- 23 Ocak 2023
- 18
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi katibehanim0107
-
dinen size de düşmüyor maalesef. Bu kadar dini hassasiyeti olan bir adam önce eşinin dişlerini yaptırsın, ona da söyleyin bunu. benim eşim de dinibütün bir insan ve kredi çekmez, promosyon parasını eve vs harcamaz. totalde 50 bin lira promosyonu dağıttık biz ki araba almak istiyoruz. önce çalıştırmadığı eşinin ihtiyaçlarını
İnanın benden zor durumda olan varsa versin hiç konuyu dahi açmazdım bile. Pintilik damarlarına mı işledi anlamıyorum ya da herkes mi böyle. Telefonum bozuk onun için bile demiyorum en büyük ihtiyacım dişlerim. Ona da uygun değilse yapcak bişey yokDinen uygun görülmediği için diyanet kendi çalışanlarına vermiyormuş (onlar da isyanda :))
Dini açıdan durum belli, eşiniz de size vermek istemiyor.
bu parayla camiye vs bile yardım yapmayı uygun bulmayanlar var.
eşinize yatan ekstra bir para olduğu için kullanım tercihi ona ait.
yine de ben olsam benim ihtiyacım varken başkasına vermesini kabullenemezdim.
Malesef ev alcaz diye bileziklerimi verdim. 3 çeyrekten başka bir şeyim yok onu da babannem vermişti sağolsun kötü gün param olsun diye saklıyorumSiz o para ile dişinizi yaptırırsanız bu adam başınıza kakar durur onu. Yok mu kenarda köşede düğünden kalma altınınız falan hiç minnet etmeyin varsa. Diş önemli
Bu kafayı da anlamıyorum gerçekten bu size ektra bankanın verdiği bir para ama dinen caiz değil kısmına katılmıyorum sonuçta kimsenin hakkına girmiyorsunuz size tanınan bir hakkı kullanıyorsunuz , eşin yada evin ihtiyacı varken sağa sola dağıtmakta ne bileyim saçmalık bence...Arkadaşlar merhaba. Bir derdim var içinden çıkamıyorum. Eşim banka promosyonu aldı şüpheli para diye bağış yapmayı düşünüyor. Ama gel görelim ki benim ihtiyaçlarımı zar zor karşılıyor. İmkanı var bana vermiyor. 33 yaşındayım ağzımda diş kalmadı ver bari dişimi yaptırayım diyorum sana düşmez diyor. Çektir dişini sonra yaptırırız diyor öyle diye diye 10 senemi geçirdi. Derdi araba almak. Çalışmama da müsade etmiyor. Bu promosyonu alsam dinen bir sakınca olur mu bana düşer mi bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum.
dinen size de düşmüyor maalesef. Bu kadar dini hassasiyeti olan bir adam önce eşinin dişlerini yaptırsın, ona da söyleyin bunu. benim eşim de dinibütün bir insan ve kredi çekmez, promosyon parasını eve vs harcamaz. totalde 50 bin lira promosyonu dağıttık biz ki araba almak istiyoruz. önce çalıştırmadığı eşinin ihtiyaçlarını karşılasın adams
gücüm yetmiyor dilimde tüy bitti bu para mevzusu yüzünden. Annemden de isteyemiyorum o da rahmetli babamdan az bir miktar maaş alıyor. Bir labirentin içindeyim duvarları yıkmaya derman kalmadıdinen size de düşmüyor maalesef. Bu kadar dini hassasiyeti olan bir adam önce eşinin dişlerini yaptırsın, ona da söyleyin bunu. benim eşim de dinibütün bir insan ve kredi çekmez, promosyon parasını eve vs harcamaz. totalde 50 bin lira promosyonu dağıttık biz ki araba almak istiyoruz. önce çalıştırmadığı eşinin ihtiyaçlarını karşılasın adamsa.
O kadar çok ki böylesi. Allah içlerine insaniyet versindinine bağlı adama bak karısının ağzında diş kalmamış. ay bu tipler beni dinden soğuttu yeminle. işlerine ne gelirse o. kendilerine bi din yaratmışlar resmen
Arkadaşlar merhaba. Bir derdim var içinden çıkamıyorum. Eşim banka promosyonu aldı şüpheli para diye bağış yapmayı düşünüyor. Ama gel görelim ki benim ihtiyaçlarımı zar zor karşılıyor. İmkanı var bana vermiyor. 33 yaşındayım ağzımda diş kalmadı ver bari dişimi yaptırayım diyorum sana düşmez diyor. Çektir dişini sonra yaptırırız diyor öyle diye diye 10 senemi geçirdi. Derdi araba almak. Çalışmama da müsade etmiyor. Bu promosyonu alsam dinen bir sakınca olur mu bana düşer mi bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?