. Ara bi görüş Medicalpark heryerde var neredeyse. Yaptırmamaktansa böylesi daha iyi.
Benim alt karnımda değişiklikler var 1 haftadır. Sanki içerisi yırtılır gibi acıyor. Adet belirtisi midir bilemiyorum.
cnm ınsallah duzelecek sızın hasar siz ınanın..gercekten gıtmesı cok zor sureklı duzene off napczz bilmıyorum@jonguil hepimiz hemencecik aynı zamanda yumurtLadik keşke beraber de doğrusak.. Allahim senden diliyoruz ,ol de oluversin..
Düşünmek istemiyorum adet belirtileri ile ilgili birşey, ama bu son adet döngüm bir aylik ayrılık yaşayacağız eşimle o yüzden gebe kalsam çok güzel olur..
Denizinkokusu o testen bizden daha istemedi .. hasar gittikçe yükseldiği için daha normale dönmedi bizim değerler. Evet bide düzen lab. dan şu şu testi istiyor ya kaan hoca valla bittik. 3sefer gitti geldi eşim 2ay içinde muayene hariç
Rose5588 inşallah belirtilerin gebeliğe işaret. Sen yinede kendini dinleme geleceği varsa Reglin bari gecikme yapıp da seni üzmesin varsa da bir sipa öyle böyle o kendini belli eder
S sewallll inşallah güzel haberi bize verirsin canımidrar veya kan testi ne zaman yapmayı düşünüyorusun?
S sewallll canım hayır olsun ınsallah bebıslerın senınledr dualarımz ssenınle guzel haberını beklıyoruz..Diyarbakır da bahçecide yaptırdım canım orda 3. Denemem olduğu için 3bine yaptırdım ilaçlar hariç. 2 tane 1. Kalite blast embriyo yerleştirildi inşallah tutunmuşlardır
Canım ben zeki beyden çok memnunum çok ilgili bi doktor ekibi de iyi tavsiye ederim giden arkadaşlarım hep hamile bi ben hamile kalamadım kısmet
tup bebek tedavılerının hepsı orda mı oldu cnm. dr a görunmustum bi ara ama tüp hiç dusunmedım esımde orda yapalm dedı emin değilim o yuzden sordum canım İnsallah bu sefer minişlerin senınledır..ne zmn sonuc ögrencksn S sewallllCanım ben zeki beyden çok memnunum çok ilgili bi doktor ekibi de iyi tavsiye ederim giden arkadaşlarım hep hamile bi ben hamile kalamadım kısmet
canım sorun yok gözukuyor..tüp bebeğe gecmeyi dusunuyoruz cnm ama ne zmn gecerız bilmiyorum birde merkez konusunda cok kararsızım..hayırlısı olsun hakkınızda cnm belki hıc gerek kalmazzDenizinkokusu Canım DNA'da hasar yoksa farklı bi sorununuzda yoksa tüp Bebek'le olma oranı yüksek aslında. Bizim olmazsa DNA'da düzeldiği için tüp bebeğe geçicez.
bugünmü test gunun yapmıyacakmısın canım ayyy insallah bebişlerin seninledir canım yyaaaTest günüm
anladım cnm ctesı guzel haberler verırsn ınsallah canım ..Yok Can'ım cumartesi günü
bize de önermişti orayı cnm..cnm ınsallah sonuc ıyı gelir normal yolla gelır ozmna kdr..bize ucretsız yapılıo demıstı Ankara tıp ta hiç ucret alınmıo mu gercektenDenizinkokusu İnş gerek kalmaz Canım. Bizde aralıkta test yaptırıcaz eşime tekrar. Sorun görünmüyor sayı düşüklüğü ve morjoloji hariç. Onlarıda Kaan hoca önemsemiyor olur doğal yolla diyor. Bizde 6 ay deneyin Dedi diye bekliyoruz. Aralıktaki sonuçtan sonra gebede kalmazsam tüp bebeğe geçicem. Kaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi. Orda düşünüyoruz biz b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?