- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
- Konu Sahibi katibehanim0107
-
Sorun adamda(!) değil ki.Kadının haklarını korumak için, adamın karşısına dikilsek; kadın dönüp bize bağırır ve suçlarsa şaşırmam.
Konu sahibinin kendi hayatını ve haklarını hiçe sayıp; 2 evladının da hakkına girmeyi umursamamasını okuyup, sinir olduğumuzla kalıyoruz sadece.
Sorun tek o da değil aslında beni bu kadar pasif kılan sülalemde. Hayatımı anlatsam roman olur.Sorun adamda(!) değil ki.Kadının haklarını korumak için, adamın karşısına dikilsek; kadın dönüp bize bağırır ve suçlarsa şaşırmam.
Konu sahibinin kendi hayatını ve haklarını hiçe sayıp; 2 evladının da hakkına girmeyi umursamamasını okuyup, sinir olduğumuzla kalıyoruz sadece.
Mesele fetvadan çok adamin işine gelen yerde harami helali kullanip, isine gelmediginde yan cizmesi.O zaman farz namaz da kılınmaz.
Fetva yeri burası değil ama malın satılması, paranın satılması ikisinin arasında fetva farkı var. O sebeple bilmediğimiz konularda konuşmamakta fayda var. (bu işin eğitimini almış bir insan olarak söylüyorum)
Kişiler fetvayı uyar uymaz o onların bileceği iştir. Bu kadar kalabalık ve her görüşten olan insanın bulunduğu bir platformda tartışmaya lüzum yok. Yanlış bilgileri aktarmaya da gerek yok. Kişisel hassasiyeti olanlar için il müftülükleri, İlahiyat fakültesi İslam hukuku hocaları, din işleri yüksek kurulu vs... Gibi pek çok yerden öğrenebilirler.
ay o da ayrı bir komedi. ismi değişince faiz olmuyor. faiz değil de kar payı ama gaziden fazlaKatılım bankalarından aldık normal krediye bulaşmadık hiç
Sorun tek o da değil aslında beni bu kadar pasif kılan sülalemde. Hayatımı anlatsam roman olur.
Aynı düşüncedeyiz emin olun ne farkı var diyorum adı kar payıymış öyle olunca helalmiş. Çok uç noktada düşünceler.ay o da ayrı bir komedi. ismi değişince faiz olmuyor. faiz değil de kar payı ama gaziden fazladiyorum ya icat edilmiş herkesin işine geldiği gibi saçma sapan bir din furyası var
Sıkıştıralım şuraya kıyıcığa ibanları. Ben de bekliyorum son kararlarınıYapılan yorumlardan sıkılan ve banka promosyonunu kullanmayıp nereye versem diye düşünenler varsa iban...
valla çok dayak yedim dik başlıyım diye. Hep de bi maddiyata tosladım başaramadım. Pes de etmedim olmadı denedim defalarca nasip değilmiş. Önlisans okudum bu sınavda düşük puan aldım ama ki son sınavıma deli gibi hazırlanmayı düşünüyorum gerisine ya nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimdenSesini çıkarıp, haklarını savunanların acaba ne kadarı ağzında gümüş kaşıkla doğdu; bir düşünün derim.
Mesele fetvadan çok adamin işine gelen yerde harami helali kullanip, isine gelmediginde yan cizmesi.
Kadinin disleri problemli adam araba derdinde,
memur olursan calisirsin degilse calismazsin.
ay sorma. kar payı adı altında milleti soyuyorlar pisliklerAynı düşüncedeyiz emin olun ne farkı var diyorum adı kar payıymış öyle olunca helalmiş. Çok uç noktada düşünceler.
Anladim kuzum.Ben de diğer yorumlarımda bu durumdan bahsettim.
Bu fetva ile ilgili kısım sizin mesajınıza yönelikti.
valla çok dayak yedim dik başlıyım diye. Hep de bi maddiyata tosladım başaramadım. Pes de etmedim olmadı denedim defalarca nasip değilmiş. Önlisans okudum bu sınavda düşük puan aldım ama ki son sınavıma deli gibi hazırlanmayı düşünüyorum gerisine ya nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimden
Bizde parayı sma lı bebişlere bölüştürdük, evet bu paradan sevap beklemeyin deniyor da orasını Allah bilir. Ki haramdan kaçmak bile sevapsa..Araştırdım dinen uygun olmadığına karar verdim. Bağış yapmayı düşünüyorum. Ama bu bağıştan sevap da beklemeyin diyor İslam uzmanları.
Boşanmayı düşünmüyor musunuz peki fiziksel şiddet var(eşiniz mi yaptı orasını tam anlamadım), ekonomik şiddet var sağlık sorunlarınızla ilgilenmeyen bir eş var ciddi soruyorum niye boşanmak istemiyorsunuz eşiniz memur anladığım kadarıyla nafaka ödememe diye bir olay olamaz zaten maaşından direkt kesilir ev &araba zaten yarısi sizin böyle bir hayat cekilir mi sizce.valla çok dayak yedim dik başlıyım diye. Hep de bi maddiyata tosladım başaramadım. Pes de etmedim olmadı denedim defalarca nasip değilmiş. Önlisans okudum bu sınavda düşük puan aldım ama ki son sınavıma deli gibi hazırlanmayı düşünüyorum gerisine ya nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimden
Banka promosyonunun haram olduğunu ilk defa duydum da bu adamı daha fazla çekmeyin demeye geldim.valla çok dayak yedim dik başlıyım diye. Hep de bi maddiyata tosladım başaramadım. Pes de etmedim olmadı denedim defalarca nasip değilmiş. Önlisans okudum bu sınavda düşük puan aldım ama ki son sınavıma deli gibi hazırlanmayı düşünüyorum gerisine ya nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?