Promosyon parası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gerçekten öyle ya.

Sorun tek o da değil aslında beni bu kadar pasif kılan sülalemde. Hayatımı anlatsam roman olur.

Promosyonun günah,sevap olayını bilmiyorum o konuda yorum yapamam ama eşinizin sizin sağlığınızı hiçe saymasının doğru olmadığını düşünüyorum çünkü size bakması lazım madem çalışmanıza izin vermiyor. Ki izin olayıda bana saçma geliyor.

Herkesin dini vicdanıdır bana göre. Sizin ağzınızda diş yokken tutup da sağa sola verirse parayı benim gözümde dindar olup olmaması farketmez kötü insandır. Ya Başka yerden kısıp bu sağlık sorununuzu çözecek ya da o parayı size verecek. Gelip sormaya gerek mi var. Diş ya diş en çok lazım olan şey. Bu din din diye kendilerine nasıl bir şey olusturmuslar bu kafalar nasıl çalışıyor akıl kari değil.

Mesele fetvadan çok adamin işine gelen yerde harami helali kullanip, isine gelmediginde yan cizmesi.
Kadinin disleri problemli adam araba derdinde,
memur olursan calisirsin degilse calismazsin.

Katılım bankalarından aldık normal krediye bulaşmadık hiç
ay o da ayrı bir komedi. ismi değişince faiz olmuyor. faiz değil de kar payı ama gaziden fazla diyorum ya icat edilmiş herkesin işine geldiği gibi saçma sapan bir din furyası var

ay o da ayrı bir komedi. ismi değişince faiz olmuyor. faiz değil de kar payı ama gaziden fazla diyorum ya icat edilmiş herkesin işine geldiği gibi saçma sapan bir din furyası var
Aynı düşüncedeyiz emin olun ne farkı var diyorum adı kar payıymış öyle olunca helalmiş. Çok uç noktada düşünceler.

Sesini çıkarıp, haklarını savunanların acaba ne kadarı ağzında gümüş kaşıkla doğdu; bir düşünün derim.
valla çok dayak yedim dik başlıyım diye. Hep de bi maddiyata tosladım başaramadım. Pes de etmedim olmadı denedim defalarca nasip değilmiş. Önlisans okudum bu sınavda düşük puan aldım ama ki son sınavıma deli gibi hazırlanmayı düşünüyorum gerisine ya nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimden

Mesele fetvadan çok adamin işine gelen yerde harami helali kullanip, isine gelmediginde yan cizmesi.
Kadinin disleri problemli adam araba derdinde,
memur olursan calisirsin degilse calismazsin.

Ben de diğer yorumlarımda bu durumdan bahsettim.
Bu fetva ile ilgili kısım sizin mesajınıza yönelikti.

Ben de diğer yorumlarımda bu durumdan bahsettim.
Bu fetva ile ilgili kısım sizin mesajınıza yönelikti.
Anladim kuzum.
Yapilmasi, alinmasi, herkesin kendi bireysel karari ama her iki meselede eger takvayi gozetirsek, katilim bankası da önerilmiyor. Dediginiz gibi kapsamli bir mesele. Uzatirsak uzar gider
Zaten konu da birazdan kapatilir.

Sizi kim dövdü ? Polise şikayette bulunma, sığınma evi, 18 yaş altındakiler için devlet yurdu seçenekleri mevcut.

Eşiniz size fiziksel şiddet uyguluyor mu ?

Araştırdım dinen uygun olmadığına karar verdim. Bağış yapmayı düşünüyorum. Ama bu bağıştan sevap da beklemeyin diyor İslam uzmanları.
Bizde parayı sma lı bebişlere bölüştürdük, evet bu paradan sevap beklemeyin deniyor da orasını Allah bilir. Ki haramdan kaçmak bile sevapsa..

Boşanmayı düşünmüyor musunuz peki fiziksel şiddet var(eşiniz mi yaptı orasını tam anlamadım), ekonomik şiddet var sağlık sorunlarınızla ilgilenmeyen bir eş var ciddi soruyorum niye boşanmak istemiyorsunuz eşiniz memur anladığım kadarıyla nafaka ödememe diye bir olay olamaz zaten maaşından direkt kesilir ev &araba zaten yarısi sizin böyle bir hayat cekilir mi sizce.

Araba almayı hedefliyormus bu arada promosyonu gerçekten bağış yapacagina inanıyor musunuz peki ben olsam inanmazdım.

Banka promosyonunun haram olduğunu ilk defa duydum da bu adamı daha fazla çekmeyin demeye geldim.

Dinden soğudum gerçekten, ağzımda diş yok diyorsunuz bankanın parasını mı hesaplıyorsunuz

madem haram almasaaydınız bankadan hiç, parayı alıp sonra da allah allah harammış ben bunu gidip dağıtayım diyenleri anlamıyorum. Banka getirip zorla vermiyor ya başvurmak gerekiyor başvurmayın almayın

haram nerde onu zaten göremiyorum, banka başka bankaya gitmeyip ordan maaş almanız için kampanya yapıp size para veriyor. memur maaşı ödemesi yapmanın bankaya getirisi çok, banka da getirinin bir kısmını hesap sahibine başka bankaya gitmemesi için veriyor. Bunun neresi haram tam olarak? Haram yok bana kalırsa gidin dişinizi yaptırın çene iltihabına, kalp hastalıklarına kadar yolu var diş iltihabının.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…