- Konu Sahibi seneyebelki
-
spermi olmayanın bile spermi çıkarken neden düzelmesinki... belki doğal yoldan olmaya bilir( bilmiyorum sebebe baglı ) ama tüp bebek ve kaliteli spermlerle şans yükselir..merahaba
tüp bebek merkezi eşinin sorunu düzelmez bize canlı sperm yeterli dediler 8tane döllendi 3 tane 5.güne gitti ama olmadı.
size kaan hoca ne dedi peki
spermi olmayanın bile spermi çıkarken neden düzelmesinki... belki doğal yoldan olmaya bilir( bilmiyorum sebebe baglı ) ama tüp bebek ve kaliteli spermlerle şans yükselir..
herkese merhaba.. Ben dün üye oldum. Yaşım 40. Bebek istediğimizde doktora gittik, bize bir takım testler verdi. Benim değerler yaşıma göre çok şükür iyi çıktı. Eşimde ise morfoloji ve ileri hız düşüktü. Hem yaşımdan hem de eşimin durumundan dolayı, bize hemen tüp bebek dedi. Fakat maddi yönden o dönem çok iyi olmadığımız için hem de acaba bu değerler düzeltilebilir mi diye araştırmaya başladık. Bu sitede Kaan Aydos'u buldum. Hemen mail attık ve bize maille geri dönerek, bir takım yeni, daha detaylı testler istedi. bu testlerin sonucunda eşimde DNA hasarı çıktı. Eşime iki tane ilaç verdi, emodex ve klomen. Yaklaşık üç ayın sonunda yine sperm testi istedi ve %40 DNA hasarı çıktı. İlaçlar mı işe yaramadı ne oldu hiçbir şey anlamadım. Lakin iyi ki hemen tüp bebeğe girmemişiz diyorum çünkü sağlıklı sperm sayısını arttırmak önemliymiş. Eşim önümüzdeki hafta Ankara'ya Kaan Bey'in yanına gidiyor. Bakalım sonuçları nasıl yorumlayacak?. Artık o kadar çok şey okudum ki, ne kadar çok hormon, düzgün olması gereken değer varmış kafam karışıyor. Tek dileğim sağlıklı bir bebek olması. Hepimize sağlıklı bebecikler diliyorum. Umarım hepimizin işleri rast gider, sorunlar hemencik çözülür.
Evet bize maille ilaç verdi. Bir ay sonra kan testi yaptırın dedi. Onları da maille istedi.yani bir süre maille görüştük. 3. ayın sonu gibi artık sanırım, son sperm testini istedi onu da alıp gelin dedi. yani zırt pırt çağırmıyor çok şükür. zaten biz istanbuldayız. eşim sürekli gidip gelemezdi. Umudumuzu kaybetmeyelim. İyiye odaklayalım kendimizi.bızde pazartesı esımın kan testını ve sprm testını yaptırıp malıl atcam.ıyıkı hemen tupe baslamamıssınız.bız ıkı kez denedık%2 morfolojıyle bırı kımyasal oburu hıc tutmadı.umarım bu tedavı ıse yarar.tup bebek zor bı surec ve sonuc husran olablıyo.sıze maıılemı ılacları verdı umarım bızede maıldeb verır.hocadan umutluyum umarım ıyı olurya
Evet bize maille ilaç verdi. Bir ay sonra kan testi yaptırın dedi. Onları da maille istedi.yani bir süre maille görüştük. 3. ayın sonu gibi artık sanırım, son sperm testini istedi onu da alıp gelin dedi. yani zırt pırt çağırmıyor çok şükür. zaten biz istanbuldayız. eşim sürekli gidip gelemezdi. Umudumuzu kaybetmeyelim. İyiye odaklayalım kendimizi.
