Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Benim ilk tedavimde 14 embriyodan 2 tanesi 3.güne gidebildi.daha sonra istanbul bahçecide 2.denememi yaptım.orda 3.gün nerdeyse hepsi iyiydi. 3 tane 5.gün blastokist oluştu.yaptırdığınız merkezin labaratuvarınıda sorgulayın derim.sorun lab dada olabilir.biz sorun bizde diye karalar bağlıyoruz.aynı kişiler ve farklı lab.lar fark ortada.

Evet haklisiniz laboratuvar koşullarında neyi soracagimi bile bilmiyorum ki.yine yaptıracak ne soracagim kimse kötü demiyor ki ins biz de şifaya kavusuruz ama tekrar tüp bebek beni korkutuyor çok zor bir süreçti

Benim daha kotuhic embriyo olusmadiönce dna hasari dendi simdi de mikrop. E mikrop da gecti
Cevapsız bir suru soru var en yakın zamanda bebeğinizi kucaginiza alırsınız inş sizede ni sebepsiz infertive teşhisi konuldu. Ben bu ay sütlü maydonoz denedim şifa kaynağı olursa size de tavsiye ederim

Evet haklisiniz laboratuvar koşullarında neyi soracagimi bile bilmiyorum ki.yine yaptıracak ne soracagim kimse kötü demiyor ki ins biz de şifaya kavusuruz ama tekrar tüp bebek beni korkutuyor çok zor bir süreçti

Valla başarısı duyulduk merkezleri tercih etmek gerekiyor.kimse tabiki kötü demez.oyüzden iyi araştırılmalı.ben uçakla İstanbul'a gidiyorum.kendi şehrimdeki merkezle Oranın arasındaki farkı gördüm çünkü

Hangi merkezi tercih ettiniz siz.inş tutar da emeğiniz boşa gitmez .

Hangi merkezi tercih ettiniz siz.inş tutar da emeğiniz boşa gitmez .

Bahçeci umut.ilki tutmadı.dondurulmuşum var 1 tane daha.spermde dna hasarı olduğunu öğrendik.oyüzden şimdi onun tedavisi sürüyor.muhtemelen embriyoda kromozomal sorun vardı dna hasarından kaynaklı.yeniden yaptırcam ve yine aynı yerde çünkü nerdeyse benle başlayan herkes hamile kaldı.çoğu kişinin embriyosu 5.güne gidiyor bu merkezde.labaratuvar çok iyi.

Kagan beyin cevabi zaten biz tup bebek yaptirip gittik tutmadi diye bu nasil cevap arkadaslar artik nw diyecegimi bilmiyorum
"Şimdiki durumunuz çok iyi. Zaman zaman hareketinde düzensizlik olsa da bu sperm doğal yolla çocuk olmasına yeter. Ama ne zaman olacağını bilemeyiz. Bu ay da olur, 1 yıl sonra da. Her çift evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olamıyor, bazen 2 yıl sonra oluyor. Bu insanın doğasında var. O nedenle, isterseniz doğal yolu bekleyin ama isterseniz hemen tüp bebeğe de geçebiliriz
Bazı hastalar, bu duruma rağmen ailevi sebeplerle veya başka sebeplerden (iş durumu, izin süreleri vb.) dolayı tüp bebeğe geçmeyi tercih ediyorlar. Böyle bir düşünceniz varsa, bu da tabii ki en doğal hakkınız. Ancak ben en az üç ay beklemenizi öneririm. Aşılamada başarı şansı %10 civarında olduğu için önermiyorum.

Kağan beyde bize tüp demiş sanki onu desin diye o kadar para döktük tahlillere 1000 TL geçti artık.inş son olur da tutar sizin. Benim maddi manevi gucum kalmadı uç yıldır caldigimiz her kapı kapandı Allah artık kendi kapısını acsin in

Cevapsız bir suru soru var en yakın zamanda bebeğinizi kucaginiza alırsınız inş sizede ni sebepsiz infertive teşhisi konuldu. Ben bu ay sütlü maydonoz denedim şifa kaynağı olursa size de tavsiye ederim

Aynen ya . ne yapacagiz bilemiyoruz. Bizim ureoplasma cikti iste simdi o da geçti sirada ne var bilmiyoz

arkadaşlar bizim sperm sayımız 300 bin rapor çıkartmak için 2 aşılama şartı aranıyor mu bu durumda?

2 aydır randevu için bekliyoruz, ne zormuş randevu almak. İnşallah bu ay aranırız.

Arkadaslar Merhaba eşim kaan beye 8 aydır tedavi oluyor azospermi için artık düşük şans da olsa tese yapalım dedi bilenler varsa birkaç sorum olacak dr ameliyatı kendisi mi yapıyor nerde yapıyor anlaşmalı bir özel de mi yoksa üniversite hastanesinde mi birde bu işin bize Maliyeti ne olur

Arkadaslar ben hikayemi anlatayim. 2 sene once esim morfoloji sperm tahlili yaptirdi.ve bebegimizin normal yolla olmayacagini soylediler. Sonuc morfoloji 0 hiz 0 sayi eh iste 20 milyon. Adeta yikildik.daha sonra kaan hocaya gittik.kaan hoca bir daha sperm tahlili ve dna hasar tahlili istedi. Duzen lab gonderdi. Orda sonuclar asiri iyi cikti.sayi 30 milyon. Morfoloji %10 hiz %65. Dna hasar da %12. Kaan hoca normal yolla olur yazdi mailde.hic bi oneride bulunmadi. 2 negatif tup bebegim var. Ne tup ne de kendiliginden bir gebelik olmadi hic. Cok caresiziz.

kızlar sayı 250bınden azdı hareket sıfırdı 1ayda sayı 400bın hareket %26ya cıktı kaan hocam mukemmel bır dr. esım varıkosel amelıyatı olduqu halde bu hareketı qormedık cok mutlu cok umutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…