Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Canim mail bende atsam ilgilenirmi acaba hastasi degilim hic gorusmedik hangi maile gonderdin bana da bilgi verirmisin

Canim mail bende atsam ilgilenirmi acaba hastasi degilim hic gorusmedik hangi maile gonderdin bana da bilgi verirmisin

gunaydınlar.kaan aydosun sıtesı var orda soru cevap kısmı var.bende aradım orda numara var randevu ıcın hazırana randevu verdıler ama erekende olablırmıs.bızde pazaretsı esımın testlerını yappıp bende maıl atcam cevap verıyomus hoca.bızde 2 tup denedık olmadı sımdı sorunları cozmeye calısyoz

biz ilk başladığımızda mailleydi. Artık web sitesine üye oluyorsun. oradan yazıyorsun. oradan cevaplıyorlar. cevap bir kaç gün sürebiliyor ama mutlaka dönüyorlar. www.kaanaydos.com.tr buradan yazıyor eşim. istediği testleri de buradan gönderdik, buradan yorum yazdı. Oradan cevaplayacakları tarihi de söylüyorlar sanırım.

gunaydınlar.ya bende maıl attım ama bıze standart bı msj geldı.ne bır ılac ne baska bır onerıde bulunulmadı.ya neıye boyle oldukı.hazırana gun olduk oazamana kadr bı onerıde bulunmasını cok ısterdım

merhaba.. siz sonuçlarınızın mailini mi attınız?

merhaba.bende sizin gibi arastırırken buldum kaan hocayı.kendisiyle mail yoluyla iletişime gecmek istiyorum aynı sehirde olmadığımız için.sitesinde ki soru mesaj kısmında randevuyu alarakmı irtibata gectiniz..randevu almadan sanırım cevaplamıyorlar.hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba sanırım randevu almadan cevap ta vermiyorlar.hangi testlerden bahse diyorsunuz ?

Günaydın. randevu almadan bir süre mailleştik. Biz ilk başladığımızda öyle bir site yoktu. direkt hoca ile mailleştik. sonra bir yıl eşim konuyla ilgilenmedi. bir yıl sonra baktığımızda bu siteyi kurmuşlar. üye olup oradan mail attık. yanıt geldi. eşime bir takım testler verdi. o testlerin sonuçlarını yine buradan atın dediler. bir kaç ay bu şekilde devam etti. ilaçlar verdi. yaklaşık 3 ayın sonunda, verdiği son testin sonuçlarıyla randevu alıp gelin dedi. genelde de bu şekilde oluyor sanırım. eşim gittiğinde orada Kıbrıs'tan gelenler bile varmış. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun herşeyin.

günaydınlar.. haydi hayırlısı diyorum. inşallah eşiniz çok güzel sonuçlarla dönsün. benim eşime de iğne verdi en son DNA hasarı için. ayrıca beslenmesine çok dikkat ediyor. kırmızı et yemiyor. bol bol incir ve keçi boynuzu tüketiyor. akşamları da ısırgan çayı içiyor. bakalım size ne tavsiyeler verecek. Allah yardımcımız olsun.

bızede meıl geldı ama standart bı maıldı tekarar maıl atcaktım cağırdılar bakalım ne dıycek.sonucta tupe bırsuru para verdık sonuc sıfır gıdıp hocayle bırebır gorusmek ıyı olcak ıns.hayırlısı

bende cok merak edıyorum ıns hayırlısı olur hakkımızda.dert varsa dermanda vardır belkı bu hoca vesıle olur hepmıze.

esım dun kaan hocayla gorumus.cok ıyı bı doktor dedı ılgılendı zamn ayırdı.bı test yaptırdı bugun 10-15 gune cıkcakmıs ona gore ılac vercekmıs.onun dısında nohut .yesıılık ısırgan cayı.ve kecı boynuzu tozu ve kırmızı et yasak demıs.umarım hersey yolunda gıder hakkımzda hayırlısı

bı duzleme yapım sadce kırmızı et yasak dıgerlerı tuketıleck yanlıs yazdım galba yukarda

bu arada ben presed jel aldım.acaba kullansammı.bıtkısel bıseymıs zararı olmazmıs ama hıc kullanan oldumu

bı duzleme yapım sadce kırmızı et yasak dıgerlerı tuketıleck yanlıs yazdım galba yukarda
hayırlısı olsun. Evet eşimde sevmiş doktoru. Aynı şeyleri öneriyor hep yiyecek olarak anladığım kadarıyla. Nohutu bol bol ye demiş, incir bir de. Eşim eve, ofise kuru incir, keçiboynuzu doldurdu :))).. kırmızı et, alkol ve sigaradan da uzak dur demiş. Allahtan benimki sigara içmiyor. Alkolüde çok nadir içer. bu arada ben de presed jel kullanıyorum. Bir zararını görmedim şahsen. Vajinaya en uygun jel diyorlar. Bebek olmasına yardımcı diye okumuştum bir yerde, aldım ben de. Ama tabi eşimin durumu düzelmeden de olmuyor. En önemlisi rahat olmak sanırım. Bir gün buraya hamileyiz yazacağız. Buna inanıyorum. İnşallah ve hayırlısıyla...

evet beslenme olarak aynı seylerı onerıyomus.bakalım bende bu ay denıycem prsed jelı.bakalım elımızden gelen herseyı yapalım.aslında ıkıtupten sonra trahatım.cunku elımden gelenı yaptık zorluklar vektım olmadı.artık akısına bıraktım.cunku tuplede mucıze olmuyo bakalım.benım bı arkadsımında tup denedı olmadı sonra kendılğınden oldu.hayırslıs bakalım nasıpte ne var

bende muayenehaneyi aradım ancak 5 ay sonraya randevu verilebileceğini söyledi. 5ay yaşı ileri olan çiftler için çok uzun bir
zaman . nasıl ulaşabiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…