Promosyon parası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

katibehanim0107

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
18
7
1
35
Arkadaşlar merhaba. Bir derdim var içinden çıkamıyorum. Eşim banka promosyonu aldı şüpheli para diye bağış yapmayı düşünüyor. Ama gel görelim ki benim ihtiyaçlarımı zar zor karşılıyor. İmkanı var bana vermiyor. 33 yaşındayım ağzımda diş kalmadı ver bari dişimi yaptırayım diyorum sana düşmez diyor. Çektir dişini sonra yaptırırız diyor öyle diye diye 10 senemi geçirdi. Derdi araba almak. Çalışmama da müsade etmiyor. Bu promosyonu alsam dinen bir sakınca olur mu bana düşer mi bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum.

Bu konu ile ilgili bir çok video var, Google dan ulaşabilirsiniz, burada çok farklı görüşler olacak o yüzden sorunuzun cevabını bulamazsınız.

Eşim ve bana da promosyon parası yattı biz haram olduğu için başkalarına verdik. Siz de araştırın kararınızı verin

Dinen uygun görülmediği için diyanet kendi çalışanlarına vermiyormuş (onlar da isyanda :))
Dini açıdan durum belli, eşiniz de size vermek istemiyor.
bu parayla camiye vs bile yardım yapmayı uygun bulmayanlar var.

eşinize yatan ekstra bir para olduğu için kullanım tercihi ona ait.
yine de ben olsam benim ihtiyacım varken başkasına vermesini kabullenemezdim.

Size üzüldüm. Dislerinizi yaptirmaması Ben de katibm ve promosyon olayini esim de öyle yapiyor. Baskalarina bagis. Haram bence de ama bu sefer ben o parayi esimden aldım. Kullanmicam ama hesabima yatirdim. İlerde dusunucem ne yapacagimi.

Siz o para ile dişinizi yaptırırsanız bu adam başınıza kakar durur onu. Yok mu kenarda köşede düğünden kalma altınınız falan hiç minnet etmeyin varsa. Diş önemli

dinen size de düşmüyor maalesef. Bu kadar dini hassasiyeti olan bir adam önce eşinin dişlerini yaptırsın, ona da söyleyin bunu. benim eşim de dinibütün bir insan ve kredi çekmez, promosyon parasını eve vs harcamaz. totalde 50 bin lira promosyonu dağıttık biz ki araba almak istiyoruz. önce çalıştırmadığı eşinin ihtiyaçlarını karşılasın adamsa.

Çalışmıyorum malesef şuan da. Çalışmadığıma binlerce kez pişman oldum inanın ki. Maddi açıdan zorluğu hep çektim eşim hariç güç yetiremiyorum. Ama dinen bu şekildede şüpheliyse yapcak bişey yok.

İnanın benden zor durumda olan varsa versin hiç konuyu dahi açmazdım bile. Pintilik damarlarına mı işledi anlamıyorum ya da herkes mi böyle. Telefonum bozuk onun için bile demiyorum en büyük ihtiyacım dişlerim. Ona da uygun değilse yapcak bişey yok

Siz o para ile dişinizi yaptırırsanız bu adam başınıza kakar durur onu. Yok mu kenarda köşede düğünden kalma altınınız falan hiç minnet etmeyin varsa. Diş önemli
Malesef ev alcaz diye bileziklerimi verdim. 3 çeyrekten başka bir şeyim yok onu da babannem vermişti sağolsun kötü gün param olsun diye saklıyorum

Bu kafayı da anlamıyorum gerçekten bu size ektra bankanın verdiği bir para ama dinen caiz değil kısmına katılmıyorum sonuçta kimsenin hakkına girmiyorsunuz size tanınan bir hakkı kullanıyorsunuz , eşin yada evin ihtiyacı varken sağa sola dağıtmakta ne bileyim saçmalık bence...

gücüm yetmiyor dilimde tüy bitti bu para mevzusu yüzünden. Annemden de isteyemiyorum o da rahmetli babamdan az bir miktar maaş alıyor. Bir labirentin içindeyim duvarları yıkmaya derman kalmadı

Alkol ve sigaradan, gazino, bar, pavyon gibi işletmelerden, milli piyango, iddia, at yarışı gibi şans oyunlarından alınan vergilerle maaşını alıp, banka promosyonu şüpheli, haram diyenlerin kafası ne kadar da güzel geliyor bana, komiksiniz!

Sizde haklısınız ama devlet kurumunda değil askeri bir vakıfta çalışıyor. Oranın geliri tamamen farklı. Ama şu konuda diyebilirimki maaşını normal bir bankadan alıyor ve o bankanın kredi kartını kullanıyor. O da faiz değil mi işte anlatamadığım yada anlamak istemediği nokta burası.

Banka promosyonundan daha büyük sorunlarınız var gibi görünüyor. Kaç çocuğunuz var, yaşları kaç ? Dişleriniz için devlet hastanesine gittiniz mi ? Neden dişinizi çektirecekmişsiniz ?

Eşinizin, sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak parası yoksa, verilmesi şartlara bağlı olan promosyonun kullanımı neden uygun olmuyormuş ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…