- Konu Sahibi seneyebelki
-
- #1.001
Embriyolarim iyi dedi doktor on embriyodan üçüncü güne ikisi gitti transfer yapıldı ama üçüncü gün embriyosuydu.doktor bununla alakası yok tutunmamasinin sebebi yok dedi.Allah ol demedi demek ki dedim ama insan duramiyor işte bu seferde kağan Beye yöneldik inş hayırla sonuçlanır hepimizin ki
Cevapsız bir suru soru var en yakın zamanda bebeğinizi kucaginiza alırsınız inş sizede ni sebepsiz infertive teşhisi konuldu. Ben bu ay sütlü maydonoz denedim şifa kaynağı olursa size de tavsiye ederimBenim daha kotuhic embriyo olusmadiönce dna hasari dendi simdi de mikrop. E mikrop da gecti
Evet haklisiniz laboratuvar koşullarında neyi soracagimi bile bilmiyorum ki.yine yaptıracak ne soracagim kimse kötü demiyor ki ins biz de şifaya kavusuruz ama tekrar tüp bebek beni korkutuyor çok zor bir süreçti
Hangi merkezi tercih ettiniz siz.inş tutar da emeğiniz boşa gitmez .Valla başarısı duyulduk merkezleri tercih etmek gerekiyor.kimse tabiki kötü demez.oyüzden iyi araştırılmalı.ben uçakla İstanbul'a gidiyorum.kendi şehrimdeki merkezle Oranın arasındaki farkı gördüm çünkü
Hangi merkezi tercih ettiniz siz.inş tutar da emeğiniz boşa gitmez .
Kağan beyde bize tüp demiş sanki onu desin diye o kadar para döktük tahlillere 1000 TL geçti artık.inş son olur da tutar sizin. Benim maddi manevi gucum kalmadı uç yıldır caldigimiz her kapı kapandı Allah artık kendi kapısını acsin inBahçeci umut.ilki tutmadı.dondurulmuşum var 1 tane daha.spermde dna hasarı olduğunu öğrendik.oyüzden şimdi onun tedavisi sürüyor.muhtemelen embriyoda kromozomal sorun vardı dna hasarından kaynaklı.yeniden yaptırcam ve yine aynı yerde çünkü nerdeyse benle başlayan herkes hamile kaldı.çoğu kişinin embriyosu 5.güne gidiyor bu merkezde.labaratuvar çok iyi.
Cevapsız bir suru soru var en yakın zamanda bebeğinizi kucaginiza alırsınız inş sizede ni sebepsiz infertive teşhisi konuldu. Ben bu ay sütlü maydonoz denedim şifa kaynağı olursa size de tavsiye ederim
arkadaşlar bizim sperm sayımız 300 bin rapor çıkartmak için 2 aşılama şartı aranıyor mu bu durumda?
2 aydır randevu için bekliyoruz, ne zormuş randevu almak. İnşallah bu ay aranırız.
Hayır, Nisanda arayacağız dediler.Herhangi bir tarih vermedilermi
Canim ileri hareket bizimde 0. Ne kullandiniz bunun icin?kızlar sayı 250bınden azdı hareket sıfırdı 1ayda sayı 400bın hareket %26ya cıktı kaan hocam mukemmel bır dr. esım varıkosel amelıyatı olduqu halde bu hareketı qormedık cok mutlu cok umutluyuz
Hormon sonuçlarını nasildikızlar sayı 250bınden azdı hareket sıfırdı 1ayda sayı 400bın hareket %26ya cıktı kaan hocam mukemmel bır dr. esım varıkosel amelıyatı olduqu halde bu hareketı qormedık cok mutlu cok umutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?