yok bize yazdığım ilaçlar dışında bir ilaç vermedi henüz. bakalım görüşmeden sonra ne diyecek?.. sayıya da bişi demedi bizde. DNA hasarı dedi. testlere bakıyorum ama onlardan da çok bişi anladığım söylenemez :).. tedavinin belli bir süresinde çağırıyor anladığım kadarıyla.bızde dogudayız zaten bızımde gıdıp gelememız zor.ıns hepmız ıcın ıyı olur bu tedavı proexed plus ve vaıcap kullandık sayı 13mıl.dan 43 mılyona cıktı ama cok pahalı oldugu ıcın neoofortıl aldık .3aya 400 lıra gıbı oluyo.sız hıc kullandınızmı neofortılı
Öncelikle kaan hocayı tercih etmeniz çok iyi insallh hepimize ugurlu gelecek ben buna inanıyorum dediğiniz gibi sürekli yanına çağır mıyor mail ile cevap veriyor sürekli aradığınız da da sekreteri çok güzel bilgi veriyor bize şimdi kaan hoca iğne verdi biz onları aldık ama onlar çok pahalı aylık 700 tl 12 iğne ama yeter ki bebeğim olsun iğnelerin faydası olsun ve 6 ay bu ignelere devam edecez Rabbim kimsenin kolunu boş bırakması bizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.aminnnnn[/QUOTE]aybe00, post: 40144047, member: 645858"]bızde dogudayız zaten bızımde gıdıp gelememız zor.ıns hepmız ıcın ıyı olur bu tedavı proexed plus ve vaıcap kullandık sayı 13mıl.dan 43 mılyona cıktı ama cok pahalı oldugu ıcın neoofortıl aldık .3aya 400 lıra gıbı oluyo.sız hıc kullandınızmı neofortılı
Öncelikle kaan hocayı tercih etmeniz çok iyi insallh hepimize ugurlu gelecek ben buna inanıyorum dediğiniz gibi sürekli yanına çağır mıyor mail ile cevap veriyor sürekli aradığınız da da sekreteri çok güzel bilgi veriyor bize şimdi kaan hoca iğne verdi biz onları aldık ama onlar çok pahalı aylık 700 tl 12 iğne ama yeter ki bebeğim olsun iğnelerin faydası olsun ve 6 ay bu ignelere devam edecez Rabbim kimsenin kolunu boş bırakması bizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.aminnnnn[/QUOTE]aybe00, post: 40144047, member: 645858"]bızde dogudayız zaten bızımde gıdıp gelememız zor.ıns hepmız ıcın ıyı olur bu tedavı proexed plus ve vaıcap kullandık sayı 13mıl.dan 43 mılyona cıktı ama cok pahalı oldugu ıcın neoofortıl aldık .3aya 400 lıra gıbı oluyo.sız hıc kullandınızmı neofortılı
Inşallah cnm Allahın izni ile hersey iyi olacak ben inanıyorum allaha da güveniyorum allah büyük inşallah bizlerde nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar bize normal yoldan bile hamile kalabilirsin dedi kaan hoca o yüzden ben de çok umutluyum bizde azosperm sorun ama normalde de eşim normal yolla Sperm atıyor onun için iğne verdi Sperm çoğaltmak icin
Günaydın herkese, umudu kaybetmemek lazım. Ben de heyecanla pzartesiyi bekliyorum bakalım ne diyecek eşime. Bir soru listesi hazırlamayı düşünüyorum. Gittiğinde yüzyüze hepsini sorsun. DNA hasarı ne demek? ne gibi sonuçları olur. Hiç bilmediğim konularmış. İnsan başına gelmeden bir şey bilmiyormuş. Yaşımda ileri tüp bebeğe mi geçmek lazım artık. hepsini sorsun işte. İnşallah doğru yollardayızdır.
bız acecele attıkte neoldu ıkıtup denedık sımdı beklemeye aldık.tersten basladık once tup yaptık sonra tedavı :)oyuzden relaks doktorda sen 36 yasındasın ama yumurtların 23 yasında ee sorun yok yanı.hersey olcagına varıyo artık takmıycam yasıııı.evet gerçekten öyle.. ve hiç kasılmamamız, aklımızın çok rahat olması lazım. hiç takmazdım yaşı, şimdi aklımda hep o var.
bız acecele attıkte neoldu ıkıtup denedık sımdı beklemeye aldık.tersten basladık once tup yaptık sonra tedavı :)oyuzden relaks doktorda sen 36 yasındasın ama yumurtların 23 yasında ee sorun yok yanı.hersey olcagına varıyo artık takmıycam yasıııı.
Merhaba.. ben de internetten araştırırken buldum Kaan hocayı. Aynı şehirde olmadığımız için direkt mailleştik bir süre. Testleri, sonuçlarını falan hep maille takip etti. Eşim ilk defa görüşmeye haftaya gidecek. İstanbul'da da bir kaç doktora gittik ama doğru dürüst ilgilenmediler bile. En azından maille de olsa ilgilendi. Testler verdi, test sonucuna göre ilaç verdi. Ama tabi daha başındayız tedavinin bir sonuç almadık henüz. Bakalım inşallah iyi olur.kızlar merhaba benim 3 tup denemem oldu basarısız eşimde sperm azlığı var kaan hocayı yeni duydum arastırırken giden arkadaslar memnun mu acaba yardımcı olurmusunuz hiçbir bilgim yok kaan bey hakkında şimdiden tşk hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?