Psikiyatriye gittim

Yaa çok iyi yapmışsınız. Aslında aklıma geldi benim de not fikri ama garip mi olur acaba dedim. Ki hiç ağlayacağımı düşünmüyordum. Koltuğa oturdum o an başladı her şey. Rezil oldum anlayacağınız. Aklıma geldikçe o anım sinirlerim bozuluyor.

Niye rezil olasiniz canım. Benim gittiğim doktorun masasında paket paket peçete hatta kağıt havlu vardi. Ilk agladigimda bende kendimi aciz güçsüz hissetmiştim ama sonra salim kafayla düşününce o rulo rulo kağıt havlularin pecetelerin sadece benim için hazırlanmadığını oraya gidenlerin ağladığını düşünüp kendimi rahatlatmistim.

Çok teşekkür ederim içten yorumunuz için. Annemle olan sorunumu çözmem için onun da gelmesini istedi bence bir de onu dinleyelim gibisinden. Ara ara bir şeyler anlattım ama görseniz çocuk gibi. Cümle kuramadım demek istediğimi anlatamadım. Gerçekten çok kızdım kendime sonra. Not işi aklıma geldi ama herhalde unutmam diyeceklerimi dedim. Çoğu aklıma gelmedi ama anlatacaklarımın. En önemlileri hele ki. Doktor da bir çözüm bulamadı bence. Beni anladığını sanmıyorum o kadar bölük pörçüktü ki her şey. Görüşmeden çıkınca bir daha tövbe gitmem diyordum gittiğime de kızıyordum kendime ama şimdi tekrar mı gitsem diyorum kağıda yazsam dediğiniz gibi. Ama annemle gitmek istemiyorum kesinlikle. Tek başıma tedavi olmak istiyorum. İşin ilginç yanı kimseye anlatamam bu olanları iğrenç şeyler çünkü. Bilmiyorum...

Sizin adınıza gerçekten çok sevindim.

nedense psıkıyatrıye gıdenlerı cıgrından cıkaran onların boyle uzgun sinirli alıngan olmasına sebep olan ınsanlar dısarda zevkı sefa ıcınde gezerken asıl gıtmesı duzelmesı gerekenler degılde sız ınce dusunen dıgerlerıne gore daha duzgun ınsanlar kendınızde sorun varmıs gıbı kabul edıp gıdıyorsunuz ...

aglayın gıtsın ya... ne olacak sankı
sozler bazen agızdan dokulur bazen gozden asla kendınızı kotu hıssetmeyın sıze boyle uzuntuler yasatanlar utansın

çok normal. yani zaten o kadar dolmuşsunuz o kadar ağlayacak durumdasınız ki psikiyatriste gidiyorsunuz. aksini beklemesi bir diş hekiminin 'geçen bir hasta geldi, dişi çürükmüş' demesi kadar saçma olurdu.

Açıkcası ilk goruşmeye ben de kimseyle gitmek istemezdim ne annem ne bi baskasi. Once icimdekileri kendim kimse mudahale etmeden dokmek isterdim.

Sonra ben anlattiktan sonra yani kimi istiyorsa çağırsın :)

Bu arada bence git anlat kuzum ya, hele ki iğrencse mutlaka anlat. Sonucta icinde kalip seni zehirleyecegine uzmana anlat yani.

Ese, dosta anlatamadiklarimiz bizi şisiriyor madem firsat buldun paylas bence. At icinden kurtul.

Baktin doktora ısınamadin o zaman baska birini dusunebilirsin belki.

Herseyin caresi var be tatlım yeter ki o derdin dermaninı aramayı bilelim, Allah karsimiza çikariyor zaten biz yola çikarsak.

İlk psikiyatri doktoru na gittimde ben de agladım çok neden agladım onu da bilmiyorum

Ne kadar faydalı olmuş gittiğin doktor demek ki.
Hangi doktordu hangi şehirdesiniz ? Tavsiye etmek ister misin:/

Böyle durumlarda tüm hissettiklerini dök kapıda. Bi sonra ki randevuda doktora ver kağıdı

ahah

ben gittiğimde konuşurken ağlamaya başladım baktım psikiyatr da ağlıyor birlikte ağlaya ağlaya terapi yaptık güzeldi aslında

olur öyle doğaldır :)

Bir sonraki görüşmeniz daha iyi geçecektir. Kendinizi kötü hisstemeyin. O anda böyle dağılmanız ve konuyu kolayca toplayamamanız çok normal. Karşınızdaki doktorun işi bu ve emin olun çok farklı durumlarla karşı karşıya gelmişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…